Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πες μου ότι το anime δεν τελειώνει και θα μείνω με το πουλί στο χέρι να ξενερώσω... Δεν έχω δει το anime αλλά καινούριο chapter έχει να βγει από πέρσυ το Μάρτιο νομίζω?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ξεκινήσει το shokugeki no soma αυτές τις μέρες και είναι αρκετά ωραίο. Όχι αν πεινάς όμως. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Cooking is serious business.
W0zzAp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πες μου ότι το anime δεν τελειώνει και θα μείνω με το πουλί στο χέρι να ξενερώσω... Το Kill la Kill ειναι original anime δεν βασιζεται σε καποιο manga,εχει κανονικο τελος.Προσωπικα η σειρα μου αρεσε αρκετα,εχει ιδιαιτερο animation,αστειες σκηνες,αρκετη και καπως περιεργη δραση και εχει μια μικρη ανατροπη προς το τελος οποτε ειναι μια ευχαριστη σειρα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ειναι τοσο καλο ρε συ; παντα μου φαινοταν λιγο σαν oθφαλμολουτρο απλα. Δεν ξέρω πως πάει μετά αλλά μέχρι το 10 επεισόδιο είναι πολύ καλό. Αναπάντεχα καλό. Πολύ ωραίο χιούμορ που εγώ για να γελάσω με ιαπωνικό χιούμορ είναι λίγο δύσκολο, συμπαθέστατοι χαρακτήρες και συμπαθέστατο σχέδιο. Το οφθαλμόλουτρο ισχύει που λες αλλά είναι "δεμένο" με το story με ωραίο τρόπο παρά το fan service που υπάρχει. Satsuki 1
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το Kill la Kill ειναι original anime δεν βασιζεται σε καποιο manga,εχει κανονικο τελος.Προσωπικα η σειρα μου αρεσε αρκετα,εχει ιδιαιτερο animation,αστειες σκηνες,αρκετη και καπως περιεργη δραση και εχει μια μικρη ανατροπη προς το τελος οποτε ειναι μια ευχαριστη σειρα. Μετα απο καποιες προτασεις στα νεα anime ξεκινησα και εγω να βρω τα εν λογω λιγο πιο αξιολογα απο αυτη τη season(αφου πρωτα τελειωσα τα πρωτα 75επεισοδια του Ippo. Dagashi Kashi Kono Shubarashi Boku Dake Ga Inai Machi Ajin Hai to gensu no Grimgar(η οπως το λεω εγω Midgar ) Akagami No Shirayuki Και απο τα ongoing κλασσικα World Trigger Fairy Tail One Piece Δεν ειναι και η καλυτερη περιοδος των Anime αλλα δεν εχει και πολλα πραγματα αυτο το μηνα και τον Μαρτιο λιγα πραγματα αρα καπως πρεπει να περασει η ωρα 1
W0zzAp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 IPPO FTW!!!! Περιπου στα μισα της σεζον εχω ξεχωρισει: Boku Dake ga Inai Machi Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Ajin Hai to gensu no Grimgar Γενικα δεν ειναι τοσο σπουδαια τα anime αυτα,αλλα τα πιο ευχαριστα που ειδα.Το boku dake σχεδον απο ολους παει για AOTS(anime of the season) και ειναι αρκετα καλο μεχρι στιγμης.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Wrong topic (το κακό του να ανοίγεις 2 ταυτόχρονα και να γράφεις στο λάθος. Edit: On-Topic Γέλιο είχε και το σημερινό Konosuba. Ήταν σίγουρο το αποτέλεσμα από την Aqua.
viper2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλά μιλάμε έχω φάει τρομερή φρίκη με το Kill la kill. Πως δεν έδινα σημασία σε αυτό το διαμάντι τόσο καιρό; Ισως γιατί το συγκρίνουν με το κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία με το Gurren Lagan το οποίο ναι μεν καλό αλλά σε προσωπικό επίπεδο δεν με άγγιξε και τόσο πολύ. Το Kill la kill από την άλλη είμαι στο 10 επεισόδιο και έχω φάει κόλλημα. Δεν ξέρω τι θα γίνει ως το τέλος αλλά είναι για εμένα ως τώρα αρκετά καλύτερο από το gurren lagan. Τουλάχιστον έχει μια περίεργη λογική το όλο over the top ζήτημα. Κάτι που έλειπε από το gurren lagan και δεν είχε νόημα ύπαρξης. Συνεχίζω λοιπόν μέχρι το τέλος. ειναι τοσο καλο ρε συ; παντα μου φαινοταν λιγο σαν oθφαλμολουτρο απλα. it redefined over the top. Ολοι το ξερουν αυτο... Επισης τωρα πια οτι βγαινει απο trigger αξιζει (σαν προβολη),
W0zzAp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 it redefined over the top. Ολοι το ξερουν αυτο... Επισης τωρα πια οτι βγαινει απο trigger αξιζει (σαν προβολη), Μιας και ειπες studio trigger στη επομενη σεζον κανει αυτη την σειρα:http://myanimelist.net/anime/31798/Kiznaiver?q=kiz Ελπιζω να ειναι καλη.Παντως βλεπω η επομενη σεζον θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον απο την τωρινη. 1
Grim Ripper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Είκονα είναι, μεγάλη οπότε την έβαλα σε spoiler. Το caterpie μ' άρεσε.
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 https://www.facebook.com/CosplaySuki/timeline 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα