Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το 1το επεισόδιο από D Gray Man. Καλό φάνηκε... αξίζει γενικά ή όχι; 

καλυτερα να διαβασεις το manga...

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης, Devil May Cry... τι λέει; (το anime)

Το D Gray Man εχω δει περιπου 35 επεισοδια καλο ειναι αλλα δεν εχει μεχρι στιγμης κατι το σπουδαιο,ολοι λενε μετα τα 50 γινεται καλο και σε σχεση με το manga ειναι πιο τραβηγμενο,αλλα αναπτυσει τους χαρακτηρες πιο ωραια(ετσι λενε αυτοι που το ειδαν).

Οσο για το Devil May Cry,ΟΥΤΕ ΚΑΝ,μην σκεφτεις να το δεις,καλυτερα παιξε τα games αν δεν τα εχεις παιξει.Απλα ειναι τζαμπα χρονος(απο ενα dmc fan :D).

• Like 1
Δημοσ.

Devil May Cry... χάααααλια.

Είναι όμως μικρό σε διάρκεια, μόλις 12 επεισόδια, οπότε μπορείς να τα δεις σφηνάκι. Μην περιμένεις όμως και πολλά.

Δημοσ.

D Gray Man από τα αγαπημένα μου και το μόνο που έχω στον σκληρό για binge watch τις δύσκολες ημέρες. Κάπου καταντάει βαρετό αλλά μετά ξαναφτιάχνει.

Δημοσ.

D Gray Man από τα αγαπημένα μου και το μόνο που έχω στον σκληρό για binge watch τις δύσκολες ημέρες. Κάπου καταντάει βαρετό αλλά μετά ξαναφτιάχνει.

Τις δύσκολες ημερες του μήνα?

=]

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης, Devil May Cry... τι λέει; (το anime)

Το D.Gray man ειναι παρα πολυ καλο(εκτως αν δεν σου αρεσουν αυτου του ειδους που θα το καταλαβεις απο τα πρωτα επεισοδια αλλιως θα το δεις νερακι ολο)

Για το Devil May Cry,απο προσωπικο οπαδο που θεωρω τον εαυτο μου αφου το ελιωσα απο εποχες ps2(το πρωτο ή δευτερο παιχνιδι μου στην κονσολα ηταν μαζι με το Medal Of Honor :P),απλα ντροπη και αισχος το Anime.

Αν δεν εισαι τεραστιος οπαδος δεν ειναι κακο,αλλα ειναι ξεφτιλα πχ σε ολο το anime και να μην σου εχει δειξει εστω μια φορα Devil Trigger του Dante. Η ιστορια του επισης για τα δεδομενα του παιχνιδιου(που θα μπορουσαν πχ να το κανουν αλα Spawn)απλα οτι να ναι.

Ειναι κριμα γιατι ο Dante θεωρειται απο πολλους ενας απο τους πιο Cool χαρακτηρες και η σειρα ειναι ιδιαιτερα δημοφιλης και εμπορικη. Πως καταφερανε και βγαλανε τετοια πατατα πραγματικα ειναι αυτο που λεω οτι θελει κοπο για να το κανεις.

Δημοσ.

Cool!

Μάλλον θα πάω για το D Gray Man... και (όπως προτάθηκε) θα κάνω σφηνάκι το DMC. 

Κάτι ακόμα, το Trigun το έχει δει κανείς; 

Δημοσ.

το kagewani παει σταθερα για AOTS. Το perfect insider ειναι καλο αλλα θα μαζεψω τα eps γιατι δεν μπορω να περιμενω να δω τι γινεται καθε εβδομαδα. Επισης το K return of kings, παρολο που εχει κατι ηλιθιες πρακτικες (fisheye), δειχνει καλυτερο απο την πρωτη σεζον. για το Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru  θα δειξει...

μονο αυτα και το single hit guy θα δω, για τα υπολοιπα ρωτηστε τον fulgore

=]

• Like 1
Δημοσ.

το kagewani παει σταθερα για AOTS. Το perfect insider ειναι καλο αλλα θα μαζεψω τα eps γιατι δεν μπορω να περιμενω να δω τι γινεται καθε εβδομαδα. Επισης το K return of kings, παρολο που εχει κατι ηλιθιες πρακτικες (fisheye), δειχνει καλυτερο απο την πρωτη σεζον. για το Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru  θα δειξει...

μονο αυτα και το single hit guy θα δω, για τα υπολοιπα ρωτηστε τον fulgore

=]

Απο αυτη τη season δυστηχως ειναι τελειως πεσμενα τα πραγματα απο πλευρας ενδιαφεροντος απο μεριας μου γιαυτο και δεν εχω σχολιασει καθολου στο εν λογω νημα.

Τα μονα που βλεπω ειναι τα

Noragami

Owari No Seraph

One Punch man

Rakudai Kishi 

Shinmai Maou

World Trigger

και Ushio To Tora

και βλεπω οποτε εχει σχεση με το main story και το Detective Conan

Και τα πιο πολλα απλα ειναι συνεχειες και απο καινουργια κλασσικα μονοπωλει το ενδιαφερον μου το One Punch Man.

K return of kings

Lance N Masques και καποια αλλα περιμενω να βγουν ακομα 2-3 επεισοδια να δω αν αξιζουν σαν σειρες.

Το Hitman Reborn το αφησα στο 30επεισοδιο,αμεσως μετα την πρωτη σημαντικη μαχη της σειρας αλλα ειχα ηδη ξενερωσει την ζωη μου μεχρι το 20επεισοδιο σε σημειο να την παρατησω τελειως και ακομα παιζεται αν θα την δω ή οχι.

Εχω και αυτο το Ippo που ο παραπανω συμφορουμιτης με εχει φαει να την ξεκινησω να την δω και αυτη τη σειρα αλλα γενικα πεσμενα πραγματα. Πιο πολυ εχω ορεξη να βγαλω κανενα παιχνιδι στο pc/ps4 παρα για Anime δυστηχως με οτι εχει βγει ως τωρα που ειναι μετριοτητες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τρελάθηκα με το σημερινό Dragonball Super. :P

Καλά εγώ περίμενα οτι δεν θα τρελαθούμε, αφού δεν υπήρχε κάτι με σοβαρή μάχη. Τουλάχιστον όμως δεν το βαρέθηκα καθόλου, όπως π.χ με τα naruto fillers.....

• Super Moderators
Δημοσ.

Για ποιο λόγο να τρελαθει κάποιος, που βλέπει τοσα χρόνια anime, με το Dragonball Super την σήμερον ημέρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...