nickarmy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 βγήηηκεε αύριο θα εχει ποπκορν ... (σημερα εχω αλλα σχεδια) Code Geass: Boukoku no Akito Episode 4
nickarmy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 για βοηθήστε τελείωσα το Gate: Jieitai Kanochi αλλα κόβεται στη μέση μετά έχει manga? -->εχει
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 για βοηθήστε τελείωσα το Gate: Jieitai Kanochi αλλα κόβεται στη μέση μετά έχει manga? Υποτιθεται οτι θα εβγαζαν παραπανω επεισοδια αλλα το κοψανε ετσι αποτομα για να το πανε σαν season 2 του χρονου.Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι βασισμενο σε Novel.
nickarmy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ναι , παντως οχι και για 8αρι που το εχουν
nickarmy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 βγήηηκεε αύριο θα εχει ποπκορν ... (σημερα εχω αλλα σχεδια) Code Geass: Boukoku no Akito Episode 4 λοιπον βλέπουμε lelouch σε μονο μιασκηνη ελεος να κοιτάζει πεταλουδίτσες , ζησαν και οι υπόλοιποι καλα και εμεις καλύτερα ήταν το τέλος της ταινίας , αλλα μετα το τραγουδια δειχνει και καλα μια εκρηξη ουαου μη αναμενομενο... και την τυπισα badass --> μέτρια αλλα καλύτερη απο την προηγούμενη να δούμε πως θα είναι η επόμενη και τελευταία
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Και την επόμενη βδομάδα filler το Naruto... Το έχουν σκίσει το θέμα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ακολουθώ το manga που έχει κάμποσες διαφορές. (ου ου, Eva! Βάρκες! ) 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Noragami Πάμε στα σκοτεινά σημεία πάλι.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Και την επόμενη βδομάδα filler το Naruto... Το έχουν σκίσει το θέμα... Αν δεις τα επόμενα 3 επεισόδια, νομίζω το τρίτο που λέει "return" στον τίτλο θα είναι η κανονική ροή, το ελπίζω τουλάχιστον. Πάντως αυτά τα τελευταία fillers είναι από τα πλέον άκυρα που έχουν βάλει, κάνουν εκείνα τα επεισόδια με τους obito/rin/kakashi από το team minato να φαίνονται κανονικά επεισόδια. 1
nickarmy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 δεν ξέρω αν το εχω ξανα ανεβασει αλλα evangelion ειναι αρα ποτε δνε αρκει 1
silmarien Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τι φάση τα καινούργια Digimon? Mini series ή κανονική season? Φάση είχε. Μου ξαναθύμισε την πρώτη season.Όσο για Noragami φαίνεται να έχει ζουμί.
nickarmy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 κανονικά έχει και ταινια αλλα δεν εχω μάθει τη έχει γινει (ειχε καθυστερήσει ) απο εβδομαδα θα τα δω 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 κανονικά έχει και ταινια αλλα δεν εχω μάθει τη έχει γινει (ειχε καθυστερήσει ) απο εβδομαδα θα τα δω Αχ...αυτό το anime...so much wasted potential...και για να μην ξεχνιόμαστε FUCK YOU INAHO (and Slaine)!!! 2
nickarmy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 νο νο νο http://i.giphy.com/3o85xkbFYrFJfHQMq4.gif
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα