Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλυτερο επεισοδιο στο OPM,μεχρι το επομενο.Πραγματικα κορυφαιο animation και ατελειωτη δραση.Το επομενο ειναι το δυστυχως το τελευταιο,αλλα πολυαναμενομενο απο αυτους που διαβαζουν το manga.

Επισης:

90zBxVJ.png

Πολυ γελιο!!!!

• Like 4
Δημοσ.

SAITAMAAAAAAAAA SENPAI !!!!!

Χρειαζόμαστε 2η σεζόν !!!!! Δε το πιστεύω ότι κάτι τέτοια anime εχουν 12 επεισόδια κ κάτι τύπου naruto-one piece θα παίζουν μέχρι να πεθάνουμε...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα δεν ειναι το ιδιο, πως να το κανουμε. Ειδικά όταν το animation γινεται τόσο προσεγμένα. We can only pray...!

Η φαντασία μου > their animation :P

Δημοσ.

ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ οτι την αλλη βδομαδα ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισοδιο !!!!!!!! Νομιζα θα βγαζανε συνεχεια καθε βδομαδα!!!! Εχω ξενερωσει τοσο ΜΑ τοσο πολυ!!! Επεισοδιαρα η σημερινη και Ultimate cliffhanger για την Ultimate μαχη !

• Like 1
Δημοσ.

ισχύει ότι ο madhouse κάνει μονο 1 season από anime δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να μην βγει 2η season? θα κλάψω..

Το OPM ειναι σειρα η οποια πουλαει τρελα στην Ιαπωνια,απλως το manga δεν εχει προχωρησει παρα πολυ γιαυτο και τα λιγα επεισοδια.Ειμαι σιγουρος πως καποια στιγμη θα βγαλουν 2η σεζον,με madhouse,αφου εχει την 1η σεζον.

Δημοσ.

τρομερό το 11 επεισόδιο ... μετα απο 12 μανγκα μονο ?   :(

Το καλυτερο επεισοδιο στο OPM,μεχρι το επομενο.Πραγματικα κορυφαιο animation και ατελειωτη δραση.Το επομενο ειναι το δυστυχως το τελευταιο,αλλα πολυαναμενομενο απο αυτους που διαβαζουν το manga.

Επισης:

90zBxVJ.png

Πολυ γελιο!!!!

τι αστεία  σκηνή  

Δημοσ.

Γιατι δεν σχολιασε κανεις το Noragami? Τι εμμονη είναι αυτη με το One Punch Man?

Επειδή είναι κάποιο αδιάφορο?

=]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...