viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το πήρατε χαμπάρι το καινούργιο κεφάλαιο D. Gray-man ή μόνο εγώ κοιμομουν όρθια; Well στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτο... =]
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Άντε, με ψήσατε και θα ξεκινήσω το d. gray man. Τα 20gb όμως μου φαίνονται πολλά, οπότε πάμε για την ποιο περιορισμένη 360p στα 3.5gb. Έχει και ένα πακέτο 480p στα 7.5gb αλλά το 10bit encoding μου κάθεται στο λαιμό. Δε λέω, καλό και χρυσό αλλά αν δεν μπορώ να τα δω στην τηλεόραση να μου λείπει. Το μόνο 10bit που είδα στον υπολογιστή είναι το shinsekai yori, αλλά αυτό ήταν λίγα επεισόδια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν τα θέλει κάποιος στον σκληρό σε 1080p, δεν θα κοιτάξει stream νομίζω. 1
groot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν τα θέλει κάποιος στον σκληρό σε 1080p, δεν θα κοιτάξει stream νομίζω. Αυτό ρωτάω.. γιατί να τα θέλει στο σκληρό; Λόγω ποιότητας; Λόγω συλλογής; Για κάτι άλλο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Λόγω ποιότητας; Λόγω συλλογής; Για κάτι άλλο; Yep, yep, και επειδή μπορεί να το βρήκε από καλό sub group και όχι random που βάζουν στα stream. 1
W0zzAp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Και γω τα κατεβαζω και τα βλεπω στην tv ξαπλα.Παντως ο μονος λογως που αρχισα το D Gray Man ειναι επειδη πηρε μπρος το manga μετα απο χρονια και ηθελα να το διαβασω.Αρνητικο ειναι οτι θα βγαινει ενα chapter καθε τρεις μηνες.
groot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Yep, yep, και επειδή μπορεί να το βρήκε από καλό sub group και όχι random που βάζουν στα stream. Καλό sub group, εννοούμε english subs ή παίζουν και ελληνικά τέτοια;
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το περιεργο ειναι πως ο ιδιος ο Toriyama ειχε πει παλαιοτερα σε συνεντευξης του(πριν βγουν οι δυο ταινιες και η σειρα που ειναι συνεχεια του Z),πως δεν θα ηθελε να ασχοληθει με συνεχεια του dragonball.Αρα υποθετω πως επεσαν λεφτα στο κεφαλι του για να τα βγαλει . Για μενα δεν επρεπε να υπαρξει συνεχεια του DB,γιατι απλως ηταν αλλης εποχης και πια για μενα δεν τραβαει. Πρέπει να ισχύει αυτό που λες με τα λεφτά. Ξέρεις τι είχα διαβάσει κάπου, οτι ακόμα και τότε που έγραφε το κανονικό dbz και παιζόταν στην ιαπωνική τηλεόραση, το κανονικό τελείωνε με τον θάνατο του freeza, μετά δεν ήθελε να συνεχίσει ο toriyama αλλά τον πίεσαν από το κανάλι έπεσαν λεφτά και συνέχισε το cell saga, μετά πάλι τα ίδια αλλά έπεσε χρήμα και το πήγε μέχρι τον majin buu. To γράφω στο προηγούμενο post που quotαρες, "που βλέπει τόσα χρόνια anime"... Προφανώς δεν απευθυνόταν σε άτομα που έχουν δει ελάχιστα... Ok. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλό sub group, εννοούμε english subs ή παίζουν και ελληνικά τέτοια; Για αγγλικά, αλλά υπάρχουν και για ελληνικά, αλλά δεν το έχω ψάξει.
W0zzAp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να ισχύει αυτό που λες με τα λεφτά. Ξέρεις τι είχα διαβάσει κάπου, οτι ακόμα και τότε που έγραφε το κανονικό dbz και παιζόταν στην ιαπωνική τηλεόραση, το κανονικό τελείωνε με τον θάνατο του freeza, μετά δεν ήθελε να συνεχίσει ο toriyama αλλά τον πίεσαν από το κανάλι έπεσαν λεφτά και συνέχισε το cell saga, μετά πάλι τα ίδια αλλά έπεσε χρήμα και το πήγε μέχρι τον majin buu. Το πιστευω αυτο,γιατι οταν εγραφε το majin buu saga ελεγε πως ειχε μπουχτισει με τις συνεχομενες μαχες που γινονταν και δεν του αρεσε καθολου. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Είναι πολλά τα ¥, Akira. 1
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αυτό ρωτάω.. γιατί να τα θέλει στο σκληρό; Λόγω ποιότητας; Λόγω συλλογής; Για κάτι άλλο; Γιατί όπως είπα και στο post, θέλω να τα βλέπω στην τηλεόραση το βραδάκι που αράζω στον καναπέ ή στο κρεβάτι και κοιμούνται όλοι (εξ ου και η αποχή μου από τα 10bit, τα οποία αν και έχουν φοβερή ποιότητα δεν τα παίζει κανένα hardware media player) γιατί όλη την ημέρα η tv είναι δεσμευμένη από τη μικρή για disney channel και το λάπτοπ από την κυρά για fb. Μένει μόνο το desktop στο άλλο δωμάτιο αλλά δεν θα ξεμοναχιαστώ για να βλέπω anime. Το πρωί στη δουλειά δε μπορώ να βλέπω τίποτα. Επίσης, μ' αρέσει να βλέπω ότι βλέπω σε κάποια ποιότητα και αν μ' αρέσει να το κρατάω. Το d gray θα το ξεκινήσω στα 360p που το κατέβασα και αν μ' αρέσει πολύ θα το βάλω να κατεβαίνει σε 720p, αλλιώς θα το τελειώσω έτσι. Πάντως αν πετύχετε κανένα καινούργιο anime στα 10bit και έχετε καλό μηχάνημα δοκιμάστε το και θα συγκρίνετε το με το ίδιο σε 8bit. Π.χ. το yori που το είδα σε 10bit από katamuki
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγω ποτε μου δεν καταλαβα γιατι βαλανε εξ αρχης γυναικα να κανει την φωνη του Goku
nickarmy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 και ανιμε που δεν μου αρέσουν δεν τα βλέπω αε 360 ποναν τα ματια μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα