Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το boku dake δείχνει να είναι αρκετά καλό... το πρωτο επ έχει αρκετό μυστήριο χωρίς να το τραβάει απο τα μαλλια. Μπήκε στο RSS.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το boku dake ga inai machi ειναι λογικα το πιο ενδιαφερον anime της σεζον.Πολυ καλη αρχη και σιγουρα θα δω και την συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/1/2016 στις 9:52 ΜΜ, viper2005 είπε

Το boku dake δείχνει να είναι αρκετά καλό... το πρωτο επ έχει αρκετό μυστήριο χωρίς να το τραβάει απο τα μαλλια. Μπήκε στο RSS.

Σαν πρώτο επεισόδιο μου θύμισε steins gate.Παρόλο που δεν το περίμενα ενθουσιάστικα.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το αναφέρατε στις προηγούμενες σελίδες, αλλα μολις με πληροφορησανε οτι η Season 2 του One Punch Man εγινε confirmed για το 2017!

Πολυ μακρια γαμωωω :( οι Κυριακές μας δεν ειναι ιδιες πια :/

Δημοσ.
  Στις 8/1/2016 στις 5:38 ΜΜ, Prospector8 είπε

Δεν ξερω αν το αναφέρατε στις προηγούμενες σελίδες, αλλα μολις με πληροφορησανε οτι η Season 2 του One Punch Man εγινε confirmed για το 2017!

Πολυ μακρια γαμωωω :( οι Κυριακές μας δεν ειναι ιδιες πια :/

Το μονο που βρισκω ειναι φημες περι 2ης σεζον.Αν μπορεις ριξε ενα link να δουμε την ειδηση.

Δημοσ.
  Στις 8/1/2016 στις 5:01 ΜΜ, toni50 είπε

Σαν πρώτο επεισόδιο μου θύμισε steins gate.Παρόλο που δεν το περίμενα ενθουσιάστικα.

Το steins gate δεν ηταν τόσο καλό κατεμε (και άσε τον ρεβο να λέει)

^^

Δημοσ.
  Στις 8/1/2016 στις 6:14 ΜΜ, W0zzAp είπε

Το μονο που βρισκω ειναι φημες περι 2ης σεζον.Αν μπορεις ριξε ενα link να δουμε την ειδηση.

Τωρα που ρωτησα τον φιλο για το επισημο λινκ μου εστειλε αυτο 

,οπου αναφερει αυτος οτι βρηκαν απο twitter την ειδηση αυτη..Εχω και εγω τις αμφιβολιες μου though,γιατι δεν βρισκω το 100% confirmation link...Anyway,το σιγουρο ειναι οτι δεν θα δουμε 2η season μεσα στο 2016 :/
Δημοσ.
  Στις 8/1/2016 στις 6:46 ΜΜ, Prospector8 είπε

Τωρα που ρωτησα τον φιλο για το επισημο λινκ μου εστειλε αυτο 

,οπου αναφερει αυτος οτι βρηκαν απο twitter την ειδηση αυτη..Εχω και εγω τις αμφιβολιες μου though,γιατι δεν βρισκω το 100% confirmation link...Anyway,το σιγουρο ειναι οτι δεν θα δουμε 2η season μεσα στο 2016 :/

Βασικα δεν λεει οτι θα βγει δευτερη σεζον,λεει πως ο δημιουργος θα δουλεψει πιο σκληρα για να βγει 2η σεζον πιο συντομα(ή κατι τετοιο)το οποιο το εγραψε στο twitter του.Απλα δεν ξερω ποιον εννοει τον ONE(webcomic) ή τον Yuusuke Murata(manga).

Το twitter του ONE:https://twitter.com/one_rakugaki

Το Twitter του Murata:https://twitter.com/NEBU_KURO

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα. Και να θελαμε τωρα 2ρη season δεν μπορει να βγει εκτως και αν ειναι μπροστα απο το manga(χλωμο εως αδυνατο)ή αν ηταν Spinoff/prequel κλπ που δεν θα αξιζε τοσο. Το ιδιο ισχυει και με το Magi πχ που εχει ανακοινωθει για επομενη season οταν φτασει το manga σε ικανοποιητικο αριθμο πιο μπροστα.

οσο για τις Κυριακες που αναφερθηκε,θυμαμαι πιο παλια που σχολιαζαμε το One Piece τις Κυριακες(ειδικα μεχρι με την μεγαλη μαχη).Τωρα και αυτο μονο ενδιαφερον για το manga υπαρχει μπας και δειξει τιποτα και αυτο ειναι.

Δημοσ.

Gate:Καλη αρχη στην σεζον δεν εγινε κατι τρομερο.

Dagashi Kashi:Ωραιο ειναι,οτι πρεπει για να περασει η ωρα.Φαση εχει η γκομενα με τα μωβ μαλλια και ο πατερας του πρωταγωνιστη.

Στις 8/1/2016 στις 6:57 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Koro-sensei best teacher ever!!

Ωραία ξεκίνησε η δεύτερη season του Assassination Classroom. :)

Θα  την αρχισω την σειρα,αλλα προσβαλεις κοσμο με το best teacher ever,αφου υπαρχει αυτος ο θεος

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το λεει και ο τιτλος της σειρας Great Teacher Onizuka :P

• Like 4
Δημοσ.
  Στις 8/1/2016 στις 8:44 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Δεκτό απλά δεν το έχω δει οπότε για εμένα ο Koro-sensei είναι ο καλύτερος.

Ήμουν τόσο σίγουρος πως θα το έβαζες. :P

Με ξερεις καλα :P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...