Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Όχι πιο τυχερή από τον πατέρα της, με αυτά που έχει πάρει (toxic twins)...
W0zzAp Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Στο bleach παλι παρλαπιπες απτον αντιπαλο που λεει το backstory των αλλων,αλλα εξηγει και την δυναμη του.Το μονο καλο η Yoruichi στο chapter.
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Στο bleach παλι παρλαπιπες απτον αντιπαλο που λεει το backstory των αλλων,αλλα εξηγει και την δυναμη του.Το μονο καλο η Yoruichi στο chapter. Το εχω απορια.Μονο οι ξενοι εχουν γνωση και κανουν drop ενα anime/manga αν βλεπουν και παει κατα διαολου απο πλευρας ενδιαφεροντος?? Το εχω απορια οχι με το παραπανω βεβαια αλλα γενικα.
Pankar95 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω το Bleach να συντηρείται μόνο απο τους Έλληνες.
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω το Bleach να συντηρείται μόνο απο τους Έλληνες. Αυτο παλι που κολλαει με αυτο που εγραψα παραπανω??? Εγω πχ αν εβλεπα το νεο dragonball και μεχρι τα πρωτα 10επεισοδια πχ εβλεπα οτι ηταν κακο/βαρετο θα το ειχα παρατησει οπως ειναι.Καλυτερα να σπαταλησω τον χρονο μου σε καποια αλλη σειρα παρα να βλεπω dragonball και να μπαινω μετα και να κραζω καθε επεισοδιο οτι ηταν μετριο/κακο/βαρετο.
Pankar95 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο παλι που κολλαει με αυτο που εγραψα παραπανω??? Εγω πχ αν εβλεπα το νεο dragonball και μεχρι τα πρωτα 10επεισοδια πχ εβλεπα οτι ηταν κακο/βαρετο θα το ειχα παρατησει οπως ειναι.Καλυτερα να σπαταλησω τον χρονο μου σε καποια αλλη σειρα παρα να βλεπω dragonball και να μπαινω μετα και να κραζω καθε επεισοδιο οτι ηταν μετριο/κακο/βαρετο. Πως δεν κολλάει;Αφού υπάρχουν άνιμε/μάνγκα που έχουν πέσει σε ενδιαφέρον και συνεχίζουν αυτό σημαίνει πως δεν γίνεται να τα έχει ντροπάρει όλος ο κόσμος εκτός απο εμάς. Το Bleach πηρα σαν παράδειγμα γιατί σε μήνυμα για το Bleach είχες κάνει παράθεση όταν το ρώτησες αυτό.
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Πως δεν κολλάει; Αφού υπάρχουν άνιμε/μάνγκα που έχουν πέσει σε ενδιαφέρον και συνεχίζουν αυτό σημαίνει πως δεν γίνεται να τα έχει ντροπάρει όλος ο κόσμος εκτός απο εμάς. Το Bleach πηρα σαν παράδειγμα γιατί σε μήνυμα για το Bleach είχες κάνει παράθεση όταν το ρώτησες αυτό. Παλι αλα νταλων απαντας. Εγω μιλησα για περιπτωσεις οπως ο συμφορουμιτης παραπανω που γνωριζω οτι τωρα τελευταια στην ουσια ειναι σαν να βλεπει με το ζορι το bleach(και εν μερη και το dragonball που παρακαλαει για 1 καλο επεισοδιο)πως και δεν ντροπαρουν προσωπικα τα manga/anime.
W0zzAp Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το εχω απορια.Μονο οι ξενοι εχουν γνωση και κανουν drop ενα anime/manga αν βλεπουν και παει κατα διαολου απο πλευρας ενδιαφεροντος?? Το εχω απορια οχι με το παραπανω βεβαια αλλα γενικα. Το bleach επειδη το διαβαζω μια φορα την βδομαδα και δεν μου παιρνει πανω απο 3 λεπτα,δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλη σπαταλη χρονου.Επισης απλως υπαρχει η περιεργεια πως θα τελιωσει η σειρα και νομιζω πως ο περισσοτερος κοσμος που διαβαζει bleach το συνεχιζει. Τωρα γενικα ongoing σειρες anime συνηθως δεν ντροπαρω,αλλα μια σειρα που εχει πολλα επς και δεν μου αρεσει το ντροπαρω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κι εγώ για να δω το Bleach πώς τελειώνει το αντέχω. Naruto anime κοιτάζω το τέλος του επεισοδίου για να ξέρω αν έχει filler και την επόμενη βδομάδα (έχει). Μέχρι να ξαναμπεί στο κανονικό στόρυ (2017) και να τελειώσει. 1
W0zzAp Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κι εγώ για να δω το Bleach πώς τελειώνει το αντέχω. Naruto anime κοιτάζω το τέλος του επεισοδίου για να ξέρω αν έχει filler και την επόμενη βδομάδα (έχει). Μέχρι να ξαναμπεί στο κανονικό στόρυ (2017) και να τελειώσει. Εγω παλι απο naruto μονο το manga και μια χαρα ηταν,βεβαια μετα τον pain δηλαδη στον πολεμο επεσε παρα πολυ και ηταν βαρετο.Αλλα γενικα το ευχαριστηθηκα,χωρις filler οπως στο anime.
viper2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Merry X'mas? https://youtu.be/-YF2N6X79gw #ελληνικά 1
W0zzAp Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Noragami:Καλο ηταν,αν και εχει διαφοροποιηθει απτο manga λογικα θα εχει το ιδιο αποτελεσμα.Κλασικα στο τελος cliffhanger και την αλλη βδομαδα τελευταιο επ. Ushio to Tora:Επισης καλο επ και επισης τελευταιο την αλλη βδομαδα,αλλα εχει και 2η σεζον. Ακυρο ανακοινωθηκε το καινουργιο arc του dragonball super και θα αρχισει στις 24 Ιανουαριου δηλαδη σε 5-6 επεισοδια θα τελιωσει το arc με τον Frieza.Θα εχει σχεση με τον χοντρο Beerus τον Champa που λογικα ειναι αδερφος του Beerus. http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-12-18/dragon-ball-super-god-of-destruction-champa-arc-begins-january-24/.96670
nickarmy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 βλέπει κανένας άλλο object ή μονο εγώ χαχ fafner άλλο ένα ??? μετά τι ... αυτο με κράταγε τόσο πολύ (καλα και το one puch αλλα προφανώς μικρότερο και το είδα μαζεμένο ) ελπίζω για season 3 στο fafner ίσως είχε ενα σημείο που να το δείχνει οτι θα έχει συνέχεια αλλα δεν είμαι σίγουρος (να ενα ανιμε χωρις fillers..)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Noragami:Καλο ηταν,αν και εχει διαφοροποιηθει απτο manga λογικα θα εχει το ιδιο αποτελεσμα.Κλασικα στο τελος cliffhanger και την αλλη βδομαδα τελευταιο επ. Ναι, τι ήταν αυτά στο τέλος...;
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 βλέπει κανένας άλλο object ή μονο εγώ χαχ fafner άλλο ένα ??? μετά τι ... αυτο με κράταγε τόσο πολύ (καλα και το one puch αλλα προφανώς μικρότερο και το είδα μαζεμένο ) ελπίζω για season 3 στο fafner ίσως είχε ενα σημείο που να το δείχνει οτι θα έχει συνέχεια αλλα δεν είμαι σίγουρος (να ενα ανιμε χωρις fillers..) Αρχίζουν και τελειώνουν ολα βασικά... Επίσης, τι ακριβώς έπαιξε στα τελευταια καρέ του perfect insider?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα