Maktro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μονο σε μενα αφησε πολλα ερωτηματικα το one punch man? Αφησε πολλα κενα για το τι εγινε, οπως ποιος ηταν ο no1 ηρωας τελικα γιατι επρεπε να προσεχει o genos τον metal knight τι καταταξη ανεβηκε ο saitama μετα τους εξωηγηνους το παρελθον αυτουνου με τα μπλε μαλλια, οποτε πιστευω δεν θα σταματησει εδω καποια στιγμη θα το συνεχισουν. ο class Σ Rank 1 δεν θα μου φαίνονταν περίεργο αν ήταν reserve θέση του Handsomely Masked, γιατί σίγουρα φαίνεται πιο δυνατός από πόλους S rank.. Όσο για τον metal knight και τον genos, πιστεύω ότι ίσος έχει να κάνει κάτι με το backstory του genos.. 1
revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Έβαλα στο στικάκι τα Boku wa tomodachi ga sukunai ,Danshi koukousei no nichijou batch και Hyouka.Ελπίζω να με φτάσουν για ένα μήνα...αλλιώς παίζει να αρχίσω και το gintama για το οποίο έχω διαβάσει καλά πράγματα. 1
evabb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μου θύμησες το κόλλημα που είχα με τον Mikami Ναι ρε γαμώτο...συνήθως όλο παιδάκια βλέπουμε :/ πες τα ρε φιλεναδα. ρε παιδες τι παιχτηκε παλι με το d gray man και δεν το πηρα χαμπαρι παλι;
W0zzAp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδες τι παιχτηκε παλι με το d gray man και δεν το πηρα χαμπαρι παλι; 1
evabb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 omg it's Christmas wait a minute it really is :-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ο class Σ Rank 1 δεν θα μου φαίνονταν περίεργο αν ήταν reserve θέση του Handsomely Masked, γιατί σίγουρα φαίνεται πιο δυνατός από πόλους S rank.. not really...
Maktro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 not really... η μπορεί να είναι ο mummen rider.. 3
PseudonimoEl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ο class Σ Rank 1 δεν θα μου φαίνονταν περίεργο αν ήταν reserve θέση του Handsomely Masked, γιατί σίγουρα φαίνεται πιο δυνατός από πόλους S rank.. Όσο για τον metal knight και τον genos, πιστεύω ότι ίσος έχει να κάνει κάτι με το backstory του genos.. Για τον metal knight σκεφτηκα μηπως ηταν δικο του το cyborg που λεει οτι κατεστρεψε το χωριο του genos, τωρα για το νο1 δεν εχω ιδεα αλλα το θεμα ειναι οτι το ανιμε τελειωσε με πολλα ερωτηματα ειτε το κανει αυτο για να προωθησει το manga ειτε προκειτε να βγει και συνεχεια απλα το καθυστερει για να μην φτασουμε στο επιπεδο one piece και fairy tail που το manga ειναι παρα πολυ κοντα με τα επεισοδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Για τον rank1... Ούτε στο One Punch Man One (που είναι πιο μπροστά από το OP manga) έχουμε δει ποιος είναι... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ξέρει κανείς απο ποιο ανιμέ είναι αυτό; Δεν έχω κοιτάξει τα νεότερα, αλλά...Ghost In The Shell κάποια σειρά; Εκτός αν υπάρχουν άλλα cyborgs που μοιάζουν απίστευτα στην Kusanagi. 2
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ξέρει κανείς απο ποιο ανιμέ είναι αυτό; Gits season 1 Επισης It's a trap 1
ikaruga24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ξέρει κανείς απο ποιο ανιμέ είναι αυτό; Ghost in the shell - second gig αλλά δεν είναι αυτό που δείχνει. Its a trap που λέει και ο από πάνω. Παρά αυτά, απλά εξαιρετική σειρά, από τις καλύτερες ever συγκεκριμένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα