W0zzAp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Στo naruto το anime δεν το εχω δει με εξερεση καποιες μαχες,κατα τ'αλλα μονο το manga εχω διαβασει και μου αρεσε αρκετα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Don't worry για το Naruto, όταν φύγει πάλι από τα fillers, θα σας ενημερώσω.
W0zzAp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον ειδα τα σημερινα Ushio to Tora και Noragami Aragoto. Ushio to Tora: Πολυ καλο επεισοδιο με τον Ushio σε berserk mode και το χαρεμι του να προσπαθει να τον επαναφερει.Λιγο fail το οτι για να τον επαναφερουν πρεπει να του χτενισουν το μαλλι!!!! αλλα γενικα πολυ δραση και περιμενω το επομενο επεισοδιο που πιστευω θα το τελιωσει αυτο το arc. Noragami Aragoto: Πιστευω το καλυτερο επεισοδιο και απο τις δυο σεζον της σειρας.Συνεχης δραση σε ολη την διαρκεια και μαθαινουμε και λιγα πραγματα για το παρελθον της Bishamon(bitch!!!) που φερεται πολυ αχαριστα στον Yato.Το τελος απροσμενο με το Shinki του Yato,τον Yukine,να σπαει στην μεση.Για να πω την αληθεια με εξυνε να διαβασω την συνεχεια στο manga,κατι που εγινε . 1
silmarien Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Holy shit το τελευταίο επεισόδιο Noragami... Γίνεται όλο και καλύτερο όσο περνάει ο καιρός.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Mmmm yes. Από τα ωραία κομμάτια του arc, αυτό.
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον ειδα τα σημερινα Ushio to Tora και Noragami Aragoto. Ushio to Tora: Πολυ καλο επεισοδιο με τον Ushio σε berserk mode και το χαρεμι του να προσπαθει να τον επαναφερει.Λιγο fail το οτι για να τον επαναφερουν πρεπει να του χτενισουν το μαλλι!!!! αλλα γενικα πολυ δραση και περιμενω το επομενο επεισοδιο που πιστευω θα το τελιωσει αυτο το arc. Noragami Aragoto: Πιστευω το καλυτερο επεισοδιο και απο τις δυο σεζον της σειρας.Συνεχης δραση σε ολη την διαρκεια και μαθαινουμε και λιγα πραγματα για το παρελθον της Bishamon(bitch!!!) που φερεται πολυ αχαριστα στον Yato.Το τελος απροσμενο με το Shinki του Yato,τον Yukine,να σπαει στην μεση.Για να πω την αληθεια με εξυνε να διαβασω την συνεχεια στο manga,κατι που εγινε . Και μολις διαβασεις την συνεχεια μετα εν μερη χανεις ενα μεγαλο ενδιαφερον για το anime,οπως την πατησα εγω με το Prison School Πολυ καλα ηταν οντως τα Ushio Και Noragami και εν μερη συμφωνω και εγω οτι ηταν fail(σαν το Fail tail ) το ολο θεμα με την χτενα. Οκ και το Shinmai για οσους το βλεπουν(για τα δεδομενα της σειρας παντα ) Παντως οσον αφορα τα Spoiler που βαζετε/βαζουμε δεν ειναι υποχρεωτικα(δεν υπαρχει αλλωστε και καποια τετοια οδηγια απο το ατομο που ανοιξε το topic οπως πχ σε καποιες σειρες τυπου Game of thrones και Breaking bad) και εν μερη ολο τα ιδια και τα ιδια ατομα ψιλο σχολιαζουμε αρα Αλλωστε δεν εχουμε ξεχωριστα θεματα για τα Anime αρα σιγα. Λοιπον ειδα τα σημερινα Ushio to Tora και Noragami Aragoto. Ushio to Tora: Πολυ καλο επεισοδιο με τον Ushio σε berserk mode και το χαρεμι του να προσπαθει να τον επαναφερει.Λιγο fail το οτι για να τον επαναφερουν πρεπει να του χτενισουν το μαλλι!!!! αλλα γενικα πολυ δραση και περιμενω το επομενο επεισοδιο που πιστευω θα το τελιωσει αυτο το arc. Noragami Aragoto: Πιστευω το καλυτερο επεισοδιο και απο τις δυο σεζον της σειρας.Συνεχης δραση σε ολη την διαρκεια και μαθαινουμε και λιγα πραγματα για το παρελθον της Bishamon(bitch!!!) που φερεται πολυ αχαριστα στον Yato.Το τελος απροσμενο με το Shinki του Yato,τον Yukine,να σπαει στην μεση.Για να πω την αληθεια με εξυνε να διαβασω την συνεχεια στο manga,κατι που εγινε . Σου εχω πει να δεις και το Fail Tail αλλα δεν με ακους εσυ Παντως μετα την Holy trinity των Naruto,bleach και One piece και φυσικα το πιο προσφατο Fairy Tail(¨η fail οπως το λεω εγω )εχω περιεργεια να δω αν και ποτε θα δουμε παλι mainstream anime σαν αυτα. 1
viper2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρα drama το fafner. #me_likes Επίσης The plot thickens στο kagewani...
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Σου εχω πει να δεις και το Fail Tail αλλα δεν με ακους εσυ Παντως μετα την Holy trinity των Naruto,bleach και One piece και φυσικα το πιο προσφατο Fairy Tail(¨η fail οπως το λεω εγω )εχω περιεργεια να δω αν και ποτε θα δουμε παλι mainstream anime σαν αυτα. Λίγα τα λόγια για το Fairy tail. Πάντως η εποχή των μεγάλης διάρκειας ανιμε έχει περάσει ανεπιστρεπτη. One piece και Fairy tail είναι τα τελευταία 1
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Λίγα τα λόγια για το Fairy tail. Πάντως η εποχή των μεγάλης διάρκειας ανιμε έχει περάσει ανεπιστρεπτη. One piece και Fairy tail είναι τα τελευταία Το κουρασανε και αυτοι πολυ ομως.Αντε να παρει επιτελους ο natsu την πραγματικη ψυχη του πισω να γινει λιγο πιο σοβαρο και της π@@ας 1
alex_000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καινούριο και φοβερό. Μόνο 3 επισόδεια έχουν βγει (αν και παίζει και manga) 1
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καινούριο και φοβερό. Μόνο 3 επισόδεια έχουν βγει (αν και παίζει και manga) Εχει ηδη αναφερθει απο την μερα που βγηκε Απλα επειδη ειναι Κυριακατικο τα σχολια πεφτουν Κυριακη ή Δευτερα 1
W0zzAp Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Και μολις διαβασεις την συνεχεια μετα εν μερη χανεις ενα μεγαλο ενδιαφερον για το anime,οπως την πατησα εγω με το Prison School Πολυ καλα ηταν οντως τα Ushio Και Noragami και εν μερη συμφωνω και εγω οτι ηταν fail(σαν το Fail tail ) το ολο θεμα με την χτενα. Οκ και το Shinmai για οσους το βλεπουν(για τα δεδομενα της σειρας παντα )Παντως οσον αφορα τα Spoiler που βαζετε/βαζουμε δεν ειναι υποχρεωτικα(δεν υπαρχει αλλωστε και καποια τετοια οδηγια απο το ατομο που ανοιξε το topic οπως πχ σε καποιες σειρες τυπου Game of thrones και Breaking bad) και εν μερη ολο τα ιδια και τα ιδια ατομα ψιλο σχολιαζουμε αρα Αλλωστε δεν εχουμε ξεχωριστα θεματα για τα Anime αρα σιγα. Σου εχω πει να δεις και το Fail Tail αλλα δεν με ακους εσυ Παντως μετα την Holy trinity των Naruto,bleach και One piece και φυσικα το πιο προσφατο Fairy Tail(¨η fail οπως το λεω εγω )εχω περιεργεια να δω αν και ποτε θα δουμε παλι mainstream anime σαν αυτα. Αφου διαβαζω το manga θελεις και το anime??Fail tail στην δευτέρα δεν μπορω να αντεξω Και για το noragami μην νομιζεις πως το διαβασα ολο,μονο λιγο την συνεχεια 2 chapter.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Site: dbsuper- ep 16 Της τεμπούρας το κάγκελο.
pitogiro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Είπα να δω DB Super ep16 και κατεληξα να βλέπω μάλλον shokugeki no souma. Τι γινεται εδω... με εκανε και πεινασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα