Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να περνά η ώρα είναι αλλα οκ τι να κάνουμε που δεν εχει βγει τπτ σπουδαιο 

απορω αν δούμε κάποια στιγμή σε περιόδο πάνω απο 2 ανιμε καλα καλα 

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα ειναι καλη περιοδος για να κλεισουν κενα σε οσους ειχαν αφησει διαφορες σειρες οπως πχ σε μενα.

Προλαβα και τελειωσα Shinmai,Rakudai,Noragami,Owari no seraph,Ushio,εφτασα το World Trigger και One Piece που τα ειχα αφησει λιγο κλπ :P οχι τιποτα αλλα αλλα αρχιζουν απο περυσι το καλοκαιρι και μετα(καταραμενο Gangsta)και βγαινουν και καλα παιχνιδια συχνα 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την επόμενη εβδομάδα βγαίνει και το Naruto: Ultimate Ninja Storm 4. Μόνο το anime μένει χωρίς να κλείσει την ιστορία. :P

Edit: Κι ελπίζω ότι θα κάνουν καλή δουλειά όπως είχαν κάνει στο 3 στις γερές μάχες (ναι, το έχω ξαναβάλει):

και ο πρόλογος του 3 που είχε την επίθεση του Kurama στην Konoha

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Bleach:

Τελικα ο Ushida πηγε στους Quincy για να καταστρεψει τον Yhwach με κατι μπιχλιμπιδια.

One Piece:

Τελικα ο Sanji προερχεται απο οικογενεια δολοφονων.Αν και δεν με ενθουσιασε πολυ,περιμενω να δω την οικογενεια του.Ελπιζω να μην ειναι σαν του Killua απτο Hunter x Hunter :P

• Like 1
Δημοσ.

d-fragments μια τρελή χαζή κωμωδία με πολλές στιγμές chibi

το προτείνω

αναμένω season 2 AOT....θα πάρω και το παιχνίδι τώρα τον άλλο μήνα...

Δημοσ.

To topic prepei naxei xanaginei alla as dwsw mia 2 cents:

Ghost in the Shell

Ghost in the Shell

episis latrepsa to Ghost in the Shell

a,kai mhn xehasw....Ghost in the Shell

Dioti einai tromero apo sxedio alla i apothewsh einai stin ypothesh-pseira symfwnw,akoma kai me ellinika subs mou fanhke xaos alla desto 4-5 fores,tha to latrepseis an arxiseis na pianeis to nohma gnwrizontas thn istoria-kai epipleon otan toda eipa "ELEOS!!To Matrix einai PRAGMATIKA fthnh antigrafh" Oson afora kai to sub-text alla kai merika effedakia

p.s. Ante pote vgainei to 2???Olo vgainei kai vgainei akouw,olo "sto montaz" einai .Ante.To trailer theiko pantws.Paizei o Bantou-etsi den ton legane ton terastio ton xantho?

Αν μιλάμε για την ταινεία του 95 δεν ξέρω γιατί σας αρέσει τόσο εμένα μόνο η ξανθιά ροβο μου άρεσε όταν ήταν γυμνή

Δημοσ.

Αν μιλάμε για την ταινεία του 95 δεν ξέρω γιατί σας αρέσει τόσο εμένα μόνο η ξανθιά ροβο μου άρεσε όταν ήταν γυμνή

Δεν θελω να σε θιξω,αλλα το post που απαντησες γραφτηκε πριν 12 χρονια.Οσο για το GITS καλο ειναι δεν εχω καποιο θεμα,αλλα εχω δει μονο την πρωτη ταινια.

Δημοσ.

Βλέπω οτι κυκλοφορεί ένα one punch man specials. Αυτό είναι καινούργια επεισόδια ή σχετίζεται με αυτά που προβλήθηκαν;

Fillers ειναι,special επεισοδια που δινονται μαζι με τα dvd-blu ray στο japan.

Δημοσ.

Το DBS απο τοτε που αρχισε το καινουργιο arc ειναι πολυ πιο ενδιαφερον απο πριν,αλλα ο ρυθμος ειναι ιδιος,δηλαδη πολυ αργος.

Στο dimension w μετρια τα πραγματα.

Το Ajin πολυ δυνατο και cliffhanger στο τελος,επισης διαβασα οτι την αλλη βδομαδα θα εχει 1 hour special,αρα υποθετω διπλο επεισοδιο.

Να πω και για την 3η σεζον Yami Shibai που ειναι απογοητευση οπως και η 2η.Απ' οτι φαινεται μονο η 1η σεζον αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...