Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ποτε μου δεν καταλαβα γιατι βαλανε εξ αρχης γυναικα να κανει την φωνη του Goku :P

Πιστεύω ότι για τους ανατολίτες τα όρια μεταξύ άντρα-γυναίκας-παιδιού είναι πολύ θαμπά. Αν δεις απλά ένα χαρακτήρα χωρίς να κινείται ή να μιλάει δύσκολα θα ξεχωρίσεις τι ακριβώς είναι, ιδίως στα anime των τελευταίων χρόνων.

και ανιμε που δεν μου αρέσουν δεν τα βλέπω αε 360 ποναν τα ματια μου

Δεν έλεγξα ακόμα την ποιότητα σε αυτά που κατέβασε αλλά αν είναι χάλια θα τα βάλω σε 480p που βλέπω την πλειονότητα των anime σειρών τελευταία.

EDIT:

Σχετικά με το gray στα 360p... τελικά δε λέει. Θα το βάλω σε καλύτερη ποιότητα και ας αργήσει λίγο. Δε στέρεψα ακόμα από anime και σειρές.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εγω ποτε μου δεν καταλαβα γιατι βαλανε εξ αρχης γυναικα να κανει την φωνη του Goku :P

Συνήθως έχουν γυναίκες να κάνουν τις φωνές μικρών παιδιών, είτε αγοριών, είτε κοριτσιών. Το να κρατήσουν την φωνή και σε μεγάλο πάντως, δεν γίνεται συχνά νομίζω. Οπότε ο Goku είναι εξαίρεση. Kαι φυσικά ο "έχω πάρει ένα σωρό ιδέες από DBZ" Naruto αντίστοιχα είναι voiced από γυναίκα, αλλά αυτή από την αρχή του έδινε μια πιο βαριά χροιά, ενώ ο Goku...ξέρετε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να δουμε και ποτε θα βγει η 4η ταινια του evangelion,μας εχει γκαστρωσει,πως και πως την περιμενουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτά είναι, ανοιγόκλεισα 1-2 φορές τα βλέφαρα και το chapter του Bleach τελείωσε...

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την αληθεια για το bleach πως μου αρεσε σε σχεση με τα προηγουμενα 100 chapter.Ναι ηταν πολυ γρηγορο.Αν για ενα chapter του bleach σε παρει πανω απο 3 λεπτα πρεπει να πας σε γιατρο :P.

• Like 2
Δημοσ.

πατησα ενα spoiler και εμαθα ολο το Plot του perfect insider. Το προβλημα ειναι οτι το plot ειναι καλο...

Α, και το tg:jack ηταν καλο

Δημοσ.

Είχα παρατήσει το One Piece αρκετούς μήνες τώρα γιατί είχα βαρεθεί να περιμένω να παλέψουν επιτέλους Luffy κ Doffy. Λέω τόσα επεισόδια βγήκαν, μπορεί να τελείωσε επιτέλους και το κωλο arc. Κάθομαι τα είδα ( με αρκετό skip forward) σε μια φάση συνειδητοποιώ ότι είμαι στο τελευταίο επεισόδιο... WTF???????????? ΠΟΣΟ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΜΑΑΑΑΑ!?!?!?!?!?!?!

Δημοσ.

Είχα παρατήσει το One Piece αρκετούς μήνες τώρα γιατί είχα βαρεθεί να περιμένω να παλέψουν επιτέλους Luffy κ Doffy. Λέω τόσα επεισόδια βγήκαν, μπορεί να τελείωσε επιτέλους και το κωλο arc. Κάθομαι τα είδα ( με αρκετό skip forward) σε μια φάση συνειδητοποιώ ότι είμαι στο τελευταίο επεισόδιο... WTF???????????? ΠΟΣΟ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΜΑΑΑΑΑ!?!?!?!?!?!?!

Αυτος ειναι ενας λογως που εχω παρατησει το anime του one piece και διαβαζω μονο το manga.Αν και το manga παει αργα το anime το εχει τερματησει(βεβαια το naruto περνει την πρωτη θεση γιατι εχει αμετρητα filler).

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι μόνο πάει σχετικά αργά το manga, έχει ξεσκιστεί και στα breaks...

...τα λεφτά μας πίσω ρε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...