nickarmy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 για πείτε με εικόνες τι πράγματα θέλετε απο ανιμε (καλα απο εδω θελω τοσα που δεν θα φτασουν 3 σελίδες ...) 1
nickarmy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 mm claymore την ειχα ξεχάσει , κάτι θα ήθελα και απο εκει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ε βασικά για όσους δεν κατάλαβαν: 3η σαιζόν Suzumiya με την Anti SOS-dan. No Game No Life season 2. Claymore anime με την φουλ ιστορία (όπως είχε γίνει με FMA Brotherhood, Hellsing Ultimate) του manga. Δεν βλέπω κανένα να γίνεται. 1
W0zzAp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ε βασικά για όσους δεν κατάλαβαν: 3η σαιζόν Suzumiya με την Anti SOS-dan. No Game No Life season 2. Claymore anime με την φουλ ιστορία (όπως είχε γίνει με FMA Brotherhood, Hellsing Ultimate) του manga. Δεν βλέπω κανένα να γίνεται. Πιο πιθανο βλεπω να γινεται το ngnl παρα τα υπολοιπα.
nickarmy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ααα δεν εχει καμια φιγούρα απο το psycho pass ήηη εχεις ήδη
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ααα δεν εχει καμια φιγούρα απο το psycho pass ήηη εχεις ήδη ηθελα να βαλω το οπλο αλλα κανει 800€ οποτε δεν εχει νοημα να το σκεφτομαι καν. δεν το εχω και πολυ με τις φιγουρες, μονο αυτη στην φωτογραφια ηθελα η εστω μια παρομια αλλα πλεον δεν ειναι και τοσο στην μοδα οποτε ειναι δυσκολο να βρεθει. btw μολις αγορασα την καπα της umaru chan ελπιζω να ερθει πριν τις 13 μαρτη. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 btw μολις αγορασα την καπα της umaru chan ελπιζω να ερθει πριν τις 13 μαρτη. 1
nickarmy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 για τις κοπελες http://otakumode.com/news/56be16594f866bad23eeb5ca/Japanese-chocolates-come-to-life-as-ikemen-%E2%80%9Chot-guy%E2%80%9D-anime-characters?utm_source=tom&utm_medium=facebook&utm_campaign=article2016021322&tom_cohort=article2016021322
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλά μιλάμε έχω φάει τρομερή φρίκη με το Kill la kill. Πως δεν έδινα σημασία σε αυτό το διαμάντι τόσο καιρό; Ισως γιατί το συγκρίνουν με το κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία με το Gurren Lagan το οποίο ναι μεν καλό αλλά σε προσωπικό επίπεδο δεν με άγγιξε και τόσο πολύ. Το Kill la kill από την άλλη είμαι στο 10 επεισόδιο και έχω φάει κόλλημα. Δεν ξέρω τι θα γίνει ως το τέλος αλλά είναι για εμένα ως τώρα αρκετά καλύτερο από το gurren lagan. Τουλάχιστον έχει μια περίεργη λογική το όλο over the top ζήτημα. Κάτι που έλειπε από το gurren lagan και δεν είχε νόημα ύπαρξης. Συνεχίζω λοιπόν μέχρι το τέλος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Να έβγαινε και πιο συχνά το manga...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πες μου ότι το anime δεν τελειώνει και θα μείνω με το πουλί στο χέρι να ξενερώσω...
evabb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλά μιλάμε έχω φάει τρομερή φρίκη με το Kill la kill. Πως δεν έδινα σημασία σε αυτό το διαμάντι τόσο καιρό; Ισως γιατί το συγκρίνουν με το κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία με το Gurren Lagan το οποίο ναι μεν καλό αλλά σε προσωπικό επίπεδο δεν με άγγιξε και τόσο πολύ. Το Kill la kill από την άλλη είμαι στο 10 επεισόδιο και έχω φάει κόλλημα. Δεν ξέρω τι θα γίνει ως το τέλος αλλά είναι για εμένα ως τώρα αρκετά καλύτερο από το gurren lagan. Τουλάχιστον έχει μια περίεργη λογική το όλο over the top ζήτημα. Κάτι που έλειπε από το gurren lagan και δεν είχε νόημα ύπαρξης. Συνεχίζω λοιπόν μέχρι το τέλος. ειναι τοσο καλο ρε συ; παντα μου φαινοταν λιγο σαν oθφαλμολουτρο απλα.
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάλι είχα δει μέχρι το 4-5 επεισόδιο στο kill la kill και μετά το παράτησα. Ξέρω πως γίνεται ενδιαφέρον αργότερα αλλά δεν με ενδιαφέρει να το δω. Δεν μ' άρεσε και πολύ. Έχω ξεκινήσει το shokugeki no soma αυτές τις μέρες και είναι αρκετά ωραίο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα