Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο ποιο καλό το fafner να γίνει ...

φανταζομαι οτι θα πεσει μια τραγωδια στο τελος και απλως θα ριξει τιτλους τελους...

=]

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Innocent by Sakamoto Shinichi, αρκετά καλό manga...

καλο ειναι 

in other news

ο single hit guy θα τα βρει ποτε σκουρα οσο αφορα τα power rankings ή watch it for the lulz

• Super Moderators
Δημοσ.

καλο ειναι

Είχα διαβάσει το Kokou No Hito πριν μερικά χρόνια, επίσης αρκετά καλό...

ο single hit guy θα τα βρει ποτε σκουρα οσο αφορα τα power rankings ή watch it for the lulz

For the lulz mr Frodo!

• Like 1
Δημοσ.

Χλωρίνη has reached a new level of character development (and ass pulling).

Έχουμε τον main character...άλλα επειδή θέλουμε να βγάλουμε καμια 100ρια κεφάλαια παραπάνω εισάγουμε ένα τσούρμο ιδιαίτερα φιλικά προς τον mc πρόσωπα,που και αυτά με την σειρά τους γίνονται mc και όταν το έχουμε κουράσει το πράγμα ξεκινάμε τα flashbacks με το παρελθόν τους (ιδανικά απο τότε που δέν είχαν κάν γεννηθεί,για maximum φιλλάρισμα).Πάει στο διάολο.Το τρώω.

Επειδή όμως δέν είναι αρκετό,εισάγουμε το support cast,πχ. captains (άλλα 100 κεφάλαια απο εκεί) και δώσ' του πάλι τα flashbacks.Κάποιοι είναι συμπαθητικοί.Το ξανατρώω.

Άλλα ~όοοοχι (καριολάκι),θα βάλουμε και τους support characters των support characters πχ. vice captains στο παιχνίδι και το πώς αλληλεπιδρούν με τους αρχηγούς τους.Πάρε πάλι flashbacks.

....

Ρε ΜΑΛΑΚΑ KUBO,εξήγησέ μου όμως,ποιος ο λόγος να μας πάς μέχρι την μάνα της Nanao:Αν η λογική είναι πίσω απο τα διπλά σπαθιά,θα μάς ενημερώσεις κάποια στιγμή και για τον Ukitake που τον ξέχασες κάααπου πρίν καμια 50ρια κεφάλαια;;;

• Like 5
Δημοσ.

Χλωρίνη has reached a new level of character development (and ass pulling).

Έχουμε τον main character...άλλα επειδή θέλουμε να βγάλουμε καμια 100ρια κεφάλαια παραπάνω εισάγουμε ένα τσούρμο ιδιαίτερα φιλικά προς τον mc πρόσωπα,που και αυτά με την σειρά τους γίνονται mc και όταν το έχουμε κουράσει το πράγμα ξεκινάμε τα flashbacks με το παρελθόν τους (ιδανικά απο τότε που δέν είχαν κάν γεννηθεί,για maximum φιλλάρισμα).Πάει στο διάολο.Το τρώω.

Επειδή όμως δέν είναι αρκετό,εισάγουμε το support cast,πχ. captains (άλλα 100 κεφάλαια απο εκεί) και δώσ' του πάλι τα flashbacks.Κάποιοι είναι συμπαθητικοί.Το ξανατρώω.

Άλλα ~όοοοχι (καριολάκι),θα βάλουμε και τους support characters των support characters πχ. vice captains στο παιχνίδι και το πώς αλληλεπιδρούν με τους αρχηγούς τους.Πάρε πάλι flashbacks.

....

Ρε ΜΑΛΑΚΑ KUBO,εξήγησέ μου όμως,ποιος ο λόγος να μας πάς μέχρι την μάνα της Nanao:Αν η λογική είναι πίσω απο τα διπλά σπαθιά,θα μάς ενημερώσεις κάποια στιγμή και για τον Ukitake που τον ξέχασες κάααπου πρίν καμια 50ρια κεφάλαια;;;

Δυστυχως αυτο ειναι το Bleach.Εμενα δεν μου αρεσε η σειρα,αλλα επειδη ηταν μεσα στα Big 3 ειπα να το δω.Απο την αρχη μεχρι το τελος το ιδιο μου φαινεται,σκατα........

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν βλέπω να λέει ότι θα είναι σε break, εκτός αν είναι αυτό που δεν μετέφρασαν στην κάτω δεξιά πλευρά της τελευταίας σελίδας...

Δημοσ.

Δεν βλέπω να λέει ότι θα είναι σε break, εκτός αν είναι αυτό που δεν μετέφρασαν στην κάτω δεξιά πλευρά της τελευταίας σελίδας...

http://readms.com/r/one_piece/806/3023/19

Εγω παντα απτο mangastream τα διαβαζω,αν και αργουνε λιγο εχει καλυτερη εικονα και πολυ καλυτερη μεταφραση απο το mangapanda.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...