Vapir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) plz προτείνεται μου anime σαν το tokyo ghoul κ το Owari No Seraph thx :3edit : έβαλα κ βλέπω garo , οπότε 24 ep για κανα 2 μέρες θα είμαι κομπλέ ^^ Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από Vapir
revolver1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 plz προτείνεται μου anime σαν το tokyo ghoul κ το Owari No Seraph thx :3 edit : έβαλα κ βλέπω garo , οπότε 24 ep για κανα 2 μέρες θα είμαι κομπλέ ^^ Ao no Exorcist,Black Bullet 2
Vapir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ao no Exorcist,Black Bullet το πρώτο το έχω δει το δεύτερο μπαίνει γραμμή προτεραιότητας με το που τελειώσω garo thx
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 τελειωσα δυο σεζον psycho pass και αυριο εχει σειρα η ταινια. πρεπει να δρομολογησω τα fate night πως σκατα τα λενε και σια
Grim Ripper Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Fate/Zero και Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works Αυτά τα 2 να δεις. Το original fate/stay night παρόλο που το έχω δει ούτε που το θυμάμαι καθόλου. Μάλλον δεν μου έκανε καλή εντύπωση. Το unlimited blade works είναι αρκέτα ωραίο.
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 τελειωσα δυο σεζον psycho pass και αυριο εχει σειρα η ταινια. πρεπει να δρομολογησω τα fate night πως σκατα τα λενε και σια Το fate/zero ειναι πιο mature απο το fate/ubw... 2
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Fate/Zero και Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works Αυτά τα 2 να δεις. Το original fate/stay night παρόλο που το έχω δει ούτε που το θυμάμαι καθόλου. Μάλλον δεν μου έκανε καλή εντύπωση. Το unlimited blade works είναι αρκέτα ωραίο. μπηκα στον κοπο να τα ψαξω ολα και αποφασισα να τα δω με χρονολογικη σειρα οπως βγηκαν. fate/stay night (2006) fate/stay night the movie: unlimited blade works (2010) fate/zero (2011) fate/zero 2d season (2012) fate/stay night: unlimited blade works prologue (2014) (ταινια) fate/stay night: unlimited blade works (2014) fate/stay night: unlimited blade works 2d season (2015) αυτα
Grim Ripper Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις να δεις κάμποσα. Άντε καλά να περάσεις. Αυτή την περίοδο βλέπω το Puella Magi Madoka Magica το οποίο είναι διαφορετικό απ' ότι φαίνεται. Λίγο περιεργο βέβαια αλλά δεν πειράζει.
W0zzAp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και δεν εχει τιποτα αυτο τον καιρο ειπα να δω μια κλασικη σειρα anime το Cowboy Bebop και σιγουρα δεν μετανιωσα που το ειδα.Σιγουρα μια απτις καλυτερες σειρες που εχω δει,με πολυ γαματους χαρακτηρες,ωραια soundtracks σε στυλ Blues/Jazz που παιζουν σε καθε επεισοδιο,πολυ τσιγαρο και τρομερο φιναλε.Παντως να πω οτι η σειρα δεν ακολουθει καποιο στορυ,τα περισσοτερα επεισοδια ειναι random,αλλα καταφερνει να τραβαει την προσοχη,την μια θα σου δειχνει δραση,την αλλη κωμωδια,την αλλη δραμα,δειχνοντας και καθε φορα ενα κομματι των χαρακτηρων της σειρας.Πολυ καλο σχεδιο και animation και μιλαω για μια σειρα του 1998.Οποιος δεν την εχει δει την προτεινω ανετα. http://myanimelist.net/anime/1/Cowboy_Bebop
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 ειχα ξεκινησει να το δω κι εγω καποια στιγμη αλλα ρε γμτ δεν κρατησε.
Sellers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Πειτε ρε ειδήμονες κάτι που να φερνει οσο το δυνατον πιο πολύ στο Monster. Να δοκιμασω psycho pass?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 new chapter Berserk! next chapter Summer 2016...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 new chapter Berserk! next chapter Summer 2016... Miura, κράτα γερά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα