alex_000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μην ορκίζεστε για την χάλια ποιότητα. Εγώ φέτος πήγα στην comicon Κύπρου και έφυγα με καλές εντυπώσεις σχετικά. Γινόταν της πουτάνας από κόσμο, cosplay και είχε πράμα να δεις .. Στην Αθήνα θα πρέπει να είναι 10x κόσμου εκθεμάτων και .. το event γενικότερα. Μα γιατί το μάθαμε τόσο αργά? Ηθελα να πάω σε κάποιο event στην Αθήνα φέτος αλλά που να προλάβω τώρα.. Έριχνα και κάνα πρόχειρο Van Damme-Guile cosplay με τα ρούχα του στρατού
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να μαζευτουμε να πάμε ρε παιδιά. #λυσσαξατε 2
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 να πατε ρε, και να μην λετε για ποιοτητα απο την στιγμην που δεν εχετε παει σε ουτε μια convention και αρα δεν εχετε μετρο συγκρισης. να δειτε κατι αλλα convention πως ξεκινησαν με 2 παγκους και 1 προβολη ταινιας. και ευχαριστο να λετε που εχει την εκταση που εχει αυτο εδω. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παντως και Gameathlon που ειχα παει χαμος γινοταν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 να πατε ρε, και να μην λετε για ποιοτητα απο την στιγμην που δεν εχετε παει σε ουτε μια convention και αρα δεν εχετε μετρο συγκρισης. Έχω τις φωτογραφίες σου για μέτρο σύγκρισης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 pure awesomeness τα τελευταία chapters του Ippo...
W0zzAp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παντως απο κοσμο ολα τα event που γινονται εχουν πολυ κοσμο.Εγω εχω παει 3 φορες στο comic dom athens και εχει τιγκα κοσμο,δεν μπορεις να περπατησεις.Ειδικα τα Σαββατα που εχει το cosplay που δεν εχω παει ποτε,διοτι πρεπει να περιμενεις απο της 15:00-15:30 στην ουρα για ενα εισητηριο.Παντως πιστευω πως ολα αυτα μαζευουν κοσμο πιο πολυ λογω anime/manga παρα για τα games κ.α.Στο athens con πιστευω να παω ετσι για το γαμωτο. pure awesomeness τα τελευταία chapters του Ippo... Ναι,ισχυει.Εβαλε μπρος το mangastream και ηρθαν κατεβατα 6 chapter στο κεφαλι μας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Not bad το σημερινό Bleach, άντε να τελειώνουμε με αυτόν τον κομπαρσοvillain σιγά σιγά, να πάμε στον επόμενο.
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Gintama ep 32 Εκαψα εγγεφαλικα κύτταρα... 1
W0zzAp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σημερα το Bleach ηταν καλυτερο,ειχε αρκετο μπλα μπλα πραγμα που με πηρε περισσοτερα λεπτα να το διαβαζω,σπανιο για την σειρα.Τωρα το flashback που εδειξε στην ουσια δεν με ενοιαξε,ηταν λιγο ακυρο,απλα ο Kubo ηθελε να δειξει λιγο ιστορια Shunsui. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Gintama ep 32 Εκαψα εγγεφαλικα κύτταρα... Καλά ναι, και στο manga, ήταν από τα πιο κουλά chapters. Τουλάχιστον σοβαρεύει στο επόμενο. Σημερα το Bleach ηταν καλυτερο,ειχε αρκετο μπλα μπλα πραγμα που με πηρε περισσοτερα λεπτα να το διαβαζω,σπανιο για την σειρα.Τωρα το flashback που εδειξε στην ουσια δεν με ενοιαξε,ηταν λιγο ακυρο,απλα ο Kubo ηθελε να δειξει λιγο ιστορια Shunsui. Συμφωνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα