Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να συνηθίσεις στη τσιρίδα για να την αντέχεις, το θέμα είναι να ταιριάζει η φωνή σε αυτό που δείχνει. Έβαλα να δώ ένα επεισόδιο Dragon ball super  που λέγατε πριν λίγες σελίδες και μου πέσανε τα αυτιά. Βλέπεις ένα γομάρι με μούσκουλα με μια φωνή σαν της Μπαρμπι.

Στο μονο που εχω παραπονο ειναι στο Goku που πραγματικα με εκνευριζει και ειναι στο μονο που προτιμω το dub ,αλλα ακομα και αυτο συνηθεια ειναι.Αυτο που λες για γομαρια με τσιριχτες φωνες δεν ισχυει παντα,απλα εχεις πεσει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

800 επισοδεια; εδω το συζηταμε για σειρες με 50 επισοδεια. εχουμε κι αλλα πραματα να κανουμε, ασε που το σχεδιο ειναι βασανιστηκα ασχημο.

για 25 επς εκανα 2 μηνες...

:lol:

• Like 1
Δημοσ.

ντροπή , εκτός αν ειχαν πέσει πολλα ανιμε ή δουλειες 

Comment

Imagine an online shop connected to this thing with all the latest waifus from your favorite animes, all ready to get downloaded in to your world!

:mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

• Like 2
Δημοσ.

Το σχεδιο στα αρχικα επς του one piece ειναι αριστουργημα μπροστα στο σχεδιο του dragonball super.Toei animation και τα δυο τι να πεις.Για να το δεις τωρα πρεπει να εχεις πολυ ορεξη,εγω τα 400 τοτε επεισοδια τα τελιωσα σε 1 περιπου μηνα.

δεν μιλαω για την ποιοτητα του animation οσο για το ιδιο το σχεδιο το οποιο θεωρω φρικαλεο και αποκρουστικο. ενα τικ λιγοτερο ασχημο θεωρω του dragon ball το οποιο ειναι επισης αρκετα ασχημο.

Δημοσ.

Tokyo Ghoul ξεκινάει τρίτη σεζόν?

Ρε αει που μου θες και τριτη σεζόν.

=]

επισης

Το κατάστρεψαν το ajin

Ειδα το Ajin το οποιο εχει για μενα το καλυτερο πρωτο επεισοδιο της season.Σε βαζει στην κυριολεξια απο το πρωτο δευτερολεπτο στο story.Το animation ειναι λες και παιζεις video game(σαν το God Eater),αλλα δεν με πειραξε καθολου.Μαζι με το boku dake ga inai machi τα καλυτερα της season που εχω δει μεχρι στιγμης.

Βασικά, ίδιο το manga είναι...

:-\

Δημοσ.

πως το κατεστρεψαν , δεν με χάλασε που είδα 5 επεισόδια με τη μία

W-what?

Μόνο ενα έβγαλε το ψοφιο ψαρι...

My whole life is a lie :cry:

Screen%20Shot%202016-01-19%20at%2017.12.

Έλα ρε νόμιζα οτι δεν θα έβγαζαν. Επίσης να φανταστώ οτι θα είναι το root cross-dresser?

=]

Δημοσ.

Στο bleach κλασικα σαπιλα,στο τελος εχουμε ενα reunion.

One Piece ωραιο.Επιτελους θα δουμε Sanji και λογικα θα ειναι το ποιο ενδιαφερον arc μετα τον πολεμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...