pitogiro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 παιζουν lyrics πουθενά ? γιουρήκα http://vocaloidlyrics.wikia.com/wiki/%E3%83%84%E3%82%AE%E3%83%8F%E3%82%AE%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%83%E3%82%AB%E3%83%BC%E3%83%88_(Tsugihagi_Staccato) 1
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Level:asian In other news, τελιωνουν τα πραγματα που εχω να δω...
afentiko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Είδα steins gate. Πολύ δυνατό. Όπως διάβασα και σε διάφορα comments στα πρώτα 3-4 επεισόδια ήμουν τελείως χαμένος, δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Από το 11ο επεισόδιο αλλάζει τελείως όλο το ύφος της σειράς και είναι εκεί που λες "shits getting real" .Πολύ δυνατό κ αν έχει σκοπό κάποιος να το δει μην απογοητευθεί από τα πρώτα επεισόδια, αξίζει.
W0zzAp Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Είδα steins gate. Πολύ δυνατό. Όπως διάβασα και σε διάφορα comments στα πρώτα 3-4 επεισόδια ήμουν τελείως χαμένος, δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Από το 11ο επεισόδιο αλλάζει τελείως όλο το ύφος της σειράς και είναι εκεί που λες "shits getting real" .Πολύ δυνατό κ αν έχει σκοπό κάποιος να το δει μην απογοητευθεί από τα πρώτα επεισόδια, αξίζει. Πραγματι η σειρα ειναι πολυ δυνατη,τρομερο στορυ-πλοκη χωρις να εχει κενα,ωραιος ρυθμος,πολυ καλοι χαρακτηρες(ειδικα ο πρωταγωνιστης) και γενικα ολοκληρωμενο anime.Ισχυει στην αρχη δεν καταλαβαινεις σχεδον τιποτα,αλλα μετα τα εξηγει ολα πολυ καλα.Απο κει και περα αν δεν αρεσει σε καποιον ειναι λογω γουστου δεν θα του αρεσει το συγκεκριμενο ειδος-κατηγορια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 ah damn, τα 3-4 latest chapters του Terra Formars
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αρχίζει να έχει φάση το dbsuper. Καλά τι κόλπο έκανε αυτή η frieza του 6ου universe και νίκησε τον goku στο τέλος; Έλα piccolo η σειρά σου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πέρα από το spoiler, η Freeza ffs? Τσάμπα το βλέπεις το anime...
salonika91 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αρχίζει να έχει φάση το dbsuper. Καλά τι κόλπο έκανε αυτή η frieza του 6ου universe και νίκησε τον goku στο τέλος; Έλα piccolo η σειρά σου! Βαλε κανα Spoiler... :/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Assassination Classroom Ch. 177 Assassination: complete. Επίλογος τα επόμενα 3 μάλλον, για να δούμε. Edit: Βασικά σκέφτομαι 2 chapters όλη την τάξη να λέει τι κάνουν στο μέλλον και το τελευταίο να είναι reunion. Kι επειδή it's fictional, περιμένω και επανεμφάνιση. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πέρα από το spoiler, η Freeza ffs? Τσάμπα το βλέπεις το anime... Ε δύο anime βλέπω όλα κι όλα δεν με χαλάει κάτι, εκτός από τα 2 προηγούμενα επεισόδια που ήταν ακυράτζες. Πιστεύω υπάρχει λογική πίσω από αυτή την "freeza" που είδαμε, είναι κάποιο "είδος" που επιβιώνει και στο και 6ο και στο 7ο σύμπαν, οπότε μέχρι τώρα υπήρχε η γνωστή και τώρα εμφανίζεται η καινούργια. Αυτό που δεν μου άρεσε και δεν έχει λογική ήταν εκείνος που έμοιαζε σαν τον cell. Βαλε κανα Spoiler... :/ Ήθελες να νικήσει ο goku? Και εγώ έτσι πίστευα αλλά μ' αρέσει η τακτική του tori που αλλάζει οτι είναι προβλέψιμο μέσα στο anime. Την τακτική αυτή την θυμόμαστε από την παλιά version που ο goku έχασε από τον ten shin και τον άλλον στους αγώνες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ε δύο anime βλέπω όλα κι όλα δεν με χαλάει κάτι, εκτός από τα 2 προηγούμενα επεισόδια που ήταν ακυράτζες. Πιστεύω υπάρχει λογική πίσω από αυτή την "freeza" που είδαμε, είναι κάποιο "είδος" που επιβιώνει και στο και 6ο και στο 7ο σύμπαν, οπότε μέχρι τώρα υπήρχε η γνωστή και τώρα εμφανίζεται η καινούργια. Αυτό που δεν μου άρεσε και δεν έχει λογική ήταν εκείνος που έμοιαζε σαν τον cell. O Freeza/Frieza είναι, καταραμένη μεταγλώτιση...
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 O Freeza/Frieza είναι, καταραμένη μεταγλώτιση... Furiza μάλλον p:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα