Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για βοηθήστε τελείωσα το Gate: Jieitai Kanochi αλλα κόβεται στη μέση μετά έχει manga?

Υποτιθεται οτι θα εβγαζαν παραπανω επεισοδια αλλα το κοψανε ετσι αποτομα για να το πανε σαν season 2 του χρονου.Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι βασισμενο σε Novel.

Δημοσ.

βγήηηκεε

αύριο θα εχει ποπκορν ... (σημερα εχω αλλα σχεδια)

Code Geass: Boukoku no Akito Episode 4

λοιπον 

βλέπουμε lelouch σε μονο μιασκηνη ελεος να κοιτάζει πεταλουδίτσες , ζησαν και οι υπόλοιποι καλα  και εμεις καλύτερα ήταν το τέλος της ταινίας , αλλα μετα το τραγουδια δειχνει και καλα μια εκρηξη ουαου μη αναμενομενο... και την τυπισα badass  

--> μέτρια αλλα καλύτερη απο την προηγούμενη να δούμε πως θα είναι η επόμενη και τελευταία 

Δημοσ.

Και την επόμενη βδομάδα filler το Naruto...

Το έχουν σκίσει το θέμα...

Αν δεις τα επόμενα 3 επεισόδια, νομίζω το τρίτο που λέει "return" στον τίτλο θα είναι η κανονική ροή, το ελπίζω τουλάχιστον.

Πάντως αυτά τα τελευταία fillers είναι από τα πλέον άκυρα που έχουν βάλει, κάνουν εκείνα τα επεισόδια με τους obito/rin/kakashi από το team minato να φαίνονται κανονικά επεισόδια.

• Like 1
Δημοσ.

Τι φάση τα καινούργια Digimon? Mini series ή κανονική season? Φάση είχε. Μου ξαναθύμισε την πρώτη season.

Όσο για Noragami φαίνεται να έχει ζουμί.

• Moderators
Δημοσ.

κανονικά έχει και ταινια αλλα δεν εχω μάθει τη έχει γινει (ειχε καθυστερήσει ) απο εβδομαδα θα τα δω 

1658564_10152913169336840_37094993338102

Αχ...αυτό το anime...so much wasted potential...και για να μην ξεχνιόμαστε

FUCK YOU INAHO (and Slaine)!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...