W0zzAp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το θέμα δεν είναι να συνηθίσεις στη τσιρίδα για να την αντέχεις, το θέμα είναι να ταιριάζει η φωνή σε αυτό που δείχνει. Έβαλα να δώ ένα επεισόδιο Dragon ball super που λέγατε πριν λίγες σελίδες και μου πέσανε τα αυτιά. Βλέπεις ένα γομάρι με μούσκουλα με μια φωνή σαν της Μπαρμπι. Στο μονο που εχω παραπονο ειναι στο Goku που πραγματικα με εκνευριζει και ειναι στο μονο που προτιμω το dub ,αλλα ακομα και αυτο συνηθεια ειναι.Αυτο που λες για γομαρια με τσιριχτες φωνες δεν ισχυει παντα,απλα εχεις πεσει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 800 επισοδεια; εδω το συζηταμε για σειρες με 50 επισοδεια. εχουμε κι αλλα πραματα να κανουμε, ασε που το σχεδιο ειναι βασανιστηκα ασχημο. για 25 επς εκανα 2 μηνες... 1
nickarmy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ντροπή , εκτός αν ειχαν πέσει πολλα ανιμε ή δουλειες 1
Grim Ripper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ντροπή , εκτός αν ειχαν πέσει πολλα ανιμε ή δουλειες Comment Imagine an online shop connected to this thing with all the latest waifus from your favorite animes, all ready to get downloaded in to your world! :mellow: :mellow: :mellow: 2
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το σχεδιο στα αρχικα επς του one piece ειναι αριστουργημα μπροστα στο σχεδιο του dragonball super.Toei animation και τα δυο τι να πεις.Για να το δεις τωρα πρεπει να εχεις πολυ ορεξη,εγω τα 400 τοτε επεισοδια τα τελιωσα σε 1 περιπου μηνα. δεν μιλαω για την ποιοτητα του animation οσο για το ιδιο το σχεδιο το οποιο θεωρω φρικαλεο και αποκρουστικο. ενα τικ λιγοτερο ασχημο θεωρω του dragon ball το οποιο ειναι επισης αρκετα ασχημο.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Tokyo Ghoul ξεκινάει τρίτη σεζόν? Ρε αει που μου θες και τριτη σεζόν. =] επισης Το κατάστρεψαν το ajin Ειδα το Ajin το οποιο εχει για μενα το καλυτερο πρωτο επεισοδιο της season.Σε βαζει στην κυριολεξια απο το πρωτο δευτερολεπτο στο story.Το animation ειναι λες και παιζεις video game(σαν το God Eater),αλλα δεν με πειραξε καθολου.Μαζι με το boku dake ga inai machi τα καλυτερα της season που εχω δει μεχρι στιγμης. Βασικά, ίδιο το manga είναι... :-\
nickarmy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 πως το κατεστρεψαν , δεν με χάλασε που είδα 5 επεισόδια με τη μία
silmarien Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ρε αει που μου θες και τριτη σεζόν. =] My whole life is a lie
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 πως το κατεστρεψαν , δεν με χάλασε που είδα 5 επεισόδια με τη μία W-what? Μόνο ενα έβγαλε το ψοφιο ψαρι... My whole life is a lie Έλα ρε νόμιζα οτι δεν θα έβγαζαν. Επίσης να φανταστώ οτι θα είναι το root cross-dresser? =]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Oh Sanji's story looks fine...
W0zzAp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Στο bleach κλασικα σαπιλα,στο τελος εχουμε ενα reunion. One Piece ωραιο.Επιτελους θα δουμε Sanji και λογικα θα ειναι το ποιο ενδιαφερον arc μετα τον πολεμο.
Sog96Ch Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Είναι κάπως off-topic αλλά με ποια anime προτείνετε κάποιος να ξεκινήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα