Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως γραφουν και σε διαφορα site απο κατω στα σχολια για το Naruto

''before i will open the episode i will read first the comments and now i have no reason to watch this episode.''

''Ty comment section you saved me couple of minutes''

• Like 2
Δημοσ.

Ένα καλό που βλέπω αυτό τον καιρό είναι το Mushishi. 

Αρκετά καλά stories, αυτοτελή επεισόδια, ωραίο σκίτσο, ωραία χρώματα, ωραίοι ήρωες. 

Χώρια ότι το έχει και το Hulu και το Netflix οπότε δεν είναι ανάγκη να ψάχνομαι! 

• Like 1
Δημοσ.

Ένα καλό που βλέπω αυτό τον καιρό είναι το Mushishi. 

Αρκετά καλά stories, αυτοτελή επεισόδια, ωραίο σκίτσο, ωραία χρώματα, ωραίοι ήρωες. 

Χώρια ότι το έχει και το Hulu και το Netflix οπότε δεν είναι ανάγκη να ψάχνομαι!

Έχει και 2ο κύκλο Mushishi Zoku Shou

Yes yes! Αλλά κάτσε να τελειώσω τον 1ο! :D

Μονο σε εμένα φαίνεται, καπως, καταθλιπτικό το συγκεκριμένο ή μήπως δεν τρώω αρκετή ζάχαρη?

=]

In other news

Πατησα play στο kurozuma και μπορω να πω οτι το story telling με προβληματίζει καπως...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έχω διαβάσει όλο το manga του Mushishi και πρέπει να δω το anime, γιατί εκτός του ότι είναι accurate όπως μου λέει ένας φίλος, έχει και πολύ ωραίο χρώμα και μουσική. :)

• Like 1
Δημοσ.

Μονο σε εμένα φαίνεται, καπως, καταθλιπτικό το συγκεκριμένο ή μήπως δεν τρώω αρκετή ζάχαρη?

=]

In other news

Πατησα play στο kurozuma και μπορω να πω οτι το story telling με προβληματίζει καπως...

Actually, έχει αρκετά calm κεντρικό χαρακτήρα. Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα μπορούσε να το εκλάβει ως καταθλιπτικό :P

Αλλά, έχει πολύ ωραίο σχέδιο και χρώματα και story επίσης! Definetly must watch anime, για εμένα at least!

Από την άλλη, είδα ένα επεισόδιο του Berseker. Μου φάνηκε αρκετά μέτριο ως σχέδιο και εύκολο ως σενάριο. Το τελευταίο δε, δεν συνδυάζεται με επικές σκηνές μάχης (π.χ. όπως στο Claymore) για να το παραβλέψει κανείς. 

Το έχει δει κανείς; Ξέρει εάν παρακάτω γίνεται καλύτερο; 

• Moderators
Δημοσ.

To Berserk και στο anime και στα OVA έχει βασικά την ιστορία με την Band of the Hawk, από τα πιο ενδιαφέροντα και βασικά arcs, αλλά δυστυχώς, δεν πάνε παρακάτω.

Στο manga είναι πιο σάπιο (trolls να βιάζουν χωριάτισες, παιδιά που γίνονται δαίμονες και πρέπει ο Gattsu να σκοτώσει, αλλιώς θα γίνουν χειρότερα πράγματα, κλπ) και brutal και έχει πολύ καλύτερες μάχες. :)

Πάντως και στο Berserk και στο Claymore, υπάρχει αυτό το θέμα με την πάλη με κάτι πιο σκοτεινό. 

O Gattsu έχει μια βίαιη προσωπικότητα, το "beast" μέσα του, που τον κάνει πιο επικίνδυνο στους εχθρούς, αλλά και στους φίλους, που αν χαθεί σε αυτή, τότε θα είναι απλά, ένας berserker δολοφόνος που απλά θα ζει για να σκοτώνει.

Η Claire, όπως όλες οι Claymores, έχει κομμάτι youma μέσα της και το ισορροπεί για να γίνει πιο δυνατή, αλλά αν το αφήσει, τότε ο δρόμος της επιστροφής θα είναι δύσκολος.

Και τα 2 γενικά έχουν την φάση τους, αλλά το Claymore είναι πιο "by the numbers" και στις μάχες πάει περισσότερο στο ποιος είναι πιο γρήγορος, μαζί με την δύναμη, ενώ στο Berserk είναι brutal strength και η (υπερ)ανθρώπινη φύση του Gattsu που τα βάζει με εχθρούς που δεν θα έπρεπε να μπορεί να κερδίσει κανονικά.

Υπάρχουν και πολλές άλλες λεπτομέρειες, αλλά...πρέπει να διαβάσεις τα manga, μιας και όλο το στόρυ (το Claymore ξαναλέω, έχει τελειώσει, το Berserk...μπορεί...κάποτε...πριν πεθάνει ο Miura) είναι εκεί. :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...