Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω κολλησει ασχημα εδω και μερες με το noblesse, ειναι κορεατικο webtoon shounen και κυριως ειναι χρωματιστο! ααα και ολοι οι πρωταγωνιστες ειναι παιδαραδες..... ααααααααααααχ

noblesse-characters.jpg

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Το διαβάζω σχεδόν από όταν πρωτοβγήκε, imba καταστάση επιπέδου Alucard :P

Δημοσ.

Πράγματι, πολύ ωραίο Manhwa το Noblesse. (Κι όχι, δεν το διαβάζω για τους "παιδαράδες" της Εύας B) )

ναι αλλα το παραδεχεσαι οτι ειναι παιδαραδες! τοσα πιπινια ουτε σε yaoi

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο ΤΕΛΕΙΟ επεισοδιο το 8ο του One Punch Man,πεθανα στα γελια σε μερικες φασεις. Το αρχισα γιατι υπηρχε πολυ hype στο ιντερνετ,οτι ειναι τελειο κτλπα,βλεπω 2-3 επεισοδια και ειμαι απλα WTF καθομαι και βλεπω?? Στη συνεχεια ομως μπηκα στο κλιμα του anime και γουσταρω απιστευτα τελικα! Επισης το artwork του πιστευω ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ για το στυλ του,παρα πολυ καλο θα ελεγα.Στο 9ο πιστευω θα ανεβει κιαλλο το επιπεδο :D

Τωρα που ανεφερα του artwork,στο Digimon πιο μουφα σχεδιο νομιζω πεθαινεις...για κλαματα αρκετες φορες.Το νοσταλγια feeling ηταν μεγαλο though.Αν και με εκνευρισε απιστευτα η μλ@#$ια που δερνει το μυαλο του Taichi..Anyway..

Δημοσ.

lol, τοσο αδυναμος χαρακτηρας εισαι πια;

Απλά υπερβολικός, χάριν συζήτησης.

On topic, διαβάζει κανείς το feng shen ji ;

Δημοσ.

One piece zoro armament haki...Ως τωρα ολους τους εχθρους μονοhitους τους εχει... #badass #demonEye

Σε 7 επισοδεια gear 4

Δημοσ.

One piece zoro armament haki...Ως τωρα ολους τους εχθρους μονοhitους τους εχει... #badass #demonEye

Σε 7 επισοδεια gear 4

μαναβεις μανα μ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...