Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Noragami anime Στο manga φαινόταν στην αρχή ότι πράγματι γύρισε στο κανονικό η Hiyori για αρκετές σελίδες, εδώ το άλλαξαν αρκετά. Eπίσης δεν είχε ένα filler chapter που μάλλον πιστεύω ότι θα μπει στο τέλος της σαιζόν. And Yato now has a (mini)shrine!
W0zzAp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Noragami Aragoto:Δεν ηταν τιποτα σπουδαιο σημερα,πολυ μετριο.Στο επομενο με βαση τον τιτλο,νομιζω ειναι η ωρα για backstory του Yato. Ushio to Tora:Ωραιο και σημερα αρκετο δραμα,μαθαμε την ιστορια του Beast Spear και για την μανα του Ushio.Σε ενα σημειο το flashback μου φανηκε ελειπες,διοτι δεν ειπε τιποτα για τους προηγουμενους χρηστες του Beast Spear,εκτος αν δειξει κατι αργοτερα.
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Noragami Aragoto:Δεν ηταν τιποτα σπουδαιο σημερα,πολυ μετριο.Στο επομενο με βαση τον τιτλο,νομιζω ειναι η ωρα για backstory του Yato. Ushio to Tora:Ωραιο και σημερα αρκετο δραμα,μαθαμε την ιστορια του Beast Spear και για την μανα του Ushio.Σε ενα σημειο το flashback μου φανηκε ελειπες,διοτι δεν ειπε τιποτα για τους προηγουμενους χρηστες του Beast Spear,εκτος αν δειξει κατι αργοτερα. Το γεγονος δηλαδη οτι ηταν μπροστα απο ενα κομματι του Hakume no mono,απο το πουθενα γυρναει πισω στον χρονο και μετα οταν γυρναει παλι στον κανονικο χρονο σηκωνεται και φευγει χωρις καν να το πολεμησει δεν σου εκανε εντυπωση?
nickarmy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 θα ερθει κανεις αλλος σημερα ?? εγω θα κυκλοφορω με τσάντα city χρωμάτων παραλλαγής και θήκη φωτογραφικής 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Noragami Aragoto:Δεν ηταν τιποτα σπουδαιο σημερα,πολυ μετριο.Στο επομενο με βαση τον τιτλο,νομιζω ειναι η ωρα για backstory του Yato. Κι όμως Είδαμε τον Ebisu (πολύ σημαντικός μετά),. O Yukine μαθαίνει ότι πρέπει να είναι αυτός που πρέπει να καθοδηγεί τον Yato και πάλι λόγος για τα god resurrections και φυσικά, έστω και αν μικρό, ότι μετά από εκατοντάδες χρόνια, ο Yato έχει ναό που είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν. Eπειδή δεν έχει combat / high stakes, δεν σημαίνει ότι είναι filler. (σε αντίθεση με το κανονικό filler που περίμενα και είχε κανονικά στο manga, πριν από αυτά)
viper2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 θα ερθει κανεις αλλος σημερα ?? εγω θα κυκλοφορω με τσάντα city χρωμάτων παραλλαγής και θήκη φωτογραφικής Δουλεύουμε φίλε μου, δεν είμαστε στο δημόσιο. =]
nickarmy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δουλεύουμε φίλε μου, δεν είμαστε στο δημόσιο. =] δεν ήξερα οτι μόνο στο δημόσιο δεν δουλεύουν σάββατα ... αρχίζω να ανεβάζω λοιπον ! (αυτόοο το είχα πως δνε το ξανα αγόρασα..) 5
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δουλεύουμε φίλε μου, δεν είμαστε στο δημόσιο. =] Οι ωρες ειναι 9;30 το πρωι μεχρι 9 με 10 το βραδυ και ειναι Σ/Κ. Κοινως οποιος θελει μπορει ειτε να παει νωρις(ενταξυ δεν λεω 10 το πρωι )και να κατσει οσο θελει ειτε απογευματακι(αν δουλευει πχ πρωι μεχρι 5-6το απογευμα . Εγω εκτως αν κανονισω κατι αλλο λογικα θα παω αυριο.
nickarmy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (ειχαν ανοιξει και τα φωτα αλλα δεν προλαβα να το βγάλω..) 3
D4rkshadow Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εκει ειμουν και γω απο το πρωι μερχι της 17.30 και υα παω και αυριο.Εχω βγαλει και εγω αρκετες φωτο, θα τραβηξω και αλλες αυριο και μετα θα ανεβασω και εγω οτι δεν εχεις ανεβασεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Use the Spoiler Tag Luke! 3
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Use the Spoiler Tag Luke! Με τοση νεκρα που εχει πεσει στο εν λογω topic δεν πειραζει και να μην ειναι σε spoiler tag 4
viper2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Οι ωρες ειναι 9;30 το πρωι μεχρι 9 με 10 το βραδυ και ειναι Σ/Κ. Κοινως οποιος θελει μπορει ειτε να παει νωρις(ενταξυ δεν λεω 10 το πρωι )και να κατσει οσο θελει ειτε απογευματακι(αν δουλευει πχ πρωι μεχρι 5-6το απογευμα . Εγω εκτως αν κανονισω κατι αλλο λογικα θα παω αυριο. Τώρα γυρισα απο το μεροκάματο και βλέπω znation. Επίσης στις φωτο δεν είδα σρκετο anime related content... =] Edit Αναρωτιέμαι ποσο θα τραβήξουν το fafner...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα