Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ε βασικά για όσους δεν κατάλαβαν:

3η σαιζόν Suzumiya με την Anti SOS-dan.

No Game No Life season 2.

Claymore anime με την φουλ ιστορία (όπως είχε γίνει με FMA Brotherhood, Hellsing Ultimate) του manga.

Δεν βλέπω κανένα να γίνεται. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ε βασικά για όσους δεν κατάλαβαν:

3η σαιζόν Suzumiya με την Anti SOS-dan.

No Game No Life season 2.

Claymore anime με την φουλ ιστορία (όπως είχε γίνει με FMA Brotherhood, Hellsing Ultimate) του manga.

Δεν βλέπω κανένα να γίνεται. :P

Πιο πιθανο βλεπω να γινεται το ngnl παρα τα υπολοιπα.

Δημοσ.

ααα δεν εχει καμια φιγούρα απο το psycho pass ήηη εχεις ήδη 

ηθελα να βαλω το οπλο αλλα κανει 800€ οποτε δεν εχει νοημα να το σκεφτομαι καν. δεν το εχω και πολυ με τις φιγουρες, μονο αυτη στην φωτογραφια ηθελα η εστω μια παρομια αλλα πλεον δεν ειναι και τοσο στην μοδα οποτε ειναι δυσκολο να βρεθει.

btw μολις αγορασα την καπα της umaru chan :-D ελπιζω να ερθει πριν τις 13 μαρτη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μιλάμε έχω φάει τρομερή φρίκη με το Kill la kill. Πως δεν έδινα σημασία σε αυτό το διαμάντι τόσο καιρό; Ισως γιατί το συγκρίνουν με το κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία με το Gurren Lagan το οποίο ναι μεν καλό αλλά σε προσωπικό επίπεδο δεν με άγγιξε και τόσο πολύ. Το Kill la kill από την άλλη είμαι στο 10 επεισόδιο και έχω φάει κόλλημα. Δεν ξέρω τι θα γίνει ως το τέλος αλλά είναι για εμένα ως τώρα αρκετά καλύτερο από το gurren lagan. Τουλάχιστον έχει μια περίεργη λογική το όλο over the top ζήτημα. Κάτι που έλειπε από το gurren lagan και δεν είχε νόημα ύπαρξης. 

Συνεχίζω λοιπόν μέχρι το τέλος. 

Δημοσ.

Καλά μιλάμε έχω φάει τρομερή φρίκη με το Kill la kill. Πως δεν έδινα σημασία σε αυτό το διαμάντι τόσο καιρό; Ισως γιατί το συγκρίνουν με το κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία με το Gurren Lagan το οποίο ναι μεν καλό αλλά σε προσωπικό επίπεδο δεν με άγγιξε και τόσο πολύ. Το Kill la kill από την άλλη είμαι στο 10 επεισόδιο και έχω φάει κόλλημα. Δεν ξέρω τι θα γίνει ως το τέλος αλλά είναι για εμένα ως τώρα αρκετά καλύτερο από το gurren lagan. Τουλάχιστον έχει μια περίεργη λογική το όλο over the top ζήτημα. Κάτι που έλειπε από το gurren lagan και δεν είχε νόημα ύπαρξης. 

Συνεχίζω λοιπόν μέχρι το τέλος. 

ειναι τοσο καλο ρε συ; παντα μου φαινοταν λιγο σαν oθφαλμολουτρο απλα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα δει μέχρι το 4-5 επεισόδιο στο kill la kill και μετά το παράτησα. Ξέρω πως γίνεται ενδιαφέρον αργότερα αλλά δεν με ενδιαφέρει να το δω. Δεν μ' άρεσε και πολύ.

Έχω ξεκινήσει το shokugeki no soma αυτές τις μέρες και είναι αρκετά ωραίο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...