Haris San Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το One Piece σαν συνολο επεισοδιου ηταν χαλια,ο luffy κανει ολοκληρο Gear Fourth και εδειξε πολυ λιγα και ειναι ο κυριοτερος λογος που διαβαζω μονο το manga.Τωρα για το Gear Fourth μου αρεσε σχεδιαστηκα πως το εκαναν και η δυναμη ειναι μια χαρα και κολλαει με το One Piece,γιατι μας εχει συνηθησει σε περιεργες δυναμεις και αφου ο Luffy ειναι λαστιχο το Bounce Man του παει μια χαρα. Εχουν το κακο οτι το παρακανουν με ασχετα πραγματα στα επισοδεια και κατανταει κουραστικο... αλλα εγω εστιαζω στο μισο επισοδειο, απο την μαχη και μετα Επισης αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν κανει το python αυτο εκτεινεται επ'απειρον ενω στο manga κανει 3-4 ανακλασεις και μετα τον πετυχαινει..
nickarmy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Schwarzesmarken δεν κακο , αν και μάλλον το total ecpipse μου άρεσε περισσότερο (το εχουν αφήσει και στον αέρα)
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Άντε και στο επόμενο dbsuper έχουμε εντελώς καινούργια ιστορία. Τραγικό το naruto που συνεχίζει το fillering.... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλά ναι, βρήκαν την τύχη τους που φτιάχνουν το anime με το Infinite Tsukuyomi... Infinite fillers. 3
nickarmy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 παρότι μου αρέσει το φιλλερ οπως εχω ξαναπει με αυτό γέλασα πολύ , μπορουν να το ξαναβγάλουν όλο το ανιμε με τις άλλες ιδέες που είχαν
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου παλιά οτι το πρόβλημα με το συνεχόμενο fillering ήταν από τα studio που έβγαζαν το anime και οχι από τον kishi.
W0zzAp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου παλιά οτι το πρόβλημα με το συνεχόμενο fillering ήταν από τα studio που έβγαζαν το anime και οχι από τον kishi. Τα filler στα anime ειναι παντα απτα studio και οχι απτον δημιουργο και ο λογος ειναι συνηθως σε τετοιες σειρες οπως το naruto,οταν το anime ειναι κοντα στο manga βαζουν filler για να μεγαλωσει η αποσταση τους.Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερω γιατι συνεχιζουν τα filler εφοσον το manga εχει τελιωσει εδω και πανω απο ενα χρονο.Λογικα λογω χρηματων εφοσον πουλανε τα dvd-blu ray. Στο DBS ευτυχως τελιωσε το arc με τον Frieza,σχετικα γρηγορα αποτι περιμενα.Παμε για καινουργιο arc με τον Champa. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Άστα να πάνε, στο naruto το συνολικό fillering από τότε που άρχισε η σειρά παίζει να υπερβαίνει και τα 2-2.5 χρόνια.
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Schwarzesmarken δεν κακο , αν και μάλλον το total ecpipse μου άρεσε περισσότερο (το εχουν αφήσει και στον αέρα) θα δω και το δευτερο επ και μαλλον θα παει για drop
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Be like Shanks! 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Be like Shanks! Δεν έχω δει ποτέ One Piece, αλλά μου άρεσε η περιγραφή. 2
nickarmy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 αν και όχι τόσο πολύ φαν του one piece πρέπει να το δεις
evabb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 αν και όχι τόσο πολύ φαν του one piece πρέπει να το δεις 800 επισοδεια; εδω το συζηταμε για σειρες με 50 επισοδεια. εχουμε κι αλλα πραματα να κανουμε, ασε που το σχεδιο ειναι βασανιστηκα ασχημο. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Παιζει τιποτα spoiler για εμφανιση Shanks στο manga ή απλα ακυρο το παραπανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα