Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι στο κλίμα του "Be like Bill" που κυκλοφορεί :P

Τα γεγονότα που περιγράφει έχουν συμβεί εδώ και πολύ καιρό και στο anime και στο manga...

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα δει καμιά 30ρια επεισόδια νομίζω απο το one piece μικρός που το έπαιζε στο Alter αλλά τώρα που ξαναέβαλα να δω κάτι βιντεάκια, μου φάνηκε λίγο καθύστερημένο. Παίζει κάνα dub ή μόνο με σπαστικές φωνές γιαπωνέζων;

• Like 1
Δημοσ.

Είχα δει καμιά 30ρια επεισόδια νομίζω απο το one piece μικρός που το έπαιζε στο Alter αλλά τώρα που ξαναέβαλα να δω κάτι βιντεάκια, μου φάνηκε λίγο καθύστερημένο. Παίζει κάνα dub ή μόνο με σπαστικές φωνές γιαπωνέζων;

Διάβασε το manga. Δεν έχει φωνές ή βάζεις δικιές σου. :P

• Like 1
Δημοσ.

800 επισοδεια; εδω το συζηταμε για σειρες με 50 επισοδεια. εχουμε κι αλλα πραματα να κανουμε, ασε που το σχεδιο ειναι βασανιστηκα ασχημο.

Το σχεδιο στα αρχικα επς του one piece ειναι αριστουργημα μπροστα στο σχεδιο του dragonball super.Toei animation και τα δυο τι να πεις.Για να το δεις τωρα πρεπει να εχεις πολυ ορεξη,εγω τα 400 τοτε επεισοδια τα τελιωσα σε 1 περιπου μηνα.

Υπαρχει dub,αλλα εχει πεσει αποσο ξερω αρκετο censored.Για να φανταστεις ο sanji αντι για τσιγαρο εχει γλυφιτζουρι στο στομα,μην τον αντιγραψουν τα παιδακια κιολας :P.Το one piece παντως ειναι σιγουρα καλυτερο απτα big 3.

Δημοσ.

Εχεις δει ελαχιστα και ψιλο οτι να ναι anime ως τωρα ή μαλλον μπερδεψες αυτο που ειδες.

Δεν ειναι αριστουργημα το one piece,αλλα δεν μπορω να διαβαζω οτι ειναι καθυστερημενο μπροστα στην σαβουρα που εχει βγει στο internet απο τα αλλα anime.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω, οι φωνές των γιαπωνέζων μου φαίνονται πολύ τσιριχτές. Το μόνο που έχω δει original είναι το Steins;Gate γιατί οι φωνές στα γιαπωνέζικα ηταν πιο ωραίες.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, οι φωνές των γιαπωνέζων μου φαίνονται πολύ τσιριχτές. Το μόνο που έχω δει original είναι το Steins;Gate γιατί οι φωνές στα γιαπωνέζικα ηταν πιο ωραίες.

Δεν καταλαβες τι εννοουσα. Αν δεις οι περισσοτεροι απο τους Γιαπωνεζους που δανειζουν τις φωνες τους στα anime,ειναι σε πολλαπλα αλλα anime. Επισης μην ξεχναμε και ποτε βγηκαν τα πρωτα επεισοδια του One piece...

Δημοσ.

γίνεται να τα δεις σχετικά άνετα 700 επεισόδια , τα 300  είναι 15λεπτα (και εγω δεν ηθελα να το δω λογο του σχεδιου . των ποταμιων απο κλαματα κτλ αλλάαα μόνο και μόνο η μάχη στη βάση του ναυτικού άξιζε την υπομονή )  και τα είδα όλα μαζεμένα 

• Moderators
Δημοσ.

Πολλές φορές, είναι γυναίκες που κάνουν την φωνή χαρακτήρων (π.χ. Goku, Naruto, Edward Elric, κλπ), αλλά στους άντρες είναι νορμάλ και πιο βαριοί voice actors:

π.χ.

https://www.youtube.com/watch?v=tFfmPNFhYkU

https://www.youtube.com/watch?v=CGEqDJxbbQw

(ναι, έβαλα μερικούς πολύ βαρείς :P)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το λες γιατι δεν το εχεις συνηθησει.Οι voice actors στην Ιαπωνια ειναι master στην δουλεια τους,λογω των απειρων anime που εχουν μεταγλωττισει.Αποτι ξερω εχουν και σχολες για voice acting,οποτε μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι ειναι σε αλλο επιπεδο.

Δημοσ.

Αυτο το λες γιατι δεν το εχεις συνηθησει.Οι voice actors στην Ιαπωνια ειναι master στην δουλεια τους,λογω των απειρων anime που εχουν μεταγλωττισει.Αποτι ξερω εχουν και σχολες για voice acting,οποτε μονο απο αυτο καταλαβαινεις

Το θέμα δεν είναι να συνηθίσεις στη τσιρίδα για να την αντέχεις, το θέμα είναι να ταιριάζει η φωνή σε αυτό που δείχνει. Έβαλα να δώ ένα επεισόδιο Dragon ball super  που λέγατε πριν λίγες σελίδες και μου πέσανε τα αυτιά. Βλέπεις ένα γομάρι με μούσκουλα με μια φωνή σαν της Μπαρμπι.

• Moderators
Δημοσ.

Βλέπεις ένα γομάρι με μούσκουλα με μια φωνή σαν της Μπαρμπι

Ανέκαθεν τον Goku τον έκανε γυναίκα στην Ιαπωνία. Ναι, κόλλαγε πιο πολύ όταν ήταν μικρός στο κανονικό, αλλά συνήθως δεν αλλάζουν τις φωνές όταν μεγαλώνουν.

Εdit: Τα από πάνω που έκανα link τα είδες; :)

Edit 2: Λέγοντας για βουνό από κρέας. :P (ίδιος voice actor με τον Raoh από πάνω)

Δημοσ.

Ανέκαθεν τον Goku τον έκανε γυναίκα στην Ιαπωνία. Ναι, κόλλαγε πιο πολύ όταν ήταν μικρός στο κανονικό, αλλά συνήθως δεν αλλάζουν τις φωνές όταν μεγαλώνουν.

Εdit: Τα από πάνω που έκανα link τα είδες; :)

Edit 2: Λέγοντας για βουνό από κρέας. :P (ίδιος voice actor με τον Raoh από πάνω)

Τα παραπάνω είναι μερικές φωτεινές εξαιρέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...