Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να μην εχουμε anime αλλα εχουμε manga:

Nanatsu no Taizai:

Τιποτα σπουδαιο,απλα ενα reunion Dianne με Liz Hawk.

Akame ga Kill:

Πολυ cliche,αλλα οταν ολες η μαχες στη σειρα καταληγουν σε θανατο μπορω να πω πως ηταν διαφορετικο απο αυτο που ειχαμε συνηθισει,οχι πως περιμενα να πεθανει καποια απτις αδερφες,επειδη αυτο εγινε στο anime.

Fairy Tail:

Γιαυτο ο Fulgore λεει την σειρα Fail Tail,περιμενα καποια στιγμη να εμφανιστει η Aquarius και μολις ειδα να την ανεφερουν μεσα στο chapter ημουν σιγουρος οτι θα εμφανιστει τελευταια στιγμη.Αντε να δουμε τι θα παιξει στο επομενο και τι εγινε με την Aquarius.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.ενας καλος μου φιλος δημιουργησε ενα channel στο youtube που κανει reviews για anime στα ελληνικα.εχει κανει πολυ καλη δουλεια με μερακι γι αυτο που ολοι μας αγαπαμε.τα anime!!!!

Επιτρεπεται να το ποσταρω για να δειτε τη δουλεια του η ειναι εναντια στους κανονες του forum???

Δημοσ.

Στείλε μου Π.Μ να του ρίξω μια ματιά!

Στο εστειλα.

Παιδια καλησπερα.ενας καλος μου φιλος δημιουργησε ενα channel στο youtube που κανει reviews για anime στα ελληνικα.εχει κανει πολυ καλη δουλεια με μερακι γι αυτο που ολοι μας αγαπαμε.τα anime!!!!

Επιτρεπεται να το ποσταρω για να δειτε τη δουλεια του η ειναι εναντια στους κανονες του forum???

Tελικα μπορω να ποσταρω το channel? :)

Δημοσ.

Βρηκα στους κανονες αυτο:

Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.

Αν θες να δεις κατι παραπανω δες ολους τους κανονες εδω:http://www.insomnia.gr/forum-0/announcement-13-όροι-χρήσης-του-ιστοτόπου-insomniagr/

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Το channel ειναι αυτο!

Just Enjoy it!

https://www.youtube.com/channel/UCbdV7xtlC1TJf_cxBOGSZrA/videos

:)

Ημουν αναμεσα σε δυο ατομα για το ποιος ειναι και τελικα ηταν ενας απτους δυο.Κανει ολοκληρωμενα και πολυ καλα review.

Δημοσ.

Μιλάει όμως σα ρομπότ ή σαν αυτά τα προγράμματα που τους γράφεις ένα κείμενο και το διαβάζουν. Πες του να μιλάει λίγο πιο φυσικά-ανθρώπινα-ζωντανά. Αυτά που λέει καλά είναι πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάει όμως σα ρομπότ ή σαν αυτά τα προγράμματα που τους γράφεις ένα κείμενο και το διαβάζουν. Πες του να μιλάει λίγο πιο φυσικά-ανθρώπινα-ζωντανά. Αυτά που λέει καλά είναι πάντως.

Πως σας φανηκε παιδια? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...