W0zzAp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Not bad το τελευταίο Tokyo Ghoul RE chapter, έγιναν αποκαλύψεις Δεν εγινε καμια αποκαλυψει κατα την γνωμη μου,αν εννοεις αυτο που ειπωθηκε στο τελος.Κατα τ'αλλα παρα πολυ μπλα μπλα,οπως γινεται παντα στο Tokyo Ghoul,οταν δεν πεφτει ξυλο,και νομιζω πως διαβαζω βιβλιο παρα manga. μου έρχεται να το ξαναδώ για 4-5 φορά ΕΠΟΣ.Αντε να δουμε η ταινια ποτε θα βγει.
Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Άμα σου πω ότι προτιμώ τους πρώτους/original και όχι τους reforged τι θα μου πεις; 1
Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Είχα δει το Kingdom Key που έχουν φτιάξει, Πρέπει να το είχα δει την περίοδο που το ανέβασαν οπότε έκανα και subscribe τότε. Έχουν φτιάξει ωραία πράγματα. Μιας και είμαστε για anime/manga ορίστε άλλο ένα. [video=youtube]
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μιλώντας για Erza απο το παραπανω video των real life blacksmiths τελευταιο επεισοδιο Fairy Tail=πολυ καλο.
evabb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Άμα σου πω ότι προτιμώ τους πρώτους/original και όχι τους reforged τι θα μου πεις; κι εγω συμφωνω αλλα σε αυτο το επισοδειο το εκαναν πολυ ωραιο. στην αρχη εφτιαχναν υβριδια οπλων και ηταν ξενερα
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Έχω ερωτευτεί: Μαλλον το ''φλεγομενο ''μαλι 1
*nenya* Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μαλλον το ''φλεγομενο ''μαλι Και το μαλλί! Αλλά κυρίως όταν κάνει ζουμ στην πλάτη του είναι που κάτι παθαίνω. *_*
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 new chapter D Gray man 1
evabb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και το μαλλί! Αλλά κυρίως όταν κάνει ζουμ στην πλάτη του είναι που κάτι παθαίνω. *_* τσιμπα εδω wall paper http://wall.anonforge.com/hisoka-cards-hunter-x-hunter-2011-wallpaper-1920x1200/ προσωπικα προτιμω Kurapika, το γενικο στυλακι με τις αλυσιδες 1
*nenya* Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Kurapika όμως είναι σαν κοπέλα ρε! [Αλυσίδες χμμμ not bad not bad!]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα