Darky Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μολις τελειωσα το Rin daughters of mnemosyne, ευκολα οτι πιο "αρρωστο" εχω δει, και νομιζα οτι δεν θα ξαναεβλεπα κατι πιο ακραιο απο το elfen lied (βεβαια ακομα δεν τελειωσα το higurashi που εχω αφησει στην μεση ακριβως). Μου αρεσε αρκετα αλλα το τελευταιο επεισοδιο ηταν λιγο καπως, δεν μου αρεσε τοσο το τελος που δωσανε, λιγο μπερδεμενο αλλα ισως ειναι επίτηδες για να "συμπληρωσει" ο καθενας με τις δικες του θεωριες 1-2 πραγματα.
viper2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μολις τελειωσα το Rin daughters of mnemosyne, ευκολα οτι πιο "αρρωστο" εχω δει, και νομιζα οτι δεν θα ξαναεβλεπα κατι πιο ακραιο απo α. 1
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Επί 5ds το είχα πιάσει περισσότερο, έχω ακόμα το blackwing deck μου. Δεν έχω θέμα με τα pendulum. Απλά το έχει κάνει κάπως το game η Konami, τώρα για παράδειγμα παίζουν οι Μονάρχες όπου απ' όσο έχω μάθει μπλοκάρουν το extra deck. Απλά θες 3 φορές το structure deck και αυτό ήταν όλο. Δεν λέω ναι θα είναι φθηνό ουσιαστικά να φτιάξεις το deck απλά καταστρέφει το format έτσι. Γενικά πάντως έχει ανέβει το power creep, είναι πιο ακριβό, οι banlist έχουν γίνει πιο συχνές με αποτέλεσμα διάφορα deck να παίζουν μόνο για 3 μήνες ενώ έσκασες λεφτά τα όποια ουσιαστικά τζάμπα τα έδωσες. Edit: Με τους μονάρχες ουσιαστικά η Konami δημιουργεί hate για το extra deck το οποίο πλέον δεν έχει νόημα να υπάρχει. οι μοναρχες ειναι το antimeta αυτου του format. δεν υπαρχει καθολου hate για το extra deck, ειναι η εξαιρεση απλα. παιξε pepe να δεις τι θα πει σπασμενο deck. οι μοναρχες μην σου πω οτι ειναι και δικαιο deckaki. το φορματ το κατεστρεψαν τα πεπε και φαγαμε emergency banlist 18 μερες αφου πηρε full power το deck. κλαψαν πολλοι πικραμενοι που εσκασαν λεφτα για να αγορασουν cyber dragon infinity. θεωρω οτι υπαρχει περισσοτερη ποικιλια σημερα σε σχεση με την εποχη του zexal. υπαρχουν δυνατα fusion decks, synchro, xyz, antimeta λιγο απ'ολα. Όχι μόνο κοίτα και τα deskbot που έχουν αρχίσει να περνούν support, έχει χάσει πολύ το ενδιαφέρον σαν παιχνίδι... Που είναι οι εποχές που έπαιζα με dark gaia και πήγαιναν τα otk στον δεύτερο γύρο σύννεφο χωρίς πολλά πολλά.. ενω τωρα ρε φιλε δεν τραβιουνται otk στον δευτερο γυρο; τα deskbot που ανεφερες ειναι γαματο rogue deck και τραβαει otk απο το πουθενα, απειρα combos.εγω παντως βλεπω οτι πολλα παλια decks παιρνουν αμεσα ή εμεσα support. τωρα θα βγει ενα καινουργιο synchro http://yugioh.wikia.com/wiki/Crystal_Wing_Synchro_Dragon το οποιο παιζει να αναστησει τα draguinity.
PseudonimoEl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα με dark gaia δύσκολα πλέον να νικήσεις π.χ. Παίζεις εναντίον psy deck δεν έχεις καμιά ελπίδα όπως και με άλλα deck,αυτόν το καιρό έπαιζα με d/d/d/ deck μπορώ να πω ότι έκανα πολλά otk όσο έπαιζα με αυτά από τα αγαπημένα μου deck. Σορρυ για το οφφτοπικ, μήπως να φτιαχναμε θέμα yugioh να μιλούσαμε για όλα αυτά?
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα με dark gaia δύσκολα πλέον να νικήσεις π.χ. Παίζεις εναντίον psy deck δεν έχεις καμιά ελπίδα όπως και με άλλα deck,αυτόν το καιρό έπαιζα με d/d/d/ deck μπορώ να πω ότι έκανα πολλά otk όσο έπαιζα με αυτά από τα αγαπημένα μου deck. Σορρυ για το οφφτοπικ, μήπως να φτιαχναμε θέμα yugioh να μιλούσαμε για όλα αυτά? ε λογικο δεν ειναι; 2016 εχουμε πλεον. υπηρχε ενα θεμα για yu gi oh νομιζω.
PseudonimoEl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Λογικό είναι απλά θέλω να πω ότι πλέον έχουμε τρομερά effects στα τέρατα, που πολλά δεν θέλουν καν summon και ρχονται πραγματικά οπότε θέλουν όσο πάει το παιχνίδι όλοι θα παίζουν, psy, μοναρχες, odd-eyes perfomal, δεν έχουμε την ποικιλία παικτών όπως παλιά σπάνια βλέπω κάποιον να μην παίζει μοναρχες τους έχω βαρεθεί πλέον.. Και είναι ο λόγος που σταμάτησα να παίζω τώρα μέχρι να φτιάξουν την ban list. Πραγματικά ίδιο παιχνίδι με διαφορετικούς παίχτες...
Grim Ripper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως να φτιάξουμε ένα γενικό tcg θέμα καλύτερα; Εγώ πάντως το έχω σταματήσει εδώ και χρόνια και ότι μαθαίνω είναι από φίλο μου (ο οποίος δεν παίζει ούτε εκείνος) όπου μαθαίνει γενικά σε όλα τα tcg ποιό είναι το meta. (fow, pokemon, mtg, yugioh, vanguard, buddyfigt). Δυστυχώς είναι ακριβό hobby τα tcg. Το lackey ccg το χρησιμοποιεί κανείς; 1
PseudonimoEl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να παίζεις και ygopro όπως παίζω εγώ γιατί με τις τιμές που έχουν μερικές κάρτες θα πληρωνα κάτι 100€ και μετά θα κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο μόλις τα βλέπα 20 ευρώ δυστυχώς είναι ακριβό χόμπι να παίζεις yugioh με τις τελευταίες κάρτες... Οπότε παίζω ονλινε και χω κάρτες πριν βγουν καν στην αγορά. 1
Grim Ripper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Έφτιαξα νέο θέμα οπότε ας μιλάμε εκεί. http://www.insomnia.gr/topic/601119-trading-card-games/ 2
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο δολοφόνος στο boku dake... 2
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο δολοφόνος στο boku dake... Δεν εισαι ο μονος 1
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εισαι ο μονος Κρατιεμαι να μην μπω στο /a/... =]
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κρατιεμαι να μην μπω στο /a/... =] Βασικα η σειρα αυτη εχει για μενα μερικα αρνητικα. 1)Δεν σου εξηγει απο που προεκυψε αυτη η δυναμη,δεν γινομαι πιο αναλυτικος λογω Spoilers 2)Στην αρχη σου λεει οτι η δυναμη αυτη σε γυρναει πισω λιγα λεπτα και ξαφνικα χωρις λογο και αιτια τον βλεπουμε μπομπιρα. 3)Δυστηχως ή ευτυχως ανηκει σε κατηγορια Parasyte με την εννοια οτι δεν σου βγαζει οτι μπορει να συνεχισει για πανω απο 1-2season οχι το Anime αλλα ολη η σειρα γενικα.
W0zzAp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα η σειρα αυτη εχει για μενα μερικα αρνητικα. 1)Δεν σου εξηγει απο που προεκυψε αυτη η δυναμη,δεν γινομαι πιο αναλυτικος λογω Spoilers 2)Στην αρχη σου λεει οτι η δυναμη αυτη σε γυρναει πισω λιγα λεπτα και ξαφνικα χωρις λογο και αιτια τον βλεπουμε μπομπιρα. 3)Δυστηχως ή ευτυχως ανηκει σε κατηγορια Parasyte με την εννοια οτι δεν σου βγαζει οτι μπορει να συνεχισει για πανω απο 1-2season οχι το Anime αλλα ολη η σειρα γενικα. 1)Αν δεν εχει σχεση με το στορυ η δυναμη του θα ειναι απο τοτε που γεννηθηκε,anime βλεπεις ειναι fuck logic. 2)Η δυναμη και καλα τον γυρναει πισω πριν γινει καποιο συμβαν που ειναι κοντα στον πρωταγωνιστη,λογικα γυρισε τοσο πισω επειδη ο τελευταιος θανατος που εγινε εχει σχεση με παλαιοτερα. 3)Ναι η σειρα θα τελιωσει νομιζω στα 12 επς και ευτυχως θα εχει το τελος του manga.
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα η σειρα αυτη εχει για μενα μερικα αρνητικα. 1)Δεν σου εξηγει απο που προεκυψε αυτη η δυναμη,δεν γινομαι πιο αναλυτικος λογω Spoilers 2)Στην αρχη σου λεει οτι η δυναμη αυτη σε γυρναει πισω λιγα λεπτα και ξαφνικα χωρις λογο και αιτια τον βλεπουμε μπομπιρα. για το 1 δεν με νοιαζει και ιδιαιτερα για το 2 φανταζομαι οτι θα ηταν το stress
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα