Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρομερο το claymore αν και θα ηθελα να δω τι γινεται και πιο μετα 

για οσους το εχουν διαβασει ηδη

τι γινεται με τον πολεμο που μενεται εκει εξω, ολο αυτο που ειδαμε ηταν απλα ενα τεραστιο εργαστηριο που ετοιμαζε πολεμιστες για κατι μεγαλυτερο

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

τρομερο το claymore αν και θα ηθελα να δω τι γινεται και πιο μετα 

για οσους το εχουν διαβασει ηδη

τι γινεται με τον πολεμο που μενεται εκει εξω, ολο αυτο που ειδαμε ηταν απλα ενα τεραστιο εργαστηριο που ετοιμαζε πολεμιστες για κατι μεγαλυτερο

Απείλησαν τον γυαλάκια (ξεχνάω το όνομα) να αναφέρει ότι δεν υπάρχει τίποτα πια στην περιοχή, γιατί δεν θέλουν να αναμειχτούν σε εξωτερικές μάχες και να μην ξαναγυρίσει αλλιώς...

claymore-last-scene-5225603.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα εγω εχω μεινει με την απορια.

Έχω την νοσηρή υποψία οτι το λέει μια πολεμίστρια στις υπόλοιπες κάποια στιγμη οταν παιζει μάχη με Mega yoma or sth...

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που έβαλα είναι από το τελευταίο κεφάλαιο. Δεν θυμάμαι γενικά να ειπώθηκε κάτι παραπάνω.

Edit: Yep, κοίταξα και στο αγαπημένο μου TVTropes και, όπως είπαμε (η εικόνα κι εγώ)

"In the final chapter, Rubel comes across the trainee twins, who pass on a message from Miria: the Claymores have no intention of getting dragged into the war on the mainland, so he is to tell his superiors that nothing remains of the experiment conducted on the island, and if they do return, the Claymores will destroy them."

Τι παραπάνω θέλετε; :P

Δημοσ.

Διαβαζει καποιος το boku no hero academia???Ειναι σχετικα καινουργιο περσυ βγηκε και μεχρι σημερα εχει 63 chapter.Εχει σχεση με υπερηρωες και υπερκακους.Πολυ κλασικο αλλα ειναι πραγματικα καλο με πολλους χαρακτηρες και αρκετα καλη δραση.Βγαινει στο περιοδικο weekly shonen jump που εχει βγαλει το one piece naruto bleach κ.α.Ειμαι σχεδον σιγουρος πως στο αμεσο μελλον θα γινει και anime αφου οι πωλησεις του ειναι καλες.Οποιος θελει ας του ριξει μια ματια:

http://mangafox.me/manga/boku_no_hero_academia/

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζει καποιος το boku no hero academia???Ειναι σχετικα καινουργιο περσυ βγηκε και μεχρι σημερα εχει 63 chapter.Εχει σχεση με υπερηρωες και υπερκακους.Πολυ κλασικο αλλα ειναι πραγματικα καλο με πολλους χαρακτηρες και αρκετα καλη δραση.Βγαινει στο περιοδικο weekly shonen jump που εχει βγαλει το one piece naruto bleach κ.α.Ειμαι σχεδον σιγουρος πως στο αμεσο μελλον θα γινει και anime αφου οι πωλησεις του ειναι καλες.Οποιος θελει ας του ριξει μια ματια:

http://mangafox.me/manga/boku_no_hero_academia/

Τραβα δες Tokyo Ghoul που δεν εχεις δει πρωτα και μετα ολα τα αλλα(και τελειωσε και το D.Gray Man :P)

Δημοσ.

Τραβα δες Tokyo Ghoul που δεν εχεις δει πρωτα και μετα ολα τα αλλα(και τελειωσε και το D.Gray Man :P)

Καποτε......:P

Δημοσ.

Είδα το 1το επεισόδιο από D Gray Man. Καλό φάνηκε... αξίζει γενικά ή όχι; 

Επίσης, Devil May Cry... τι λέει; (το anime)

Δημοσ.

Εμένα δεν μου άρεσε.

Είδα 30 επεισόδια που δεν γινόταν σχεδόν τίποτα από πλοκή και το άφησα. Λένε πως γίνεται καλό στα 40-50φέυγα και ίσως το ξαναπιάσω κάποια στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...