seishirosakura Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Πάνω που έβαλα ένα πρόγραμμα στα sites κ.λπ ...
gregdais Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 naruto και πάλι naruto... πολύ fileria και flashbacks αλλά είναι θεικό γιατί έχει απίστευτο story,πλάκα , ξύλο, φοβερούς χαρακτήρες... δεν υπάρχει fan της σειράς που να γουστάρει μόνο και μόνο τον ήρωα... αλλά και τους άλλους χαρακτηρες που είναι επίσης φοβεροί.... naruto,sasuke,itachi,gaara,kakashi,pain,orochimaru,sasori,madara... όλοι και άλλοι πολλοί καυλέες του συμπαντος.... χαχαχα!
seishirosakura Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Hm.. Το Onemanga βάζει ρολά εντός βδομάδας...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 το mangatoshokan έβγαλε ΟΛΑ τα licenced manga του, έμεινε μόνο με manhua manwha και με unlicenced manga...και είχε τρελό υλικό περισσότερα από το onemanga το onemanga μπορούσε να κάνει το ίδιο αλλά αποφάσισαν να τα βγάλουν ΟΛΑ!
seishirosakura Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 το mangatoshokan έβγαλε ΟΛΑ τα licenced manga του, έμεινε μόνο με manhua manwha και με unlicenced manga...και είχε τρελό υλικό περισσότερα από το onemanga το onemanga μπορούσε να κάνει το ίδιο αλλά αποφάσισαν να τα βγάλουν ΟΛΑ! Αν έχεις κάποια πρόταση είμαι όλος αυτιά *hint*
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 mangareader.net , δεν έχει βέβαια το υλικό που είχε το mangatoshokan αλλά τουλάχιστον είναι αξιοπρεπέστατο
seishirosakura Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 mangareader.net , δεν έχει βέβαια το υλικό που είχε το mangatoshokan αλλά τουλάχιστον είναι αξιοπρεπέστατο Ματς ομπλάιτζντ.
Aitherovamwn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μπορεί να ακουστεί τετριμμένο αλλά είμαι φανατική οπαδός One Piece!! Απλά δεν υπάρχει...λατρεύω το ανιμε αλλά και το μανγκα. Τώρα σε μάνγκα έχω κολλήσει με το Blame! Υπάρχει κανείς άλλος εκεί έξω??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 oh yeah, έχουμε και ξεχωριστό topic για αυτό, κάνε ένα search με keyword One Piece
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 τώρα που είπατε one piece είδε κανείς την νέα ταινία?σήμερα θα την δω εγώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 καθόλου άσχημη και ας μην μου αρέσουν οι ταινίες των anime series
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Κι εγω περιμενω να δω την ταινια αλλα θα κανω λιγη υπομονη για 720p απο yibis.
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Καθολου υπομονη εγω. Θα την ειχα δει ακομα και σε CAM για πρωτη φορα.
Sugizo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 το One Piece ρε γαμώτο ποτε δεν μου κόλλησε, είδα περίπου μέχρι το 300, αλλα δεν.. από την άλλη το Naruto το παρακολουθώ από 2003-04 κι ακόμα με κρατάει σε ενδιαφέρον (άσχετα το ότι διαβάζω και το manga) απλά το κόλπο είναι να μην παρακολουθώ τα filler , κάνω διάλειμμα από το Naruto οποτε βάζουν fillers ίσως κάποτε πιάσω και το bleach και το ξεσκίσω σε 2-3 βδομάδες :lol:
Toufas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 εγω αρχησα τα ova απο το getter robo http://tsuzukusekai.wordpress.com/2010/02/23/the-getter-robo-ovas-a-primer/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα