Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το video   το ειδατε ολο;Γιατι δεν νομιζω οτι το ειδατε η οτι  δεν το καταλαβατε καλα.Γιατι λεει ξεκαθαρα το  5 λεπτο οτι το σχολειο το καθαριζουν οι μαθητες.Πουθενα στην ευρωπη δεν γινεται αυτο και αν αυριο π,χ πουνε κατι τετοιο τα σχολεια δεν προκειται απλα να ξανα ανοιξουν μεχρι να το παρουν πισω και δεν θα ειναι μονο οι μαθητες που θα φωναζουν αλλα και οι γονεις.

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το steins gate δεν ηταν τόσο καλό κατεμε (και άσε τον ρεβο να λέει)

^^

Αμαρτωλοί

• Like 3
Δημοσ.

Το video   το ειδατε ολο;Γιατι δεν νομιζω οτι το ειδατε η οτι  δεν το καταλαβατε καλα.Γιατι λεει ξεκαθαρα το  5 λεπτο οτι το σχολειο το καθαριζουν οι μαθητες.Πουθενα στην ευρωπη δεν γινεται αυτο και αν αυριο π,χ πουνε κατι τετοιο τα σχολεια δεν προκειται απλα να ξανα ανοιξουν μεχρι να το παρουν πισω και δεν θα ειναι μονο οι μαθητες που θα φωναζουν αλλα και οι γονεις.

να φανταστω οτι δεν εχεις δουλεψει σε μικρη επιχειρηση...

^^

Δημοσ.

Το video   το ειδατε ολο;Γιατι δεν νομιζω οτι το ειδατε η οτι  δεν το καταλαβατε καλα.Γιατι λεει ξεκαθαρα το  5 λεπτο οτι το σχολειο το καθαριζουν οι μαθητες. Πουθενα στην ευρωπη δεν γινεται αυτο και αν αυριο π,χ πουνε κατι τετοιο τα σχολεια δεν προκειται απλα να ξανα ανοιξουν μεχρι να το παρουν πισω και δεν θα ειναι μονο οι μαθητες που θα φωναζουν αλλα και οι γονεις.

Μην είσαι απόλυτος εκτός αν το έχεις ψάξει καλά αυτό για κάθε μια χώρα ξεχωριστά. Δεν έχω ψάξει τι γίνεται στην Ευρώπη, αλλά ξέρω οτι γινόταν στην Γερμανία από μια καθηγήτριά μου που γεννήθηκε εκεί από ομογενείς και είχε μεγαλώσει εκεί μέχρι το ΄80 και μετά ήρθε στην Ελλάδα, επίσης ξέρω οτι γίνεται στην Ρωσία γιατί μου το είχε αναφέρει φίλος μου ρώσος. Στην Γερμανία λίγο πριν το σχόλασμα των μαθητών περνάει ένας επιστάτης από τις τάξεις και αν δει μουτζούρα στα θρανία ή σε τοίχο και δεν βρεθεί ποιος το έκανε να το καθαρίσει βάζουν όλους τους μαθητές της τάξης και τα καθαρίζουνε, σε μεγαλύτερες φθορές στο σχολείο πληρώνουν οι γονείς του μαθητή. Στην Ρωσία πάλι γίνεται κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

να φανταστω οτι δεν εχεις δουλεψει σε μικρη επιχειρηση...

^^

12 χρονια ειναι ενταξει;Αλλο σχολειο αλλο επιχειρηση

μην τα μπερδευεις

Μην είσαι απόλυτος εκτός αν το έχεις ψάξει καλά αυτό για κάθε μια χώρα ξεχωριστά. Δεν έχω ψάξει τι γίνεται στην Ευρώπη, αλλά ξέρω οτι γινόταν στην Γερμανία από μια καθηγήτριά μου που γεννήθηκε εκεί από ομογενείς και είχε μεγαλώσει εκεί μέχρι το ΄80 και μετά ήρθε στην Ελλάδα, επίσης ξέρω οτι γίνεται στην Ρωσία γιατί μου το είχε αναφέρει φίλος μου ρώσος. Στην Γερμανία λίγο πριν το σχόλασμα των μαθητών περνάει ένας επιστάτης από τις τάξεις και αν δει μουτζούρα στα θρανία ή σε τοίχο και δεν βρεθεί ποιος το έκανε να το καθαρίσει βάζουν όλους τους μαθητές της τάξης και τα καθαρίζουνε, σε μεγαλύτερες φθορές στο σχολείο πληρώνουν οι γονείς του μαθητή. Στην Ρωσία πάλι γίνεται κάτι παρόμοιο.

Κοιτα για γερμανια δεν το ξερω αλλα για ρωσια σιγουρα δεν παιζει αυτο 1000%

Δημοσ.

μην τα μπερδευεις

Κοιτα για γερμανια δεν το ξερω αλλα για ρωσια σιγουρα δεν παιζει αυτο 1000%

Τότε μπορεί να το έκαναν στην Ρωσία όταν ήταν κομμουνιστική και να σταμάτησε μετά. Ο φίλος μου είχε γεννηθεί το 80 και ήρθε εδώ μετά το 95.

Δημοσ.

μην τα μπερδευεις

γιαυτους ειναι προετοιμασια για την μελλοντικη ζωη, για εσενα ειναι διάλειμμα απο την πραγματικη ζωη

=]

• Like 1
Δημοσ.

Μολις τελειωσαβτο gangsta και βριζω γιατι εκοψαν οι μαλακεε αν ειναι δυνατον!!!!!

Ελπιζω να συνεχιστει καποια στιγμη....

Τωρα απο την αλλη ξεκινησα το one punch man και εχω δειμτα 3 πρωτα επεισοδια και ενταξει επαθα την πλακα μου!!!!απλα μαμαει!!!!!!

Δημοσ.

Μολις τελειωσαβτο gangsta και βριζω γιατι εκοψαν οι μαλακεε αν ειναι δυνατον!!!!!

Ελπιζω να συνεχιστει καποια στιγμη....

Τωρα απο την αλλη ξεκινησα το one punch man και εχω δειμτα 3 πρωτα επεισοδια και ενταξει επαθα την πλακα μου!!!!απλα μαμαει!!!!!!

Η εταιρια που εβγαλε το gangsta(manglobe) χρεωκοπησε οταν τελειωσε η σειρα,ισως ο λογος που τελιωσε με αυτο το τροπο,οποτε μην περιμενεις καποια συνεχεια,τουλαχιστον στο κοντινο μελλον.

Χλωρίνη

zzzzzzzzzzz...

Hitsugaya is back!

...zzzzzzzzzzzzz

Σε ενα λεπτο το διαβασα ολο,τπτ σπουδαιο και μια ποζεροεμφανιση στο τελος.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

One Piece manga:Γαμησε το chapter και πολυ ενδιαφερον το τελος που ηρθε ουρανοκατεβατο.

Vinsmoke family ο Sanji,αρα ειναι μαφιοζος-noble?????? και επισης τριτος γιος της οικογενειας,αρα εχει αδερφια.Επισης η 35η κορη(!!!!) της Big Mom Purin που παντρευεται ειναι μπαζο η ομορφη????

Boku dake:Ωραια συνεχιζει.Μου αρεσει ιδιαιτερα η σκηνοθεσια και το ολο μουντο κλιμα στην σειρα,αναμενω μεχρι το επομενο.

Assasination Classroom:Μετα απτην καλη πρεμιερα ηρθε ενα βαρετο επεισοδιο(με εξερεση καποιες κωμικες σκηνες),αλλα το τελος αξιζε.

Επεξ/σία από W0zzAp
  • Like 1
Δημοσ.

Assasination Classroom:Μετα απτην καλη πρεμιερα ηρθε ενα βαρετο επεισοδιο(με εξερεση καποιες κωμικες σκηνες),αλλα το τελος αξιζε.

μου αρέσει αρκετά και δεν θα είχα πρόβλημα να πηγαίνει ποιο αργά , απο την άλλη όλα τα καινούργια είναι της πλάκας άρα και λίγο να προχωράει καλά είναι , μένουν τα άλλα για χάζεμα 

μάλλον μόνο σε εμένα αρέσει το filler του naruto ε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...