Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστηχως το Durarara το εκανα drop στην δευτερη season μιας και δεν πολυ εβλεπα φως στο τουνελ απο πλευρας ιστοριας που ψιλο ειχε γινει οτι να ναι...

• Like 1
Δημοσ.

axxxx

12718338_10154088444364059_6099724362631

η συνειδηση μου οταν θελω να αγορασω κι αλλες καρτες yu gi oh βασικα..... πουτανα κοναμι μας εχεις ξεπουπουλιασει

• Like 1
Δημοσ.

η συνειδηση μου οταν θελω να αγορασω κι αλλες καρτες yu gi oh βασικα..... πουτανα κοναμι μας εχεις ξεπουπουλιασει

Εγώ πάλι έχω σταματήσει το yugioh σαν καρτοπαίχνιδο εδώ και χρόνια, αλλά βλέπω το anime.

Το community πέφτει εδώ και δεν είναι και το καλύτερο.

Πλέον παίζω (όσο μπορώ) μόνο pokemon tcg και το θεωρώ καλό, βέβαια είναι πιο απλό σε σχέση με το yugioh.

Το καλοκαίρι έπαιζα για λίγο Force of Will, πολύ ωραίο παιχνίδι. τσέκαρέ το.

Δημοσ.

καλυτερο απο το yugioh?

Ελπιζω να μην κανουμε log in και βρεθουμε παγιδευμενοι....... :devil:

χωρις τα VR δεν προκειται να κανουμε τπτ

• Like 1
Δημοσ.

καλυτερο απο το yugioh?

Έτσι όπως έχει γίνει το yugioh, ναι. :P

Έχει και ωραίο artwork στις κάρτες. Μοιάζει λίγο στο magic αλλά όχι τελείως ίδιο.

Έχω deck που σαν ruler (κύριο τέρας, 1 per deck, είναι πάντα στο γήπεδο) έχει τον Grimm, the Fairy Tale Prince.

250?cb=20150203235122

Κάποιες άλλες κάρτες.

Sacred Princess of Guidance  / Lumia, the Creator of Hope (ruler / J-ruler, την γυρνάς πλευρό όταν κάνεις το λεγόμενο j-activate. Αδερφή του Grimm)

250?cb=20150207040416

250?cb=20150207041500

Grimm, the Avenger of Fairy Tales (resonator, ας πούμε τα τερατάκια με τα οποία κάνεις επίθεση. αναγεννημένος Grimm)

250?cb=20150207030214

Crimson Girl in the Sky / Little Red, the True Fairy Tale (ruler / j-ruler, wind element)

250?cb=20150215053146

250?cb=20150215053205

Αυτές είναι παλιές κάρτες βέβαια και δεν παίζουν πάρα πολύ.

Το παιχνίδι βασίζεται στις stones (κάτι σαν τις lands του mtg αλλά δεν μπαίνουν στο main deck, έχουν δικό τους), με τις οποίες φέρνεις resonators, κάνεις abilities/ j-activate, spells.

Ο Grimm, the Avenger of Fairy Tales θέλει 2 light stones (πάνω αριστερά βλέπεις τι θέλει) για να κατέβει και 1 light stone για το Awakening ability/effect.

Stones φέρνεις τουλάχιστον 1 φορά το γύρο κάνοντας tap (ουσιαστικά σαν να γυρνάς ένα τέρας στο yugioh από attack σε defence) τον ruler / j-ruler.

http://force-of-will-tcg.wikia.com/wiki/Magic_Stone

Πάνω κάτω αυτά, να ξέρεις πως πολλές από τις κάρτες βασίζονται σε παραμύθια. (snow white, little red, oz, knights of the round table)

Αν θες περισσότερες πληροφορίες για το που μπορείς να μάθεις και που γίνεται τουρνουά, μου λες. :P

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω σταματήσει το yugioh σαν καρτοπαίχνιδο εδώ και χρόνια, αλλά βλέπω το anime.

Το community πέφτει εδώ και δεν είναι και το καλύτερο.

Πλέον παίζω (όσο μπορώ) μόνο pokemon tcg και το θεωρώ καλό, βέβαια είναι πιο απλό σε σχέση με το yugioh.

Έτσι όπως έχει γίνει το yugioh, ναι. :P

δεν εχω χρονο για αλλα παιχνιδια με καρτες. το yu gi oh παιρνει παρα πολυ χρονο. τι ενοεις ετσι οπως εχει γινει; ποτε το αφησες; θα πεις κι εσυ no pendulums, pendulums are not yu gi oh ? :P 

Δημοσ.

Μετα απο καποιες προτασεις στα νεα anime ξεκινησα και εγω να βρω τα εν λογω λιγο πιο αξιολογα απο αυτη τη season(αφου πρωτα τελειωσα τα πρωτα 75επεισοδια του Ippo.

Dagashi Kashi

Kono Shubarashi

Boku Dake Ga Inai Machi

Ajin

Hai to gensu no Grimgar(η οπως το λεω εγω Midgar :P)

Akagami No Shirayuki 

Και απο τα ongoing κλασσικα

World Trigger

Fairy Tail

One Piece

Δεν ειναι και η καλυτερη περιοδος των Anime αλλα δεν εχει και πολλα πραγματα αυτο το μηνα και τον Μαρτιο λιγα πραγματα αρα καπως πρεπει να περασει η ωρα :P

Μιας και βλεπω οτι το topic εχει ξεφυγει ολιγον καποιο απο τα παραπανω ongoing αυτης της season(ή και καποια αλλα) εκτως απο εμενα,τον Wozzap και απο το Ghost παρακολουθει κανεις???Γιατι βλεπω γενικα πεσμενη κινηση/ενδιαφερον/κουβεντα ακομα και σε οτι αφορα τα manga.

Δημοσ.

δεν εχω χρονο για αλλα παιχνιδια με καρτες. το yu gi oh παιρνει παρα πολυ χρονο. τι ενοεις ετσι οπως εχει γινει; ποτε το αφησες; θα πεις κι εσυ no pendulums, pendulums are not yu gi oh ? :P

Επί 5ds το είχα πιάσει περισσότερο, έχω ακόμα το blackwing deck μου. :P

Δεν έχω θέμα με τα pendulum.

Απλά το έχει κάνει κάπως το game η Konami, τώρα για παράδειγμα παίζουν οι Μονάρχες όπου απ' όσο έχω μάθει μπλοκάρουν το extra deck.  Απλά θες 3 φορές το structure deck και αυτό ήταν όλο. Δεν λέω ναι θα είναι φθηνό ουσιαστικά να φτιάξεις το deck απλά καταστρέφει το format έτσι.

Γενικά πάντως έχει ανέβει το power creep, είναι πιο ακριβό, οι banlist έχουν γίνει πιο συχνές με αποτέλεσμα διάφορα deck να παίζουν μόνο για 3 μήνες ενώ έσκασες λεφτά τα όποια ουσιαστικά τζάμπα τα έδωσες.

300?cb=20160131151420

Edit: Με τους μονάρχες ουσιαστικά η Konami δημιουργεί hate για το extra deck το οποίο πλέον δεν έχει νόημα να υπάρχει.

Δημοσ.

Όχι μόνο κοίτα και τα deskbot που έχουν αρχίσει να περνούν support, έχει χάσει πολύ το ενδιαφέρον σαν παιχνίδι... Που είναι οι εποχές που έπαιζα με dark gaia και πήγαιναν τα otk στον δεύτερο γύρο σύννεφο χωρίς πολλά πολλά..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες δεν ειναι το topic για το yu gi oh card game ομως (απο το οποιο και εγω εχω ενα deck για την ιστορια :P απο παλια που ψιλο ασχολιομουν και ηταν και της μοδας τοτε το παιδικο στο Star και ετυχε να παω και στο πρωταθλημα στο President για χαβαλε μια φορα να δω τι λεει) :P. Ενταξυ ειπαμε ειναι λιγο περιεργη αυτη η περιοδος απο manga και κυριως απο Anime και λειπουν γνωστα anime αλλα τι να κανουμε.

Δημοσ.

Παιδες δεν ειναι το topic για το yu gi oh card game ομως (απο το οποιο και εγω εχω ενα deck για την ιστορια :P απο παλια που ψιλο ασχολιομουν και ηταν και της μοδας τοτε το παιδικο στο Star και ετυχε να παω και στο πρωταθλημα στο President για χαβαλε μια φορα να δω τι λεει) :P. Ενταξυ ειπαμε ειναι λιγο περιεργη αυτη η περιοδος απο manga και κυριως απο Anime και λειπουν γνωστα anime αλλα τι να κανουμε.

Είπαμε να το ρίξουμε στα card games. :P (πρέπει να φτιάξουμε θέμα για τα card games αλλά το βλέπω να γίνεται vs το νήμα για το ποιο card game είναι καλύτερο)

On-topic:

Από αυτή την σεζόν βλέπω μόνο assassination classroom και έχω δει 4 επς από το Grimgar, θα το συνεχίζω τώρα που τελείωσα με το shokugeki no soma.

Ωραίο anime, με βλέπω να διαβάζω και το manga. (για το shokugeki λέω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...