Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει καποιος να ασχοληθει με το Yugioh ή ειναι αρκετα παιδικο; Παλαιοτερα εβλεπα στο σταρ που εδειχνε την πρωτη season, μεχρι τη μεση. Δεν εχω παρακολουθησει GX και μετα..

Να φανταστω δεν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι, οποτε ο,τι γινει με τους αγγλικους σωστα;

Αλλα το θεμα ειναι εαν αξιζει να ασχοληθω; Ειναι αρκετα τα επεισοδια.. Παντως το αντιστοιχο παιχνιδι με τις καρτες μου αρεσει αρκετα.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραίο ήταν αλλα δεν εχω μπει στο τριπάκι να ξανα αρχίσω (η ευα θα σε καθοδηγήσει καταλλήλως ..

μόνο εγω βλέπω digimon?? ειμαι στο 4 επεισόδιο, καλα ποσο σιτζι εχουν κανει τον ταιτσι έλεοςςςς  + οτι είδαμε 4 ντουπερ μεταμορφώσεις σε 1λεπτό (που είχαν πάρει 2 seasons ) + η μάχη ήταν πολύ πρόχειρη (όχι ως προς τα εφε )

• Like 1
Δημοσ.

Αξιζει καποιος να ασχοληθει με το Yugioh ή ειναι αρκετα παιδικο; Παλαιοτερα εβλεπα στο σταρ που εδειχνε την πρωτη season, μεχρι τη μεση. Δεν εχω παρακολουθησει GX και μετα..

Να φανταστω δεν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι, οποτε ο,τι γινει με τους αγγλικους σωστα;

Αλλα το θεμα ειναι εαν αξιζει να ασχοληθω; Ειναι αρκετα τα επεισοδια.. Παντως το αντιστοιχο παιχνιδι με τις καρτες μου αρεσει αρκετα.

Δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα αν αξίζει να ασχοληθείς. Την εποχή που άρχισαν να προβάλλονται στην τηλεοραση αυτά τα anime για εμένα ήταν παιδικά για παιδιά δημοτικού, παρόλα αυτά μια φορά πριν 4 χρόνια μπήκα στο τρυπάκι να παρακολουθήσω μερικά επεισόδια αρχίζοντας από το 1ο που προβλήθηκε και μπορώ να πω οτι δεν ήταν τόσο παιδικό όσο φαινόταν παλιά ή μάλλον εγώ δεν ήμουν τόσο ώριμος τότε για να αντιληφθώ διάφορα πραγματα, το ζουμί από το anime αυτό είναι η στρατηγική που παρουσιάζουν οι χαρακτήρες κατά την διάρκεια της μάχης και ο τρόπος στρατηγικής με τον οποίο σκέφτονται οι παραγωγοί του anime και τον έχουν εισαγάγει μέσα στο anime.

Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς δεδομένου οτι έχεις δει αυτά που είδα και εγώ καθώς και οτι έχουν βγάλει τόσο πολλά επεισόδια από τότε που βγήκε και πλέον δεν ξέρω πως έχει εξελιχτεί από θέμα σεναρίου, αν έχουν να δείξουν κάτι οι παραγωγοί και δεν έχουν εισέλθει σε ένα τέλμα κάτι σαν το fillering του naruto.

Δημοσ.

Παντως εχθες που ειδα τα πρωτα επεισοδια, δεν τα ειχα δει στην τηλεοραση + στα κινεζικα μου φαινεται λιγοτερο παιδικο το anime. Παντως μαχες με καρτες δεν εχει δειξει ακομη.

Δημοσ.

Χχχχχμμ χμμμ (καθαριζει λαιμο)

Ειμαι εδω για να σας οδηγησω στον δρομο της σοφιας που ονομαζεται Yu-Gi-Oh!

Εχουμε και λεμε:

Yu-Gi-Oh! Σεζον 0: το πρωτο ανιμε βασισμενο στο original manga. Σε αυτο το ανιμε ο Yugi δεν παιζει το γνωστο ομονυμο παιχνιδι καρτων αλλα διαφορα παιχνιδια. Το alter ego του ο Yami Yugi αντιμετωπιζει διαφορους κακους αντιπαλους και συνηθως τους στελνει στα θυμαρακια και αρκετα σαδιστηκο τροπο, πολυ πιο διαβολικος και κακος απ’οτι στο ανιμε που προβληθηκε στην Ελλαδα και βλεπαμε μικροι. 25 επισοδεια περιπου, δεν υπαρχει dub version και η sub ειναι μετριας ποιοτητας απο θεμα εικονας. Θα σας βγει η πιστη λιγο να την βρειτε.

Yu-Gi-Oh! Σειρα 1: To ανιμε που βλεπαμε μικροι στο Star. Ειναι αφιερωμενο αποκλειστηκα και μονο στο ομονυμο παιχνιδι καρτων. Υπαρχει ενα αρκ που ειναι ψιλοφιλερ αλλα τρωγεται. 224 επισοδεια, το sub και το dub ειναι εξισου καλα χωρις τρομακτικες αλλαγες.

Yu-Gi-Oh! Gx Σειρα 2: Καινουργιος πρωταγωνιστης, το παιχνιδι διαμορφωνεται πιο κοντα στην σημερινη του μορφη, βοηθαει αρκετα για να μαθεις να παιζεις.  H dub version καλυπτει μονο τα 150 απο τα 180 επισοδεια και η ιστορια ειναι τρομερα αλλαγμενη. Δεν την συστηνω με τιποτα. Μονο με subs. Δεν υπαρχουν φιλερς γιατι δεν βασιζεται σε μανγκα.

Yu-Gi-Oh! 5D’s Σειρα 3: Καινουργιος πρωταγωνιστης και παλι. Για πολλους , συμπεριλαμβανομενης κι εμενα, το καλυτερο με διαφορα Yu-Gi-Oh! Οι πρωταγωνιστες ειναι περιπου 18 χρονων, πιο οριμοι και πιο σοβαροι. Πολυ καλο character development με background την παλη μεταξυ φτωχων και πλουσιων.  Εισαγει το mechanic του synchro summoning. 155 επισοδεια περιπου, μονο σε subs γιατι στην dub version ειναι λιγο παιδιαστηκο.

Επισης η original version εχει τρομερα J-rock openings. Δεν υπαρχουν φιλερς γιατι δεν βασιζεται σε μανγκα.

Yu-Gi-Oh! Zexal Σειρα 4: Καινουργιος πρωταγωνιστης, εισαγεται το mechanic του xyz summoning που αλλαξε αρδην το πραγματικο παιχνιδι καρτων. Δυστυχως η σειρα ειναι πολυ παιδιαστηκη ειδικα σε σχεση με την προηγουμενη και με κουρασε αρκετα σε σημειο να μην την παρακολουθησω ολοκληρη. 200+ επισοδεια. Δεν υπαρχουν φιλερς γιατι δεν βασιζεται σε μανγκα.

Yu-Gi-Oh! Arc V Σειρα 5:Καινουργιος πρωταγωνιστης, εισαγεται το mechanic του pendulum summon. Η σειρα ειναι ακομα σε εξελιξη. Μετα την ψυχρολουσια του zexal το arc v ερχεται να σωσει την κατασταση με πιο αληθοφανεις προβληματισμους και το background πολεμου. Αρκετα ενδιαφερουσα γιατι παιρνει στοιχεια απ ολες τις προηγουμενες σειρες παρουσιαζοντας ολα τα mechanics αλλα και χαρακτηρες που υπηρξαν πρωταγωνιστες στο 5D’s (ενα δακρυ κυλισε απο τα ματια ολων των φαν οταν ειδαν στο trailer τον Jack Atlas και τον Crow Hogan, σημειωτεον το deck του Crow ειναι πιθανως το μοναδικο anime deck που σηκωσε πρωταθλημα στην πραγματικοτητα). Συστηνω ανεπιφυλακτα την subs version. H συνεχεια προβλεπεται ακρως ενδιαφερουσα. 85 επισοδεια και συνεχιζει.

http://yugioh.wikia.com/wiki/Yu-Gi-Oh! για περισσοτερες πληροφοριες

• Like 4
Δημοσ.

Προσωπικα εχω δει μεχρι την τελευταια μαχη μεταξυ Yami Yugi και Yugi οπου και θεωρω οτι οσοι παιζανε παλια το παιχνιδι αξιζει να δουν μεχρι εκει. Οταν δοκιμασα να δω τα πιο καινουργια επεισοδια και ψιλο αδιαφοροι μου φαινονταν οι χαρακτηρες/κακοι αλλα και το ολο συστημα μαχης.

Δημοσ.

Προσωπικα εχω δει μεχρι την τελευταια μαχη μεταξυ Yami Yugi και Yugi οπου και θεωρω οτι οσοι παιζανε παλια το παιχνιδι αξιζει να δουν μεχρι εκει. Οταν δοκιμασα να δω τα πιο καινουργια επεισοδια και ψιλο αδιαφοροι μου φαινονταν οι χαρακτηρες/κακοι αλλα και το ολο συστημα μαχης.

το παιχνιδι εχει αλλαξει δραματικα απο τοτε. οι σειρες σου δειχνουν αυτη την εξελιξη. αν δεν κατσεις να δεις ολες τις σειρες με την σειρα δεν προκειται να βγαλεις ακρη με αυτα που γινονται τωρα.

Δημοσ.

Απο yugioh εχω δει σχεδον ολα της πρωτης σεζον,αρκετα απτο gx και λιγα απτο 5ds.Αυτο που ειπε η Ευα παραπανω για το 5ds ισχυει,οι χαρακτηρες ειναι ενηλικες και υπαρχει περισσοτερη δραση.Αλλα λογω παιδικης ηλικιας η καλυτερη ειναι η πρωτη σεζον.

Ξερει μηπως τι παιζει με το mmang,που απο οτι ξερω ειναι πολυ διαφορετικο απτα ανιμε και αν ειναι καλο??

Δημοσ.

Τιποτα σημερα στο one piece,το μισο chapter flashback και στο αλλο μπλα μπλα.Παντως ειδαμε καποιους απτο πληρωμα του kaido.

Στο bleach τι διαβασεις το προηγουμενο chapter τι το σημερινο δεν προχωρησε καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

Απο yugioh εχω δει σχεδον ολα της πρωτης σεζον,αρκετα απτο gx και λιγα απτο 5ds.Αυτο που ειπε η Ευα παραπανω για το 5ds ισχυει,οι χαρακτηρες ειναι ενηλικες και υπαρχει περισσοτερη δραση.Αλλα λογω παιδικης ηλικιας η καλυτερη ειναι η πρωτη σεζον.

Ξερει μηπως τι παιζει με το mmang,που απο οτι ξερω ειναι πολυ διαφορετικο απτα ανιμε και αν ειναι καλο??

ενοεις το manga? τα manga που βγαινουν τωρα δεν ακολουθουν την ιδια ιστορια με τα ανιμε, ειναι τελειως ανεξαρτητα. εχω διαβασει ελαχιστα κεφαλαια απο τα μανγκα οποτε δεν εχω αποψη. το οριτζιναλ παντως λενε οτι ηταν πολυ καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...