Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο σε μενα αφησε πολλα ερωτηματικα το one punch man? Αφησε πολλα κενα για το τι εγινε, οπως ποιος ηταν ο no1 ηρωας τελικα γιατι επρεπε να προσεχει o genos τον metal knight τι καταταξη ανεβηκε ο saitama μετα τους εξωηγηνους το παρελθον αυτουνου με τα μπλε μαλλια, οποτε πιστευω δεν θα σταματησει εδω καποια στιγμη θα το συνεχισουν.

ο class Σ Rank 1 δεν θα μου φαίνονταν περίεργο αν ήταν reserve θέση του Handsomely Masked, γιατί σίγουρα φαίνεται πιο δυνατός από πόλους S rank..

Όσο για τον metal knight και τον genos, πιστεύω ότι ίσος έχει να κάνει κάτι με το backstory του genos..
  • Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα στο στικάκι τα Boku wa tomodachi ga sukunai ,Danshi koukousei  no nichijou batch και Hyouka.Ελπίζω να με φτάσουν για ένα μήνα...αλλιώς παίζει να αρχίσω και το gintama για το οποίο έχω διαβάσει καλά πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Μου θύμησες το κόλλημα που είχα με τον Mikami

teru.png

Ναι ρε γαμώτο...συνήθως όλο παιδάκια βλέπουμε :/

πες τα ρε φιλεναδα.

ρε παιδες τι παιχτηκε παλι με το d gray man και δεν το πηρα χαμπαρι παλι;

• Super Moderators
Δημοσ.

ο class Σ Rank 1 δεν θα μου φαίνονταν περίεργο αν ήταν reserve θέση του Handsomely Masked, γιατί σίγουρα φαίνεται πιο δυνατός από πόλους S rank..

not really...

Δημοσ.

Όσο για τον metal knight και τον genos, πιστεύω ότι ίσος έχει να κάνει κάτι με το backstory του genos..

Για τον metal knight σκεφτηκα μηπως ηταν δικο του το cyborg που λεει οτι κατεστρεψε το χωριο του genos, τωρα για το νο1 δεν εχω ιδεα αλλα το θεμα ειναι οτι το ανιμε τελειωσε με πολλα ερωτηματα ειτε το κανει αυτο για να προωθησει το manga ειτε προκειτε να βγει και συνεχεια απλα το καθυστερει για να μην φτασουμε στο επιπεδο one piece και fairy tail που το manga ειναι παρα πολυ κοντα με τα επεισοδια 

• Super Moderators
Δημοσ.

Για τον rank1...

Ούτε στο One Punch Man One (που είναι πιο μπροστά από το OP manga) έχουμε δει ποιος είναι...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

10384286_10152579659116643_1737693596032

ξέρει κανείς απο ποιο ανιμέ είναι αυτό;

Δεν έχω κοιτάξει τα νεότερα, αλλά...Ghost In The Shell κάποια σειρά;

Εκτός αν υπάρχουν άλλα cyborgs που μοιάζουν απίστευτα στην Kusanagi.

• Like 2
Δημοσ.

10384286_10152579659116643_1737693596032

ξέρει κανείς απο ποιο ανιμέ είναι αυτό;

Ghost in the shell - second gig αλλά δεν είναι αυτό που δείχνει. Its a trap που λέει και ο από πάνω. Παρά αυτά, απλά εξαιρετική σειρά, από τις καλύτερες ever συγκεκριμένα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...