W0zzAp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ναι το manga εννοω,δεν ξερω γιατι το εγραψα ετσι.Thanks παντως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω ότι μας τέλειωσε ο κακός του μήνα στην Χλωρίνη;
Luxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Το season 0 βλεπω εγω.. Λεω και εγω γιατι δε δειχνει καθολου μαχες με καρτες; Μαλιστα..!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 One Punch Man Σκάει το ωστικό κύμα από την γροθιά και σταματάει η βροχή. :lol: 1
W0zzAp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 OnePunch Man:Ενταξει απλα Saitama,γιαυτο η σειρα ειναι και παροδια,ολοι χαροπαλευουν χωρις να κανουν το παραμικρο και ερχεται ο αλλος και τον διαλυει με μια μπουνια .Ωραιος ο ποδηλατης και βεβαια ο Saitama.Τωρα ηρθε η ωρα για τον Boros. Dragonball Super: Παλι μετριο,ενω επρεπε να δειχνει ξυλο σε ολο το επεισοδιο κατεφεραν να βαλουν μπλα μπλα μεσα.Μου αρεσε που εδειξαν τον Krillin λιγο παραπανω,αλλα θα ηθελα να εφερναν και αλλους χαρακτηρες αφου δεν εδειξαν αρκετους στην ταινια.Τραγικο μου φανηκε με τον Gohan που πηγε να πεθανει απο ειναι απλο Blast απο εναν που ειναι κατι σαν κομπαρσος.Τεσπα περιμενω στο επομενο που αποτι φαινεται θα ερθει ο Gotenks.
Eru Iluvatar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το One Punch Man στις μέρες μας! 1
alex_000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πργαγματικά το OPM με έχει κανει να ξαναβλέπω anime. Εκπληκτικό. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Νew chapter Berserk! Το επόμενο τα Χριστούγεννα...
W0zzAp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Νew chapter Berserk! Το επόμενο τα Χριστούγεννα... Τελος παντων αυτο βγαζει και κανα chapter μια φορα τον μηνα.Για το Hunter x Hunter τι να πουμε????? Παντως αποτι ξερω το Berserk ειναι σε περιοδικο που βγαινει 2 φορες τον μηνα...... 1
viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Νew chapter Berserk! Το επόμενο τα Χριστούγεννα... sweet xmas ο ορισμος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αφού έφτασαν στην χώρα του Puck επιτέλους, καλά να λέμε. Όσο για Naruto, ναι, είναι από τα video-games, αλλά δεν είναι ειρωνεία να ακούμε την Kaguya εδώ πριν από το anime; 1
W0zzAp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μιλαει κανει για fairy tail.Το τελευταιο chapter ειχε αρκετη δραση μεταξυ natsu και zeref,χωρις να κανει τιποτα ο τελευταιος,που ελπιζω να κανει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Κατά 99% θα του κλάσει μια μάντρα, μετά θα απογοητευτεί, θα του πει όλο το story+flashback, κτλπ κτλπ 1
W0zzAp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Κατά 99% θα του κλάσει μια μάντρα, μετά θα απογοητευτεί, θα του πει όλο το story+flashback, κτλπ κτλπ Και γω αυτο νομιζω και στο τελος θα κανει μια καινουργια κινηση και θα τον νικησει,χωρις βεβαια να πεθανει κανεις,λογω nakama power.
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μιλαει κανει για fairy tail.Το τελευταιο chapter ειχε αρκετη δραση μεταξυ natsu και zeref,χωρις να κανει τιποτα ο τελευταιος,που ελπιζω να κανει. Μισουμε cliffhanger γιαυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα