nickarmy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τώρα γυρισα απο το μεροκάματο και βλέπω znation. Επίσης στις φωτο δεν είδα σρκετο anime related content... =] Edit Αναρωτιέμαι ποσο θα τραβήξουν το fafner... ειχε αρκετούς cosplay αλλά επειδή ο καθένας ερχόταν όποτε ήταν (δεν ηταν οπως στα αλλα που εχουν γινει που έχει συγκεκριμένη ώρα) συν του ότι ο χωρος ηταν τεράστιος δεν μαζευόντουσαν μαζι ... , επισης απο ανιμε ειχε πολλα γιατι πολύ απλα υπήρχαν και οι ιδιοι που ερχόντουσαν και στα μικροτερα ...
mphxths Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Να πω και γω μερικα πραγματα περι athenscon μιας και ειμαι με εναν φιλο μου εκθετης και ειμαι ολημερις και ολονυκτις εκει περα... 1.cosplay εχει αλλα δεν τους εκοψα οργανωμενη φαση...ειναι διασπαρτοι..μερικες πολυ καλες στολες..μερικες πολυ ακυρες/προχειρες..απλα κοβουν βολτες και φωτογραφιζονται. Κατι ακουσα οτι θα παιξει διαγωνισμος (οι πληροφοριες λεγανε στην αρχη οτι δεν θα υπαρξει)..αλλα μιλησα με μια κοπελια σημερα το βραδυ (ειχε ντυθει baby doll απο το sucker punch) και ελεγε οτι θα ναι κριτης..αρα θα παιξει διαγωνισμος. 2.Επιασα κολλητηλικια με τον ιδιοκτητη του "general lee"..τρελο γελιο...σε μια φαση ηθελε να το μετακινησει 2 μετρα..και το μπασο της μηχανης μας εδωσε ριγη συγκινησης 3.Ο ΚΙΤΤ μπηκε στο σταδιο και αρχισε τα κολιδια και τις σβουρες...σε μια φαση λεω ενταξει αμα του φυγει θα παρει το περιπτερο μας παραμαζωμα (παρκαρε στα 10 μετρα απο το περιπτερο μας/ stage ειναι βασικα) 4.Ο τυπος που "διδασκε" ξιφασκια...με ξενερωσε...ρε φιλε εισαι κοντος χοντρος και ατσουμπαλος..τι ακριβως διδασκεις? 5.Ειχε ερθει εκεινος ο αντιπαθητικος τυπος που παρουσιαζει τον Τροχο της Τυχης και εκανε ανα καποια ωρα ενα παιχνιδι με ερωτησεις..Ας του πει καποιος οτι οι τιραντες ειναι του περασμενου αιωνα !! 6.Ο r2d2 απο lego στην 6η φωτο του nickarmy εχει 10.500 κομματια 7.Ο Τριβιζας ειχε τρελη ουρα σημερα , και βασικα ηταν η μονη ουρα που υπηρχε εκει περα..τωρα η ουρα ηταν για τον ιδιο? ή για την γκεισσα? ιδου η απορια. 8.Μερικες γυρες που εκανα ειχε μερικα ενδιαφεροντα περιπτερα..με ρετρο κομπιουτερς στον πανω οροφο...με παλια κομικς...με ρετρο παιχνιδια απο την παιδικη μας ηλικια..εκεινη η κατασκευη με τον δρακο ..μιλαμε για πολλες ωρες στησιματος...κλπ κλπ 9.Υπαρχει stage(ειναι πλατη πλατη με τον δικο μας χωρο)..στα 10 μετρα απο τον ΚΙΤΤ..που κανουν body painting. Ετρεχε προσφορα οτι οποιος κατσει και του κανουν FULL BODY PAINTING..οι 6 πρωτοι ερχονται στον δικο μας χωρο (διπλα δηλ) και φωτογραφιζονται σε μας δωρεαν και τους φτιαχνουμε 3d μινιατουρα.Και λεω "ετρεχε" γιατι ηδη φωτογραφηθηκαν 3 (ο spiderman που φαινεται σε καποιες φωτος του nickarmy , ενας που βαφτηκε ενας ηρωας απο dragonball και μια κοπελα που δεν εχω ιδεα τι ειχε βαφτει...) και ηδη εχουν κλεισει για βαψιμο αλλοι 2 για αυριο...αρα μενει ακομα ενας για να κλεισει η 6αδα. Το καθε full body βαψιμο παιρνει πολλες ωρες..οποτε οποιος προλαβει την 6η θεση... 10.Στον χωρο μας φτιαχνουμε 3δ μινιατουρες..φωτογραφιζουμε επιτοπου..η μινιατουρα παραγεται τις επομενες μερες..οχι επιτοπου προφανως...αφαιρειται η αξια του εισιτηριου...οι cosplay εχουν -20% εκπτωση...οι full body painted (οπως ελεγα παραπανω)..δωρεαν. Ειναι ο χωρος που αιωρουνται 2 κιτρινα μπαλονια..οπως ειπα..διπλα στον ΚΙΤΤ. 11.Σημερα πετουσε και drone και επαιρνε εναεριες ληψεις. 12.Για τους αντρες της παρεας...τολμηστε το...κυκλοφορουσαν χτες (υποθετω και σημερα κυριακη θα γινει το ιδιο) αρκετες καβλιτσες..τρελο οφθαλμολουτρο 13.Διαφημιση για τις κοπελες με το body painting γιατι ηταν θεες και κανανε τρελες δημιουργιες. Το παλικαρι που βαφτηκε spiderman το βαφε πανω απο 2-3 ωρες... Φτιαξανε στολη/βαψιμο predator -> https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/12250067_910120019066201_6544608016914180022_n.jpg?oh=5be87caf4102ac1e1f012e43691fe945&oe=56F886D5&__gda__=1455193436_8c733e1770338f396f12d9e92a81b780 Λογικα καπου θα εχουν ανεβασει και τα αλλα βαψιματα αλλα ειναι δυσκολη ωρα να ψαχνω..εχω πρωινο εγερτηριο αυριο να παω στις επαλξεις ξανα 4
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Να πω και γω μερικα πραγματα περι athenscon μιας και ειμαι με εναν φιλο μου εκθετης και ειμαι ολημερις και ολονυκτις εκει περα... 1.cosplay εχει αλλα δεν τους εκοψα οργανωμενη φαση...ειναι διασπαρτοι..μερικες πολυ καλες στολες..μερικες πολυ ακυρες/προχειρες..απλα κοβουν βολτες και φωτογραφιζονται. Κατι ακουσα οτι θα παιξει διαγωνισμος (οι πληροφοριες λεγανε στην αρχη οτι δεν θα υπαρξει)..αλλα μιλησα με μια κοπελια σημερα το βραδυ (ειχε ντυθει baby doll απο το sucker punch) και ελεγε οτι θα ναι κριτης..αρα θα παιξει διαγωνισμος. 2.Επιασα κολλητηλικια με τον ιδιοκτητη του "general lee"..τρελο γελιο...σε μια φαση ηθελε να το μετακινησει 2 μετρα..και το μπασο της μηχανης μας εδωσε ριγη συγκινησης 3.Ο ΚΙΤΤ μπηκε στο σταδιο και αρχισε τα κολιδια και τις σβουρες...σε μια φαση λεω ενταξει αμα του φυγει θα παρει το περιπτερο μας παραμαζωμα (παρκαρε στα 10 μετρα απο το περιπτερο μας/ stage ειναι βασικα) 4.Ο τυπος που "διδασκε" ξιφασκια...με ξενερωσε...ρε φιλε εισαι κοντος χοντρος και ατσουμπαλος..τι ακριβως διδασκεις? 5.Ειχε ερθει εκεινος ο αντιπαθητικος τυπος που παρουσιαζει τον Τροχο της Τυχης και εκανε ανα καποια ωρα ενα παιχνιδι με ερωτησεις..Ας του πει καποιος οτι οι τιραντες ειναι του περασμενου αιωνα !! 6.Ο r2d2 απο lego στην 6η φωτο του nickarmy εχει 10.500 κομματια 7.Ο Τριβιζας ειχε τρελη ουρα σημερα , και βασικα ηταν η μονη ουρα που υπηρχε εκει περα..τωρα η ουρα ηταν για τον ιδιο? ή για την γκεισσα? ιδου η απορια. 8.Μερικες γυρες που εκανα ειχε μερικα ενδιαφεροντα περιπτερα..με ρετρο κομπιουτερς στον πανω οροφο...με παλια κομικς...με ρετρο παιχνιδια απο την παιδικη μας ηλικια..εκεινη η κατασκευη με τον δρακο ..μιλαμε για πολλες ωρες στησιματος...κλπ κλπ 9.Υπαρχει stage(ειναι πλατη πλατη με τον δικο μας χωρο)..στα 10 μετρα απο τον ΚΙΤΤ..που κανουν body painting. Ετρεχε προσφορα οτι οποιος κατσει και του κανουν FULL BODY PAINTING..οι 6 πρωτοι ερχονται στον δικο μας χωρο (διπλα δηλ) και φωτογραφιζονται σε μας δωρεαν και τους φτιαχνουμε 3d μινιατουρα.Και λεω "ετρεχε" γιατι ηδη φωτογραφηθηκαν 3 (ο spiderman που φαινεται σε καποιες φωτος του nickarmy , ενας που βαφτηκε ενας ηρωας απο dragonball και μια κοπελα που δεν εχω ιδεα τι ειχε βαφτει...) και ηδη εχουν κλεισει για βαψιμο αλλοι 2 για αυριο...αρα μενει ακομα ενας για να κλεισει η 6αδα. Το καθε full body βαψιμο παιρνει πολλες ωρες..οποτε οποιος προλαβει την 6η θεση... 10.Στον χωρο μας φτιαχνουμε 3δ μινιατουρες..φωτογραφιζουμε επιτοπου..η μινιατουρα παραγεται τις επομενες μερες..οχι επιτοπου προφανως...αφαιρειται η αξια του εισιτηριου...οι cosplay εχουν -20% εκπτωση...οι full body painted (οπως ελεγα παραπανω)..δωρεαν. Ειναι ο χωρος που αιωρουνται 2 κιτρινα μπαλονια..οπως ειπα..διπλα στον ΚΙΤΤ. 11.Σημερα πετουσε και drone και επαιρνε εναεριες ληψεις. 12.Για τους αντρες της παρεας...τολμηστε το...κυκλοφορουσαν χτες (υποθετω και σημερα κυριακη θα γινει το ιδιο) αρκετες καβλιτσες..τρελο οφθαλμολουτρο Καλο θα ηταν ομως να σχολιαζες περι Athenscom λιγες μερες πριν αρχισει οχι τωρα που ηδη εχει αρχισει αλλα anyways
mphxths Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλο θα ηταν ομως να σχολιαζες περι Athenscom λιγες μερες πριν αρχισει οχι τωρα που ηδη εχει αρχισει αλλα anyways Δεν ασχολουμαι με τετοια σκηνικα , αλλα οπως ειπα ειμαι σε "χωρο" με εναν φιλο μου..και απο Πεμπτη ειχαμε μεταφορες εξοπλισμου , τρεχαματα να τυπωσουμε πανο και καρτες και παπαριλικια , Παρασκευη να στησουμε , να τεσταρουμε μηχανηματα...εχω να μπω ονλαιν 2-3 μερες...οχι να σχολιασω δεν προλαβαινω , ουτε να κλασω που λενε.. Ασε που δεν ειμαι φανατικος των σκηνικων εκει περα..νταξ οντας μιας καποιας ηλικιας..καποια τα θυμαμαι/γνωριζω ..αλλα δεν με λες και φανατικο τετοιων φασεων..οποτε ο,τι περιγραφη και να εκανα πριν/μετα/κατα την διαρκεια θα ηταν πρωτογονης φυσης Σκεψου σε μια φαση ρωταω την κοπελα που εβαφε ενα παλικαρι..τι τον βαφει και μου λεει εεεεναν απο το dragonball..που ειναι κακος και πρασινος. Για να μην ξεφτιλιστω της λεω...ναι ναι ξερωωωω ποιον λες..αλλα εχει κολησει ο εγκεφαλος..δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα..χαχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 4.Ο τυπος που "διδασκε" ξιφασκια...με ξενερωσε...ρε φιλε εισαι κοντος χοντρος και ατσουμπαλος..τι ακριβως διδασκεις? dis guy?
nickarmy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 μπορώ να επιβεβαιώσω για αυτά που λέει ο mphxths , (ο τριβιζας δεν ειχε λογο της κοπελιας- ισως κόρης?? - γιατι και όταν έφυγε η ουρα μέχρι και τις 7 ~ 7 30 ηταν γεμάτη , και μπράβο του γιατι εγω που ήμουν απο τις 2 αυτός πρεπει να έκατσε πολύ μετα τις 7 30) dis guy? ναι πραγματικά είχε τεράστια κοιλια και ευτυχώς που δεν πήγα και αρκέστηκα να βλέπω απο πάνω
mphxths Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 @thresh ναι αυτος..δες τον και σε μια φωτο που φαινεται του nickarmy Δεν ξερω τι ρολο βαρουσε..οπως θα δεις στην φωτο , ειχε ερθει φορωντας φορμα..οπως ειπα ειναι χοντρος και κοντος..και "διδασκε" ξιφομαχια..δηλ λιγο που παρακολουθησα..καποιες κινησεις απλες...εσυ και γω αν μας πουν καθηστε και βγαλτε μια χορογραφια 2 κινησεων ξιφομαχιας..θα βγαζαμε πολυ πιο εμπνευσμενες.. Δεν ξερω τι ειναι αυτος..ηθοποιος?ξιφομαχος?κασκαντερ?φελος? Τουλαχιστον περιμενα οτι μιας και πας σε τετοιο event δειξε κατι πρωτοτυπο και αξιοπεριεργο ...μπορει και να το εκανε αργοτερα μιας και η εν λογω φαση κρατησε 2-3 ωρες χαλαρα..αλλα και παλι..δεν με τραβηξε ο τυπος να ασχοληθω παραπανω απο 5 λεπτα... H πλακα ειναι οτι ειναι Ελληνοκυπριος , και δεν μιλαγε καθολου ελληνικα εκει περα στο event. Και βλεπω οτι θα παιζει και στο καινουργιο starwars? fuuuuck.
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ρε σεις είδατε να πουλάνε κανά artbook? αν ναι, ποσο?
nickarmy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) υπήρχαν αρκετοί που πούλαγαν σκίτσα κτλ αλλα για artbook δεν θυμάμαι ... πάντως νομίζω οτι σε κάποιους οι τιμές ήταν λιγο τσιμπημένες (καλα τα μπλουζάκια απλησίαστα) και ποιο πολύ άξιζε να κάνεις αγορά απο τα online τους... επειδή βέβαια υπήρχαν και κάποιοι θεσσαλονική άξιζε αν ηθελε κάτι μικρό απο αυτούς για να γλυτώνεις μεταφορικά (που και πάλι πχ το οτακου νομιζω μετα απο τα 50~70 στέλνει δωρεάν) εγώ το μόνο που πήρα ήταν θήκη για να ζάρια και sleeves για τις κάρτες των star wars Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από nickarmy
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ρε σεις είδατε να πουλάνε κανά artbook? αν ναι, ποσο? υπήρχαν αρκετοί που πούλαγαν σκίτσα κτλ αλλα για artbook δεν θυμάμαι ... πάντως νομίζω οτι σε κάποιους οι τιμές ήταν λιγο τσιμπημένες (καλα τα μπλουζάκια απλησίαστα) και ποιο πολύ άξιζε να κάνεις αγορά απο τα online τους... επειδή βέβαια υπήρχαν και κάποιοι θεσσαλονική άξιζε αν ηθελε κάτι μικρό απο αυτούς για να γλυτώνεις μεταφορικά (που και πάλι πχ το οτακου νομιζω μετα απο τα 50~70 στέλνει δωρεάν) εγώ το μόνο που πήρα ήταν θήκη για να ζάρια και slips για τις κάρτες των star wars τωρα ειδα που ειναι το athenscons και ψιλοβαριεμαι να τρεχω για κατι που ισως δεν βρω [sleepy]. Που τωρα που το σκεφτομαι, ποσο μπορει να με χρωσει ενας ελληνας για κατι που εφερε απο ιαπωνια?
D4rkshadow Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ο πρασινος απο το dragonball ηταν ο cell και η κοπελα ηταν γυναικα predator.Οντος ο τυπος που εκανε τα μαθηματα ξιφασκιας ηταν το λιγοτερο τρισαλθιος.Σχεδον ολοι αναγνωρισαν το αμαξι KIT ομως σχεδον κανενας απο τους νεοτερους δεν ηξερε των General Lee και ολοι ρωταγαν τι ειναι αυτο το αμαξι.
nickarmy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 απο τους νεοτερους δεν ηξερε των General Lee και ολοι ρωταγαν τι ειναι αυτο το αμαξι. σοβαρά τώρα .... δεν μπορει δεν εχουν δει star τοσες φορες το έβαζε
D4rkshadow Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 ΓΙα μην σου πω οτι δεν ηταν μονο η νεοτεροι που δεν ηξεραν αλλα και πιο μεγαλοι και σε σοκαρω..
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παντως σημερα θα πεσει μεγαλο ακυρο απο τον κοσμο λογω της απεργιας στα μετα μεταφορας δυστηχως.
D4rkshadow Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μονο το μετρο και ο ηλετρικος εχει,το τραμ και τα λεωφορεια δουλεουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα