Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Hehe, ωραίο animation πάλι. έβαλαν σάλτσες στη μάχη ενώ μπορούσαν να είχαν βάλει άλλες σκηνές που ήταν μέσα σε αυτό το "arc"...
Maktro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Aυτο που λες δεν ξερω που το διαβασες γιατι ολοι λενε πως το animation ειναι παρα πολυ καλο που σημαινει οτι εριξαν χρημα.Eιχα διαβασει πως το budget σε καθε επεισοδιο anime σειρας κυμαινεται απο 125.000$ εως 300.000$,λογικα το OPM θα ειναι κοντα στα 300.000 στο τελευταιο επεισοδιο. όλα σύμφωνα με τον σχεδιαστή χαρακτήρων και διευθυντή του animation chikashi Kubota :/ αλλα τι ξέρει αυτός, σωστά?
W0zzAp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 όλα σύμφωνα με τον σχεδιαστή χαρακτήρων και διευθυντή του animation chikashi Kubota :/ αλλα τι ξέρει αυτός, σωστά? Δεν αντιλεγω αν τα ειπε ο ιδιος.Απλα φαινεται οτι εχουν ριξει πολυ δουλεια οπως ειπε και ο ιδιος.Βεβαια σκεφτομαι αν αυτη η σειρα ειχε μετριο οπως λεει budget αλλες σειρες ποσο εχουν???
viper2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ΤΡΕΚΤΕ βγηκε το 12 ααχ κρίμα που τελείωσε ... , θα ήθελα κι αλλο Hehe, ωραίο animation πάλι. Ισχύει. Επίσης γέλασα. όλα σύμφωνα με τον σχεδιαστή χαρακτήρων και διευθυντή του animation chikashi Kubota :/ αλλα τι ξέρει αυτός, σωστά? Δεν αντιλεγω αν τα ειπε ο ιδιος.Απλα φαινεται οτι εχουν ριξει πολυ δουλεια οπως ειπε και ο ιδιος.Βεβαια σκεφτομαι αν αυτη η σειρα ειχε μετριο οπως λεει budget αλλες σειρες ποσο εχουν???Σε μια φάση νόμιζα οτι ξέρατε ιαπωνικά και διαβάζατε απο το πρωτότυπο... 1
Maktro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δεν αντιλεγω αν τα ειπε ο ιδιος.Απλα φαινεται οτι εχουν ριξει πολυ δουλεια οπως ειπε και ο ιδιος.Βεβαια σκεφτομαι αν αυτη η σειρα ειχε μετριο οπως λεει budget αλλες σειρες ποσο εχουν??? δεν ξέρω αν τα λεφτά παράγουν άμεσα την ποιότητα, εννοείτε ότι το budget είναι σημαντικό.. αλλα είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν anime με 20-25~% μεγαλύτερο κόστος από το one punch man με ίδιο η χειρότερο animation..το μέσο ορο για κάθε επεισόδιο για ένα anime είναι γύρο στα 120.000$-150.000$ Σε μια φάση νόμιζα οτι ξέρατε ιαπωνικά και διαβάζατε απο το πρωτότυπο... xD
nickarmy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 spoiler alert (εχει το 12αρι) https://www.youtube.com/watch?v=eh6iCr0pJO4 2
W0zzAp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 δεν ξέρω αν τα λεφτά παράγουν άμεσα την ποιότητα, εννοείτε ότι το budget είναι σημαντικό.. αλλα είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν anime με 20-25~% μεγαλύτερο κόστος από το one punch man με ίδιο η χειρότερο animation..το μέσο ορο για κάθε επεισόδιο για ένα anime είναι γύρο στα 120.000$-150.000$ Εχεις δικιο εδω,σε αυτο φταινε τα studio πιο πολυ,οπως η κραγμενες απτον κοσμο Toei και Pierrot.Γιαυτο και παω πολυ την Madhouse βγαζουν πολυ καλα anime με εξαιρετικη ποιοτητα.
nickarmy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 επειδή τώρα έβλεπα βιντεο .... νομίζω οτι ο δυνατότερος εχθρός του ήταν το κουνούπι ! 4
evabb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 μην μου σποιλεριασετε το OPM τελευταιο επισοδειο, δεν προλαβα να το δω χθες. κατα τ αλλα βλεπω τωρα το psycho pass. αααααχ kogami τι παιδαρος ειναι αυτος, επιτελους μια φορα ενας αντρας σε σωστη ηλικια, πιξαμε στα ανηλικα σε ολα τα anime. 2
W0zzAp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω τι επαθαν αυτες τις μερες,μετα το d gray man χθες,σημερα βγηκε ειδηση για καινουργιο anime berserk και μαλλον καινουργιο tengen toppa gurren lagann. http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-12-21/berserk-gets-new-anime-project-featuring-guts-as-black-swordsman/.96773 http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2015-12-21/gurren-lagann-launches-coming-soon-website/.96774 Σε λιγο θα μας βγαλουν ειδηση για καινουργιο anime Bleach . 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 To Berserk το περιμέναμε, αφού το πιο πρόσφατο έδειξε cameo από Serpico, Farnese και Puck (όπως γράφεται) και αφού τελειώσαμε το Golden Age arc, θα συνεχίσει (επιτέλους). Μου την δίνει το άλλο που γράφει όμως In addition, Miura will put his Berserk manga on hiatus, with the next chapter coming in "around" summer next year. The manga will also then be published as an irregular series. Δεν θα τελειώσει ποτέεε... Όσο για νέο TTGL...για να δούμε.
W0zzAp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 To Berserk το περιμέναμε, αφού το πιο πρόσφατο έδειξε cameo από Serpico, Farnese και Puck (όπως γράφεται) και αφού τελειώσαμε το Golden Age arc, θα συνεχίσει (επιτέλους). Μου την δίνει το άλλο που γράφει όμως Δεν θα τελειώσει ποτέεε... Όσο για νέο TTGL...για να δούμε. Βεβαια δεν λεει τι ειδος ανιμε θα ειναι το berserk σειρα,ova,ταινια......θα δειξει.Οσο για το manga ειναι πολυ κλασικο το hiatus. Στο TTGL ελπιζω να ειναι anime(σειρα καλυτερα οχι ταινια)και οχι τπτ αλλο,γιατι δεν λεει κατι,μονο ενα coming soon.
PseudonimoEl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μονο σε μενα αφησε πολλα ερωτηματικα το one punch man? Αφησε πολλα κενα για το τι εγινε, οπως ποιος ηταν ο no1 ηρωας τελικα γιατι επρεπε να προσεχει o genos τον metal knight τι καταταξη ανεβηκε ο saitama μετα τους εξωηγηνους το παρελθον αυτουνου με τα μπλε μαλλια, οποτε πιστευω δεν θα σταματησει εδω καποια στιγμη θα το συνεχισουν. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Οσο για το manga ειναι πολυ κλασικο το hiatus. Το ξέρω. Γι' αυτό δεν θα το τελειώσει ποτέ ο Miura. Μονο σε μενα αφησε πολλα ερωτηματικα το one punch man? Αφησε πολλα κενα για το τι εγινε, οπως ποιος ηταν ο no1 ηρωας τελικα γιατι επρεπε να προσεχει o genos τον metal knight τι καταταξη ανεβηκε ο saitama μετα τους εξωηγηνους το παρελθον αυτουνου με τα μπλε μαλλια, οποτε πιστευω δεν θα σταματησει εδω καποια στιγμη θα το συνεχισουν. 2η σαιζόν αν βγει ή manga.
*nenya* Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 μην μου σποιλεριασετε το OPM τελευταιο επισοδειο, δεν προλαβα να το δω χθες. κατα τ αλλα βλεπω τωρα το psycho pass. αααααχ kogami τι παιδαρος ειναι αυτος, επιτελους μια φορα ενας αντρας σε σωστη ηλικια, πιξαμε στα ανηλικα σε ολα τα anime. Μου θύμησες το κόλλημα που είχα με τον Mikami Ναι ρε γαμώτο...συνήθως όλο παιδάκια βλέπουμε :/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα