evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παντως στο Fairy Tail εχει παρα πολυ καλο ρυθμο και δεν κουραζει,οπως αλλα μεγαλα manga(πχ Big 3).Παντα βεβαια μιλαω για το manga,γιατι και στο anime το καθυστερουν καπως,αλλα οχι ιδιαιτερα. ισχυει οτι ειναι απο τα λιγα τιμια manga/anime που δεν μας εχει γαμησει στο φιλερ. ειλικρινα θυμαμαι μονο δυο περιοδους με φιλερς συνολικα στο ανιμε. Μια αυτη πριν το τωρινο αρκ και μια στο παλιο ανιμε με την λουσι το οποιο φιλερ αρκ ηταν και καλο μην σου πω. Τοτε που ειχε σταματησει το πρωτο ανιμε μου την ειχε δωσει στα νευρα αλλα τελικα λεω ηταν καλυτερα ετσι απο το να μας ειχαν πρηξει με φιλερς 2 χρονια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μούφα και το σημερινό naruto filler. Μα δεν κοιτάμε το filler αλλά πότε θα τελειώσει (το filler ). Και την επόμενη βδομάδα έχει πάλι, zzzzzz. Καλά Χριστούγεννα!
silmarien Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Έκανα πιο πολλή ώρα να κατεβάσω το Ναρούτο παρά να το δω σε φάστ φόργουαρντ
W0zzAp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχως ολα αυτα τα filler το κανουν για να βγαλουν και αλλα λεφτα απο τα dvd-blu ray.Υπαρχουν ακομα fans στο japan που συνεχιζουν να τα αγοραζουν απλως για να κανουν συλλογη και οχι γιατι τους αρεσουν τα fillers.
W0zzAp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Noragami:Μετριο επεισοδιο,γενικα πολυ αργα παει αν και ολη η σεζον εχει 13 επς. Ushio to Tora:Καλο με πολυ δραση και με το μαλακισμενο μαμακια να κλαει στο τελος που δεν τον λυπηθηκα καθολου.Νομιζα πως η σεζον θα τελειωνε με τον Kirio και την μανα του,αλλα δεν εγινε.Παντως μου αρεσε πολυ το animation σημερα και ιδιαιτερα αυτες οι δυο εικονες:
viper2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Soukyuu no Fafner σταθερή ποιότητα Ποτε πρόλαβες? σε τι time zones είστε πια. 1
alex_000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 είδα και το 9ο one punch man. Είναι νωρίς ακόμα αλλά πιστεύω αυτό το anime θα μείνει στην Ίστορία και θα γίνει από τα πιο επιτυχημένα anime ever στον δυτικό κόσμο διορθώνουν και το anti-climactic στυλ του βάζοντας και άλλους characters στο main story δημιουγόντας που και πού hype πριν το γνωστό και αναμενόμενο πλέον τέλος κάθε "μάχης" σε στυλ, γράψιμο, χαρακτήρες, polish, artwork. humor είναι σε όλα 10/10. Πουλάει και τρέλα, κάπως όπως και το Rick and Morty π.χ και η τρέλα περνάει πολύ. Ακόμα και το main theme είναι για πολλά repeat. https://www.youtube.com/watch?v=jZYtFCbcyKc English Translation των lyrics "One punch Three, two, one, kill shotHe joins the fight, he wins, the strongest in historyAre you talking to him? FrustrationHe's not going to stopOne punch, that's it, one fight after anotherHe wins, he always wins, overwhelminglyPower, get powerOn to the very edgeHeroThere are voices praising himbut he's not doing this for acclaimHeroSo he just fight evil without endNobody knows who he isEnemies to fight are numerous as the starsand he's not gonna turn his back on youHeroHe's made up his mind and ain't gonna yieldA fighting heroA lone heroI wanna be the strongest hero" 1
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 To One punch man ειναι το anime της season ναι θα συμφωνησουμε ολοι σε αυτο(φταιει βεβαια και το γεγονος οτι δεν υπαρχει και τιποτα αλλο αξιολογο που το κανει να δειχνει τοσο καλο)αλλα δεν φοβαμαι οτι σε βαθος χρονου θα αρχισει να πεφτει λιγο.Και αυτο γιατι οταν δεν εχεις στην ουσια καποιο story(ο κεντρικος απλα υπαρχει ουτε συγγενεις εχει ουτε τιποτα)ή δευτερευοντες αξιολογους χαρακτηρες(ο Genos τρωει ξυλο σε καθε αναμετρηση)μετα απο ενα διαστημα αρχιζει και πεφτει λιγο η σειρα. Αυτο που γραφω παραπανω ειναι και ο λογος που ξενερωσα τοσο πολυ με το Gangsta ετσι οπως το κανανε. Ειχε πολυ καλες προοπτικες η σειρα και στην ουσια την χαλασανε τελειως.
viper2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Γέλιο εχει το shg αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου επειδη ειναι καπως επαναλαμβανόμενο.
W0zzAp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παντως και να ηταν πιο δυνατη αυτη η σεζον παλι θα ξεχωριζε το OPM,γιατι ειναι κατι διαφορετικο και ωραιο.Το gangsta πχ ηταν ενα ανιμε που ξεχωρισε επειδη τα αλλα ηταν σαπια,αν και το ιδιο δεν ηταν καλο στην τελικη.Ακομα πιστευω και το noragami η πρωτη σεζον οταν παιχτηκε,δεν ηταν τπτ σπουδαιο,αλλα ξεχωρισε και εγινε πολυ γνωστο επειδη δεν ηταν πολυ καλα τα υπολοιπα ανιμε.
InfernoN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Χθες ειδα το 1ο επεισοδιο one punch man, αλλα δεν καταλαβα προς τι ολη αυτη η διασημοτητα. Ειμαι τρελο fan του βρωμοξυλου απλα μου φαινεται λιγο wtf. Θα δειξει στα επομενα.
Tenshi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ...αλλα δεν καταλαβα προς τι ολη αυτη η διασημοτητα. ...απλα μου φαινεται λιγο wtf. Γι αυτό 3
viper2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Γέλιο είχε το σημερινο shg. Από την αλλη δεν είμαι σίγουρος για το cliffhanger...
Arikado Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μολις ανακαλυψα το Black Rock Shooter και ειδα το Ova,πραγματικα γαματο!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα