nickarmy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Tokyo Ghoul: Pinto , ποιο ωραια αυτά τα spin off απο το ανιμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Macross Delta: Ep. 01. Τραγούδια που αλλάζουν τα πάντα πάλι, makes sense for Macross. CGI...not impressed. Magical Girl transformations...O...K... Yep, definitely weirder than Macross Frontier. Δεν το περίμενα.
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Macross Delta: Ep. 01. Τραγούδια που αλλάζουν τα πάντα πάλι, makes sense for Macross. CGI...not impressed. Magical Girl transformations...O...K... Yep, definitely weirder than Macross Frontier. Δεν το περίμενα. Πωω, με καταστρέψες τωρα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πωω, με καταστρέψες τωρα... Το είδες;
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το είδες; δεν εχει βγει απο το ψοφιοψαρι =]
W0zzAp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δεν εχει βγει απο το ψοφιοψαρι =] Πηγα στο site τους και δεν βλεπω να το εχουν στα winter anime 2016 που θα μεταφρασουν.Περιεργο γιατι αυτη η ομαδα κανει σχεδον τα παντα,μαζι με τους απαισιους υποτιτλους .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εγώ το είδα σε "γνωστό" streaming site. Κανονικά θα αρχίσει η σειρά την άνοιξη, λένε; Και το 01 είναι prologue or something?
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πηγα στο site τους και δεν βλεπω να το εχουν στα winter anime 2016 που θα μεταφρασουν.Περιεργο γιατι αυτη η ομαδα κανει σχεδον τα παντα,μαζι με τους απαισιους υποτιτλους . Ξενερωσα... Εγώ το είδα σε "γνωστό" streaming site. Κανονικά θα αρχίσει η σειρά την άνοιξη, λένε; Και το 01 είναι prologue or something? Μονο εγώ δεν ξέρω αυτό το site?
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει κατι παρομοιο σε στυλ one punch man; Να ειναι εξισου αστειο. Οχι απαραιτητα με μαχες. 6.666 μηνυματα!!
nickarmy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Experts Claim Third Impact Did Not Occur Because Anime is Not Real 1
Luxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ποια η διαφορα του One Punch Man με το One Punch Man One; Γιατι το 2ο ειναι πιο παιδικο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ποια η διαφορα του One Punch Man με το One Punch Man One; Γιατι το 2ο ειναι πιο παιδικο; One Punch Man One = Original creator webcomic. One Punch Man = Manga adaptation του One.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 To manga και η σειρα βασιζονται στο original; Yep. Με καλύτερο σχέδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα