InfernoN Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Κατι μου θυμιζει αλλα δεν ξερω τι, damn 4
W0zzAp Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το καλυτερο επεισοδιο στο OPM,μεχρι το επομενο.Πραγματικα κορυφαιο animation και ατελειωτη δραση.Το επομενο ειναι το δυστυχως το τελευταιο,αλλα πολυαναμενομενο απο αυτους που διαβαζουν το manga. Επισης: Πολυ γελιο!!!! 4
afentiko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 SAITAMAAAAAAAAA SENPAI !!!!! Χρειαζόμαστε 2η σεζόν !!!!! Δε το πιστεύω ότι κάτι τέτοια anime εχουν 12 επεισόδια κ κάτι τύπου naruto-one piece θα παίζουν μέχρι να πεθάνουμε... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γι' αυτό διαβάζεις το manga του 1
afentiko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αλλα δεν ειναι το ιδιο, πως να το κανουμε. Ειδικά όταν το animation γινεται τόσο προσεγμένα. We can only pray...!
Maktro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ισχύει ότι ο madhouse κάνει μονο 1 season από anime δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να μην βγει 2η season? θα κλάψω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αλλα δεν ειναι το ιδιο, πως να το κανουμε. Ειδικά όταν το animation γινεται τόσο προσεγμένα. We can only pray...! Η φαντασία μου > their animation
silmarien Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι δεν σχολιασε κανεις το Noragami? Τι εμμονη είναι αυτη με το One Punch Man?
Prospector8 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ οτι την αλλη βδομαδα ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισοδιο !!!!!!!! Νομιζα θα βγαζανε συνεχεια καθε βδομαδα!!!! Εχω ξενερωσει τοσο ΜΑ τοσο πολυ!!! Επεισοδιαρα η σημερινη και Ultimate cliffhanger για την Ultimate μαχη ! 1
W0zzAp Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ισχύει ότι ο madhouse κάνει μονο 1 season από anime δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να μην βγει 2η season? θα κλάψω.. Το OPM ειναι σειρα η οποια πουλαει τρελα στην Ιαπωνια,απλως το manga δεν εχει προχωρησει παρα πολυ γιαυτο και τα λιγα επεισοδια.Ειμαι σιγουρος πως καποια στιγμη θα βγαλουν 2η σεζον,με madhouse,αφου εχει την 1η σεζον.
nickarmy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 τρομερό το 11 επεισόδιο ... μετα απο 12 μανγκα μονο ? Το καλυτερο επεισοδιο στο OPM,μεχρι το επομενο.Πραγματικα κορυφαιο animation και ατελειωτη δραση.Το επομενο ειναι το δυστυχως το τελευταιο,αλλα πολυαναμενομενο απο αυτους που διαβαζουν το manga. Επισης: Πολυ γελιο!!!! τι αστεία σκηνή
Maktro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 έχετε να μου προτείνεται κανένα καλο ανιμε? με κομπλέ animation και κυριότερο να είναι καλο το ανιμε
viper2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι δεν σχολιασε κανεις το Noragami? Τι εμμονη είναι αυτη με το One Punch Man? Επειδή είναι κάποιο αδιάφορο? =]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα