Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα steins gate. Πολύ δυνατό. Όπως διάβασα και σε διάφορα comments στα πρώτα 3-4 επεισόδια ήμουν τελείως χαμένος, δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Από το 11ο επεισόδιο αλλάζει τελείως όλο το ύφος της σειράς και είναι εκεί που λες "shits getting real" .Πολύ δυνατό κ αν έχει σκοπό κάποιος να το δει μην απογοητευθεί από τα πρώτα επεισόδια, αξίζει.

Δημοσ.

Είδα steins gate. Πολύ δυνατό. Όπως διάβασα και σε διάφορα comments στα πρώτα 3-4 επεισόδια ήμουν τελείως χαμένος, δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Από το 11ο επεισόδιο αλλάζει τελείως όλο το ύφος της σειράς και είναι εκεί που λες "shits getting real" .Πολύ δυνατό κ αν έχει σκοπό κάποιος να το δει μην απογοητευθεί από τα πρώτα επεισόδια, αξίζει.

Πραγματι η σειρα ειναι πολυ δυνατη,τρομερο στορυ-πλοκη χωρις να εχει κενα,ωραιος ρυθμος,πολυ καλοι χαρακτηρες(ειδικα ο πρωταγωνιστης) και γενικα ολοκληρωμενο anime.Ισχυει στην αρχη δεν καταλαβαινεις σχεδον τιποτα,αλλα μετα τα εξηγει ολα πολυ καλα.Απο κει και περα αν δεν αρεσει σε καποιον ειναι λογω γουστου δεν θα του αρεσει το συγκεκριμενο ειδος-κατηγορια.

Δημοσ.

Αρχίζει να έχει φάση το dbsuper.

Καλά τι κόλπο έκανε αυτή η frieza του 6ου universe και νίκησε τον goku στο τέλος;

Έλα piccolo η σειρά σου!

Βαλε κανα Spoiler... :/

• Moderators
Δημοσ.

Assassination Classroom Ch. 177

Assassination: complete. Επίλογος τα επόμενα 3 μάλλον, για να δούμε.

Edit: Βασικά σκέφτομαι 2 chapters όλη την τάξη να λέει τι κάνουν στο μέλλον και το τελευταίο να είναι reunion. Kι επειδή it's fictional, περιμένω και επανεμφάνιση. :P

• Like 2
Δημοσ.

Πέρα από το spoiler, η Freeza ffs? Τσάμπα το βλέπεις το anime... :P

Ε δύο anime βλέπω όλα κι όλα δεν με χαλάει κάτι, εκτός από τα 2 προηγούμενα επεισόδια που ήταν ακυράτζες. Πιστεύω υπάρχει λογική πίσω από αυτή την "freeza" που είδαμε, είναι κάποιο "είδος" που επιβιώνει και στο και 6ο και στο 7ο σύμπαν, οπότε μέχρι τώρα υπήρχε η γνωστή και τώρα εμφανίζεται η καινούργια. Αυτό που δεν μου άρεσε και δεν έχει λογική ήταν εκείνος που έμοιαζε σαν τον cell.

Βαλε κανα Spoiler... :/

Ήθελες να νικήσει ο goku? Και εγώ έτσι πίστευα αλλά μ' αρέσει η τακτική του tori που αλλάζει οτι είναι προβλέψιμο μέσα στο anime. Την τακτική αυτή την θυμόμαστε από την παλιά version που ο goku έχασε από τον ten shin και τον άλλον στους αγώνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε δύο anime βλέπω όλα κι όλα δεν με χαλάει κάτι, εκτός από τα 2 προηγούμενα επεισόδια που ήταν ακυράτζες. Πιστεύω υπάρχει λογική πίσω από αυτή την "freeza" που είδαμε, είναι κάποιο "είδος" που επιβιώνει και στο και 6ο και στο 7ο σύμπαν, οπότε μέχρι τώρα υπήρχε η γνωστή και τώρα εμφανίζεται η καινούργια. Αυτό που δεν μου άρεσε και δεν έχει λογική ήταν εκείνος που έμοιαζε σαν τον cell.

O Freeza/Frieza είναι, καταραμένη μεταγλώτιση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...