Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

μάλλον μόνο σε εμένα αρέσει το filler του naruto ε 

Μάλλον μόνο εσύ το βλέπεις, ναι. :P :lol:

Εγώ περιμένω να τελειωσει το manga του Assassination Classroom, πρέπει να είναι τώρα τελική μάχη ή κοντά.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το one punch man τι να πω απλα επος!τρομερο φανταστικο μπλα μπλα μπλα!!!!!!!!☺

Δωστε καμια αλλη ιδεα για ενα καλο anime 12/13 επεισοδια maximum.

(Εχω δει την πρωτη season απο noragami αξιζει να δω την δευτερη?)

• Like 1
Δημοσ.

Μολις τελειωσα το one punch man τι να πω απλα επος!τρομερο φανταστικο μπλα μπλα μπλα!!!!!!!!☺

Δωστε καμια αλλη ιδεα για ενα καλο anime 12/13 επεισοδια maximum.

(Εχω δει την πρωτη season απο noragami αξιζει να δω την δευτερη?)

Δες την δευτερη του Noragami αν σου αρεσε,ειναι καλυτερη.

Απο anime με 12-13 επς αυτα μου ερχονται:Elfen Lied,Hellsing Ultimate(50λεπτα επεισοδια ομως....),Another,Deadman Wonderland,Highschool of the Dead,Madoka Magica.Δες και το story του καθενος να δεις αν σε ενδιαφερουν.

Εδω εχει μεγαλη λιστα απο μικρα anime αν θες να δεις γενικα:http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TwelveEpisodeAnime

• Like 1
Δημοσ.

Άρχισα να διαβάζω το Fire Brigade of Flames (Enen No Shoubotai), φάση έχει, αλλά είναι νωρίς ακόμα (14ο chapter).

Το ειχα αναφερει παλιοτερα μαζι με τη νεα σειρα των δημιουργων του deadman wonderland(το οποιο ειναι σαφως καλυτερο και πιο ενδιαφερον απτο enen).Δεν με τραβαει καθολου η σειρα ολα ειναι πολυ cliche,οι χαρακτηρες αδιαφοροι και εχει αυτο το κλασικο(φτηνο) fanservice.Την πεταξα μετα απτα 8-9 chapter,αν γινει καλυτερο θα περασει καποιο καιρος και τοτε μπορει να την ξαναπιασω.

Δημοσ.

Ειδα το Ajin το οποιο εχει για μενα το καλυτερο πρωτο επεισοδιο της season.Σε βαζει στην κυριολεξια απο το πρωτο δευτερολεπτο στο story.Το animation ειναι λες και παιζεις video game(σαν το God Eater),αλλα δεν με πειραξε καθολου.Μαζι με το boku dake ga inai machi τα καλυτερα της season που εχω δει μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

δεν μου άρεσε το dark που έχει (όχι το ύφος αλλα κυριολεκτικά σε χρώματα ) επίσης μοιάζει σε γραφικά πολύ με το sidonia 

αλλα απο τα τωρινά έχει τη περισσότερη δράση 

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου άρεσε το dark που έχει (όχι το ύφος αλλα κυριολεκτικά σε χρώματα ) επίσης μοιάζει σε γραφικά πολύ με το sidonia 

αλλα απο τα τωρινά έχει τη περισσότερη δράση 

To Sidonia no Kishi και το Ajin τα εχει βγαλει η ιδια εταιρεια animation Polygon Pictures γιαυτο και μοιαζουν.

Επισης τσεκαρα και το Dimension W το οποιο μου θυμιζει λιγο το Gangsta,αλλα στο μελλον για καποιο λογο.Ισως ειναι ο πρωταγωνιστης,ισως που το opening της σειρας ειναι απτον ιδιο καλλιτεχνη με το Gangsta.Παντως καλο ειναι το πρωτο επ,ενδιαφερον φαινεται.

Δημοσ.

Μολις ειδα το καινουριο επισοδειο One piece ενα πραγμα εχω να πω ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, χαλια τον κανανε τον luffy πολυ λιγα πραγματα δειξανε στο επισοδειο, το παρατραβανε αρκετα και κατανταει βαρετο ποια..

Ελπιζω να μην εχει 6ταχυτο σασμαν ο luffy γιατι ουτε σε 10 χρονια δεν θα τελειωσει  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

πιθανόν να παίρνει κι άλλες μορφές αλλιώς τι θα δούμε μετα ... (η τωρινή πάντως ήταν αστεία και δεν σε έβαζε στο πνεύμα της μάχης ), η νέες δυνάμεις πάντως ήταν ωραίες 

• Like 1
Δημοσ.

πιθανόν να παίρνει κι άλλες μορφές αλλιώς τι θα δούμε μετα ... (η τωρινή πάντως ήταν αστεία και δεν σε έβαζε στο πνεύμα της μάχης ), η νέες δυνάμεις πάντως ήταν ωραίες 

Εχει να εξελιξει ακομα την ταχυτητα αυτην οπως εγινε και με το gear 3..

Λογικα θα χει και 5 ταχυτητα οπου θα γινει και awakening το φρουτο του... Ενω η ταχυτητα ηταν ωραια μας το χαλασε το σεναριο του anime σε σχεση με το manga και οπως ειπα το καθυστερουν παρα πολυ

Δημοσ.

Το καινουριο one piece ηταν καλο, απλα στο μισο επισοδειο εδειχνε μλκιες... Μια χαρα ειναι ο Luffy (full hulk mode) και απο δυναμεις τον doflamingo τον εχει για την πλακα. 1 μπουνια του εριξε και τον πεταξε 20 χιλιομετρα περα...Για μια στιγμη μου θυμησε το dragonball και bleach... Οι κινησεις οι καινουριες αυτες ειναι. Το πιο τρομερο απ'ολα ειναι αυτο που κανει οτι ενω εχει haki ειναι rubber ακομα, ουτε ο doflamingo δν μπορεσε να το πιστεψει... Εχει παει σε αλλο επιπεδο πλεον, ακομα και να πεταει μπορει.... Αργοτερα λογικα θα μπορει να κανει τα abilities του 4th σε κανονικη μορφη και θα το κραταει και περισσοτερη ωρα...

Δημοσ.

Το One Piece σαν συνολο επεισοδιου ηταν χαλια,ο luffy κανει ολοκληρο Gear Fourth και εδειξε πολυ λιγα και ειναι ο κυριοτερος λογος που διαβαζω μονο το manga.Τωρα για το Gear Fourth μου αρεσε σχεδιαστηκα πως το εκαναν και η δυναμη ειναι μια χαρα και κολλαει με το One Piece,γιατι μας εχει συνηθησει σε περιεργες δυναμεις και αφου ο Luffy ειναι λαστιχο το Bounce Man του παει μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...