Pankar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το D.Grey-man που θα βγει του χρόνου θα είναι reboot σε στυλ FMA:Brotherhood ή θα είναι η ίδια σχεδον ιστορία που θα συνεχίζει μέχρι το τέλος του μάνγκα;
nickarmy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 κιαλο gundman ουυααουυ μονο 100 ανιμε με το ίδιο όνομα 1
Maktro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ξέρετε κάνα anime που να έχει και hentai μέσα? δηλαδή, να μην είναι hentai, να είνα anime, αλλα να είναι mature anime, τέτοια φάση! ? xD
*nenya* Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Π.χ. κάτι σαν το Elfen Lied ψάχνεις αραγε; Το συγκεκριμένο βέβαια συνδυάζει big boobs και σπλατεριά. 1
W0zzAp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το D.Grey-man που θα βγει του χρόνου θα είναι reboot σε στυλ FMA:Brotherhood ή θα είναι η ίδια σχεδον ιστορία που θα συνεχίζει μέχρι το τέλος του μάνγκα; Με βαση το video που δειχνει,πρεπει να ειναι sequel. ξέρετε κάνα anime που να έχει και hentai μέσα? δηλαδή, να μην είναι hentai, να είνα anime, αλλα να είναι mature anime, τέτοια φάση! ? xD Το μονο που ξερω αν και δεν το εχω δει ειναι το Kite.Ειχε γινει live action ταινια με Samuel Jackson και απο κει το εμαθα,τωρα αν ειναι καλο η οχι δεν μπορω να σου πω. https://en.wikipedia.org/wiki/Kite_(1999_film) Εχουν βγει δυο εκδοσεις μια με sex και μια χωρις. Επισης να ρωτησω για Ghost in the Shell,εχω δει την ταινια,καλη αλλα δεν τρελαθηκα.Οι σειρες που εχει βγαλει ειναι καλες,να τις δω?Να θυμησω κιολας το 2017 βγαινει η live action ταινια με Scarlett Johansson.
Eru Iluvatar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα που τελείωσε το One Punch Man, πάω σε Fullmetal Alchemist: Brootherhood. Πιστεύω να είναι καλό.
Silverage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα που τελείωσε το One Punch Man, πάω σε Fullmetal Alchemist: Brootherhood. Πιστεύω να είναι καλό. Το πρώτο που είδα.
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ghost in the shell - second gig αλλά δεν είναι αυτό που δείχνει. Its a trap που λέει και ο από πάνω. Παρά αυτά, απλά εξαιρετική σειρά, από τις καλύτερες ever συγκεκριμένα. μαλλον, εχω καιρο που το εχω δει και δεν θυμαμαι εγω το βρήκα βαρετό νταξ δεν ηταν και τοσο βαρετο... Το D.Grey-man που θα βγει του χρόνου θα είναι reboot σε στυλ FMA:Brotherhood ή θα είναι η ίδια σχεδον ιστορία που θα συνεχίζει μέχρι το τέλος του μάνγκα; δεν ξερουμε ακομα. επισης μπορεις να διαβασεις και το manga κιαλο gundman ουυααουυ μονο 100 ανιμε με το ίδιο όνομα αγελαδες αρμεγουμε ξέρετε κάνα anime που να έχει και hentai μέσα? δηλαδή, να μην είναι hentai, να είνα anime, αλλα να είναι mature anime, τέτοια φάση! ? xD χωρις σεχ ειναι seinen με σεχ ειναι hentai με fanservice ειναι ecchi Π.χ. κάτι σαν το Elfen Lied ψάχνεις αραγε; Το συγκεκριμένο βέβαια συνδυάζει big boobs και σπλατεριά. ναι ειμαι σιγουρος οτι δεν ηθελε κατι τετοιο... 1
W0zzAp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αν και Χριστουγεννα..............Ανασταση!!! http://www.animenewsnetwork.com/interest/2015-12-22/eiichiro-oda-sanji-will-return-in-2016/.96832 Ωρα ειναι να εμφανιστει και ο Sanji καποια στιγμη.Το μονο που με ανησυχει ειναι ποτε μεσα στο 2016 .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα Shinji και νόμιζα ότι έλεγες για το τελευταίο NGE.
revolver1990 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 χωρις σεχ ειναι seinen με σεχ ειναι hentai με fanservice ειναι ecchi ναι ειμαι σιγουρος οτι δεν ηθελε κατι τετοιο... Κοινώς θέλει τσόντα με πλοκή...... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αν και Χριστουγεννα..............Ανασταση!!! http://www.animenewsnetwork.com/interest/2015-12-22/eiichiro-oda-sanji-will-return-in-2016/.96832 Ωρα ειναι να εμφανιστει και ο Sanji καποια στιγμη.Το μονο που με ανησυχει ειναι ποτε μεσα στο 2016 . Με τόσα breaks που έχει το OP προβλέπω να το πλησιάζει αρκετά κοντά σε αριθμό chapters το Bleach, ειδικά έτσι όπως τραβάνε το 2ο... Για το Sanji ούτε που το είχα προσέξει ότι είχε να εμφανιστεί τόσο καιρό...
viper2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Κοινώς θέλει τσόντα με πλοκή...... Ε δώστου καμία προταςη. Τόσες εχεις δει. =] Με τόσα breaks που έχει το OP προβλέπω να το πλησιάζει αρκετά κοντά σε αριθμό chapters το Bleach, ειδικά έτσι όπως τραβάνε το 2ο...Για το Sanji ούτε που το είχα προσέξει ότι είχε να εμφανιστεί τόσο καιρό... Οπου μονο αυτος ο χαρακτήρας μου άρεσε απο το op οταν έπαιζε στο alter... Επίσης υπαρχει τπτ να δούμε το 2016. Έχετε βρει τπτ απο τις λίστες που κυκλοφορούν?
revolver1990 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ε δώστου καμία προταςη. Τόσες εχεις δει. Δεν κάνω εγώ τέτοια πράγματα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 To manga το έφτασα μέχρι το Ch. 191 που είναι το πιο πρόσφατα μεταφρασμένο. Είναι σάπιο γενικά, αλλά έχει φάση. "I am a hero" λέγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα