Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γαμαει το NGE.

Τέλος.

Δείτε το end of evangelion όμως αντί του απαραδεκτου τελευταίου επισοδειου όπως προτάθηκε

καλα ηρεμισε οχι και απαραδεκτο.   τεσπα το NGE ειναι ενα ανιμε που μονο αν το δεις μεχρι το τελος του + το end of evangelion καταλαβαινεις το μεγαλειο του.

X για αρχή και μετα το χάος. Μετα ειχα δει κατι πιο παλαια που το ειχε προτείνει και ο ikaruga και εχει το art style του vampire hunter D αλλα δεν θυμάμαι πως λέγεται...

20121203231510!...animelist.jpg

ποιο ειναι το Χ? (μην βρισεις που ρωταω)

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή έχω δει όλο το ανιμε 3 φορες τουλάχιστον δεν μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά , την τελευταία ταινία που βλέπω τώρα για 3 φορά μπορώ να πω οτι ενώ τις 2 πρωτες φορές ηταν θεική τώρα λιγο βαρέθηκα χαχα

eva και πάλι eva

https://youtu.be/FuOe5Uk2LI4?t=31s

Δημοσ.

Θέλετε και οι δυο σας το ban για να μάθετε.

Υπάρχει λόγος να πας να κάνεις flame; Σε ένα thread για anime; Σε ανθρώπους που απλά λένε την άποψή τους εάν τους άρεσε ένα anime ή όχι; 

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει λόγος να πας να κάνεις flame; Σε ένα thread για anime; Σε ανθρώπους που απλά λένε την άποψή τους εάν τους άρεσε ένα anime ή όχι; 

Για πλάκα το λέει. :P

Σε προσωπικό επίπεδο το NGE, Berserk και το Ghost in the shell κοντράρονται ως τα κορυφαία τρία anime που έχω δει ever και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να βάλω πρώτο.    

NGE / Ghost in the Shell αρχίζουν και τελειώνουν με anime, το Berserk όμως έχει ένα ολόκληρο (ατέλειωτο μέχρι να αποφασίσει ή κακαρώσει ο Miura) manga. :)

Οk, NGE manga υπάρχει, αλλά είναι άλλο στόρυ πάλι.

Δημοσ.

Για πλάκα το λέει.

Δεν είναι δικαιολογία. Πλάκα να κάνει στα φιλαράκια του... να αρχίσω και εγώ να λέω ό,τι να 'ναι και μετά να λέω "πλάκα κάνω". Εντάξει, μεγάλοι ( ; ) άνθρωποι είμαστε, καταλαβαίνουμε 5 πράματα. 

Sorry για το offtopic. Δεν ξανά-ασχολούμαι με αυτό το θέμα. 

Δημοσ.

Τελείωσα το Ergo Proxy πριν δυο βδομάδες και από τότε δεν έχω βρει κάτι ενδιαφέρον. Έχει να προτείνει κανείς κάτι παρόμοιο?

Δημοσ.

Τελείωσα το Ergo Proxy πριν δυο βδομάδες και από τότε δεν έχω βρει κάτι ενδιαφέρον. Έχει να προτείνει κανείς κάτι παρόμοιο?

http://myanimelist.net/anime/790/Ergo_Proxy/userrecs

αναλογα τι σου αρεσε στο ergo proxy, διαλεγεις και παιρνεις. Note, τα περισσοτερα, στην λιστα, ειναι καλυτερα απο το ergo proxy.

=]

Δημοσ.

Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε τέτοιο site!

Thanks!!!

Από την λίστα, έχω δει και προτείνω.

Ghost in the shell

Elfen lied, μην σε παρασείρει

Death Note, must see

Akira

Darker than black

Casshern sins post apocalyptic μεγαλείο.

Kurozuka

Shinsekai Yori, αν και μικρό σε διάρκεια είναι πολύ καλό

Ghost Hunt

Steins: Gate, αν και σε άλλο μοτίβο αλλά αρκετά φυγάτη υπόθεση.

To Deadman Wonderland δεν πατάει σχεδόν καθόλου, ούτε το blassreiter.

Ούτε βέβαια το shingeki no kyojin αλλά πρέπει να το δεις.

Και το Black Lagoon πολύ καλό action

Το Karas δεν κατάφερα να το δω. Μου φάνηκε μπερδεμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...