Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να μην εχουμε anime αλλα εχουμε manga:

Nanatsu no Taizai:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Akame ga Kill:

Fairy Tail:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.ενας καλος μου φιλος δημιουργησε ενα channel στο youtube που κανει reviews για anime στα ελληνικα.εχει κανει πολυ καλη δουλεια με μερακι γι αυτο που ολοι μας αγαπαμε.τα anime!!!!

Επιτρεπεται να το ποσταρω για να δειτε τη δουλεια του η ειναι εναντια στους κανονες του forum???

Δημοσ.
  Στις 6/1/2016 στις 12:59 ΠΜ, omghi2u είπε

Στείλε μου Π.Μ να του ρίξω μια ματιά!

Στο εστειλα.

Στις 5/1/2016 στις 6:08 ΜΜ, Arikado είπε

Παιδια καλησπερα.ενας καλος μου φιλος δημιουργησε ενα channel στο youtube που κανει reviews για anime στα ελληνικα.εχει κανει πολυ καλη δουλεια με μερακι γι αυτο που ολοι μας αγαπαμε.τα anime!!!!

Επιτρεπεται να το ποσταρω για να δειτε τη δουλεια του η ειναι εναντια στους κανονες του forum???

Tελικα μπορω να ποσταρω το channel? :)

Δημοσ.
  Στις 5/1/2016 στις 6:08 ΜΜ, Arikado είπε

Βρηκα στους κανονες αυτο:

Αναφορά σε κείμενο

Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.

Αν θες να δεις κατι παραπανω δες ολους τους κανονες εδω:http://www.insomnia.gr/forum-0/announcement-13-όροι-χρήσης-του-ιστοτόπου-insomniagr/

Δημοσ.
  Στις 7/1/2016 στις 12:18 ΜΜ, Arikado είπε

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Το channel ειναι αυτο!

Just Enjoy it!

https://www.youtube.com/channel/UCbdV7xtlC1TJf_cxBOGSZrA/videos

:)

Ημουν αναμεσα σε δυο ατομα για το ποιος ειναι και τελικα ηταν ενας απτους δυο.Κανει ολοκληρωμενα και πολυ καλα review.

Δημοσ.

Μιλάει όμως σα ρομπότ ή σαν αυτά τα προγράμματα που τους γράφεις ένα κείμενο και το διαβάζουν. Πες του να μιλάει λίγο πιο φυσικά-ανθρώπινα-ζωντανά. Αυτά που λέει καλά είναι πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/1/2016 στις 5:32 ΜΜ, afentiko είπε

Μιλάει όμως σα ρομπότ ή σαν αυτά τα προγράμματα που τους γράφεις ένα κείμενο και το διαβάζουν. Πες του να μιλάει λίγο πιο φυσικά-ανθρώπινα-ζωντανά. Αυτά που λέει καλά είναι πάντως.

Πως σας φανηκε παιδια? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...