Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 new chapter Berserk... Φυσικά και δεν σκοτώθηκε το χαζό... Miura, I am disappoint.
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλή ταινία, αλλά δεν αναφέρθηκε (ΔΥΣΤΥΧΩΣ), είναι το Wicked City (Youjuu Toshi ο original τίτλος). Φοβερό dark σχέδιο, badass main χαρακτήρες, υπερδυνάμεις/διαβόλοι και ωραίο σενάριο. Και όλα αυτά, το 1987! Εχουν, δυστυχώς, περαςει οι hyperviolence εποχές... Επίσης Πρεπει να τελειώσω το boogiepop phantom... http://geek-news.mtv.com/2011/10/24/anime-essentials-10-anime-films-and-series-for-halloween/
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Αφού σου άρεσε η χώρα των θαυμάτων δες και το κινούμενο κάστρο (howl's moving castle) του ίδιου, και τα Castle in sky, nausicaa of the valley of the wind, Princess Mononoke, Children who chase lost voises, Akira, Metropolis (το anime), Memories, Ninja Scroll, (την ταινία και τη σειρά 13 επεισοδίων), Steam boy, Crave of the fireflies (διαφορετικό θέμα και πολύ δραματικό). Αν μου έρθει και καμιά άλλη ταινία στο μυαλό θα την αναφέρω. Στη λίστα, πέρα από τη μίνι σειρά του ninja scroll είναι όλες ταινίες. Δεν πιάνομαι με σειρές γιατί γίνεται πανζουρλισμός. Απλά διάβασε όλο το thread από την αρχή (ναι, και τις 400 σελίδες) Άσχετα με το θέμα του mmo, εγώ θεωρώ το sao γ@μ@το. Το log horizon ενώ ξεκίνησε δυναμικά, μετά που πήραν το σπίτι κατάντησε πολύ μπλα-μπλα και διπλωματίες και ιστορίες γι' αγρίους. Αν κάποιος κατάφερε να δει τις δύο σαιζόν ας πει καμιά κουβέντα αν στρώνει μετά τη μέση της 1ης γιατί με κούρασε πραγματικά. Τι παει να πει ασχετα με το θεμα mmo????Ειδικα τα μισα επεισοδια της πρωτης season αν θυμαμαι καλα ουτε dungeon δεν ειχαν..Ε τοτε αν ειναι να θελω να δω τα κλασσικα ρομαντζα ας βαλω πχ να δω το Ore Monogatari ή καποιο αλλο παρομοιο να γελασω κιολας απο το να με παρει ο υπνος στο Sword Art Online. Γιαυτο και ο κοσμος στραφηκε κατευθειαν στο Log Horizon. Ειναι αληθεια οτι και αυτο εχει επεισοδια που σε παιρνει ο υπνος,αλλα ειναι απλα τα λιγα αν οχι το μονο που σου δινει την εννοια του mmo παιχνιδιου(το ειδαμε καλη ωρα και στο Overlord στο πρωτελευταιο επεισοδιο).
nickarmy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρα drama το fafner. #me_likes το παρακάνουν και εντάξει τζάμπα έφυγε αυτή (λυπήθηκα) 3
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ετσι και ετσι το τελευταιο επεισοδιο του One Punch Man βεβαια παραμενει μακραν η καλυτερη νεα σειρα αυτης της season.Ισως μας κακομαθε στα πρωτα επεισοδια δεν ξερω
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγώ μόλις είδα το 1ο επεισόδιο του one punch man, φάση είχε. Γέλασα στο σημείο με εκείνο τον τύπο που έμοιαζε από πάνω σαν κάβουρας και από κάτω άνθρωπος που φορούσε σλιπ και με εκείνο το παιδάκι που ήταν τα σαγόνια του σαν οπίσθια. Μερικοί εχθροί μου θύμησαν τον picolo από το db, ένας γίγαντας μου θύμησε το attack of titans και η πάλη που υπήρξε στο τέλος μου θύμησε το one piece.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Terra Formars (manga) Όσοι δεν μπήκαν στο Saiyan pod, it was nice knowing you.
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Terra Formars (manga) Όσοι δεν μπήκαν στο Saiyan pod, it was nice knowing you. ειχα ξεχασει οτι επαιζε και ειχα μεινει στο 104 something. Το υγρο πυρ [υγρη κλανιά] το αφηνω ασχολίαστο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μπορώ να πω ότι μου κίνησε το ενδιαφέρον το σημερινό chapter της Χλωρίνης. Dem bewbs.
W0zzAp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αυτα τα τρια τελευταια chapter του bleach λογω Shunsui,ειναι καπως καλυτερα,αφου ηταν απτα λιγα πραγματα που περιμεναμε στο bleach δηλαδη το bankai του.Τι περιεργο η μορφη του bankai του ειναι γυναικα . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 gtpk bankai ήταν, τέσπα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 gtpk bankai ήταν, τέσπα... Και η κοπελιά το ίδιο, if you know what I mean.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα