Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το anime Neon Genesis Evangelion, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Έχω δει μέχρι το 5 επεισόδιο. Δεν λέω, πολύ ωραία vintage εικόνα και story... αλλά δεν τραβάει σχεδόν καθόλου. Έχω δει ότι γενικά είναι "γνωστό". Οπότε, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Στην αρχή είναι mecha anime, μετά γίνεται ψυχολογικό (messed up) / σουρεάλ anime. 2
suffocater Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το anime Neon Genesis Evangelion, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Έχω δει μέχρι το 5 επεισόδιο. Δεν λέω, πολύ ωραία vintage εικόνα και story... αλλά δεν τραβάει σχεδόν καθόλου. Έχω δει ότι γενικά είναι "γνωστό". Οπότε, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Συμφωνω,και γω στα ιδια με σενα το αφησα.. σχεδον προσπαθησα για να το δω,αλλα δεν τραβουσε καθόλου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Να μαντέψω, θέλετε να αρχίσετε στις γρήγορες τον Shinji; 2
groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Να μαντέψω, θέλετε να αρχίσετε στις γρήγορες τον Shinji; Καλά.. ναι! Είναι λίγο βλακάκος. Σχετικά με το Neon Genesis... και για mecha anime δεν είναι τόσο καλό στα πρώτα επεισόδια... Πάει να φέρει λίγο σε Robotech αλλά και πάλι, το Robotech ήταν ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερο... από σχέδιο μέχρι ιστορία και ήρωες. Δεν ξέρω... θα το δω (με βαριά καρδιά, στα διαλείμματα από το Mushi-shi) μπας και γίνει καλύτερο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Super Dimensional Fortress Macross (Japan) ή Robotech (US version); 2
W0zzAp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το anime Neon Genesis Evangelion, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Έχω δει μέχρι το 5 επεισόδιο. Δεν λέω, πολύ ωραία vintage εικόνα και story... αλλά δεν τραβάει σχεδόν καθόλου. Έχω δει ότι γενικά είναι "γνωστό". Οπότε, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Η σειρα δεν απευθυνεται σε πολυ κοσμο γιατι ειναι πολυ ψυχολογικη,ειναι πιο ηρεμα τα πρωτα επεισοδια τα επομενα πιο καλα.Τα δυο τελευταια επεισοδια της σειρας (αν καταφερεις να την δεις) ειναι πολυ περιεργα και δεν καταλαβαινεις τιποτα.Γιάυτο το λογω το κοινο εκραξε τον δημιουργο και εβγαλε ταινια The End of Evangelion που δειχνε το κανονικο τελος.Δεν σε κοβω να σου αρεσει πολυ η σειρα.Παντως πολυ καλες ειναι οι τρεις ταινιες που εχουν βγει κατι σαν reboot τις σειρας και περιμενω την τεταρτη που δεν ξερουμε ποτε θα βγει. 3
viper2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το anime Neon Genesis Evangelion, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Έχω δει μέχρι το 5 επεισόδιο. Δεν λέω, πολύ ωραία vintage εικόνα και story... αλλά δεν τραβάει σχεδόν καθόλου. Έχω δει ότι γενικά είναι "γνωστό". Οπότε, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Well... Κοιτά όταν το είδαμε εμείς, είχε ερθει σε real media format. Με αυτό θέλω να σου δείξω οτι την εποχή που ήρθε δεν υπήρχε κάτι σαν και αυτό στην ελληνική tv... That said, παρόλο που δείχνει ωσάν "έχω οργή προς κάποιους" και θα το βλέπανε πολλοί teenagers στην πραγματικότητα είναι, κατα ένα μέρος του, ενα fucked up coming of age "material" που είναι αρκετά bleak σε κάποια σημεία. Έτσι και με ρωτήσεις προσωπικά, περισσότερο κόλλημα είχα τοτε με το X the movie (du hast ) =] Παρα με το Eva My 2, old, cents. Καλά.. ναι! Είναι λίγο βλακάκος. Σχετικά με το Neon Genesis... και για mecha anime δεν είναι τόσο καλό στα πρώτα επεισόδια... Πάει να φέρει λίγο σε Robotech αλλά και πάλι, το Robotech ήταν ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερο... από σχέδιο μέχρι ιστορία και ήρωες. Δεν ξέρω... θα το δω (με βαριά καρδιά, στα διαλείμματα από το Mushi-shi) μπας και γίνει καλύτερο. Όχι δεν είναι το ίδιο μιας και το Eva έχει άμεση σύνδεση με την κοσμογονία ενω το robotech έχει μια αχνή έμμεση σύνδεση με αυτή (protoculture) 2
alex_000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Γαμαει το NGE. Τέλος. Δείτε το end of evangelion όμως αντί του απαραδεκτου τελευταίου επισοδειου όπως προτάθηκε
groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Well...Κοιτά όταν το είδαμε εμείς, είχε ερθει σε real media format. Με αυτό θέλω να σου δείξω οτι την εποχή που ήρθε δεν υπήρχε κάτι σαν και αυτό στην ελληνική tv...That said, παρόλο που δείχνει ωσάν "έχω οργή προς κάποιους" και θα το βλέπανε πολλοί teenagers στην πραγματικότητα είναι, κατα ένα μέρος του, ενα fucked up coming of age "material" που είναι αρκετά bleak σε κάποια σημεία.Έτσι και με ρωτήσεις προσωπικά, περισσότερο κόλλημα είχα τοτε με το X the movie (du hast ) =]Παρα με το EvaMy 2, old, cents.Όχι δεν είναι το ίδιο μιας και το Eva έχει άμεση σύνδεση με την κοσμογονία ενω το robotech έχει μια αχνή έμμεση σύνδεση με αυτή (protoculture) Η σειρα δεν απευθυνεται σε πολυ κοσμο γιατι ειναι πολυ ψυχολογικη,ειναι πιο ηρεμα τα πρωτα επεισοδια τα επομενα πιο καλα.Τα δυο τελευταια επεισοδια της σειρας (αν καταφερεις να την δεις) ειναι πολυ περιεργα και δεν καταλαβαινεις τιποτα.Γιάυτο το λογω το κοινο εκραξε τον δημιουργο και εβγαλε ταινια The End of Evangelion που δειχνε το κανονικο τελος.Δεν σε κοβω να σου αρεσει πολυ η σειρα.Παντως πολυ καλες ειναι οι τρεις ταινιες που εχουν βγει κατι σαν reboot τις σειρας και περιμενω την τεταρτη που δεν ξερουμε ποτε θα βγει. Χμ... ΟΚ guys! Thnx για τα info. Θα κάνω την "προσπάθεια" να δω τα πρώτα επεισόδια... άντε μέχρι και την μέση.
W0zzAp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ειδα την ταινια του Dragonball Z:Revival of F σε αγγλικο dub βεβαια μιας και το προτημω σε σχεση με το ιαπωνικο,επειδη μου την σπαει η φωνη του Goku,πολυ τσιριχτη.Λοιπον την ευχαριστηθηκα πιο πολυ σε σχεση με το Battle of Gods,πολυ δραση μετα το πρωτο 25 λεπτο που ειναι η εισαγωγη,εχει πολυ δραση και πολυ ντραγκομπολιστικο ξυλο.Αρνητικα ειναι πως λοιπουν και αρκετοι χαρακτηρες απτην ταινια οπως ο Goten,Trunks,Yamcha,Chi Chi(αν και δεν με ενοιαζε) και καποιοι αλλοι.Εχει επισης και μια εκπληξη σε οτι αφορα τον Vegeta μπρος το τελος.... Παντως οποιος θελει να την δει την προτεινω.
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Χμ... ΟΚ guys! Thnx για τα info. Θα κάνω την "προσπάθεια" να δω τα πρώτα επεισόδια... άντε μέχρι και την μέση. Καλα άμα δε το δεις δεν έγινε και τπτ, δεν προκειται να σε φάμε. #αδερφε Επίσης Εκείνη η εποχη ειχε βγάλει πολυ καλα anime γιατι δεν υπήρχε φόβος όσο αφορά το hyperviolence and graphic imagery. Βασικά το debate τείνει να θεωρεί εκείνη την εποχη ως την golden εποχη των anime μιας και υπαρχουν άπειρα διαμάντια της τότε περιόδου, άπειρα όμως. Τωρα μονο harem s**t για να βλέπει ενα παιδί στις προηγούμενες σελίδες... =] #shots 1
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλα άμα δε το δεις δεν έγινε και τπτ, δεν προκειται να σε φάμε. #αδερφε Επίσης Εκείνη η εποχη ειχε βγάλει πολυ καλα anime γιατι δεν υπήρχε φόβος όσο αφορά το hyperviolence and graphic imagery. Βασικά το debate τείνει να θεωρεί εκείνη την εποχη ως την golden εποχη των anime μιας και υπαρχουν άπειρα διαμάντια της τότε περιόδου, άπειρα όμως. Τωρα μονο harem s**t για να βλέπει ενα παιδί στις προηγούμενες σελίδες... =] #shots Θυμάσαι και παίζει να προτείνεις κανένα από αυτά σκέφτεσαι εκείνης της εποχής;
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Θυμάσαι και παίζει να προτείνεις κανένα από αυτά σκέφτεσαι εκείνης της εποχής; X για αρχή και μετα το χάος. Μετα ειχα δει κατι πιο παλαια που το ειχε προτείνει και ο ikaruga και εχει το art style του vampire hunter D αλλα δεν θυμάμαι πως λέγεται...
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ποιο X όλα; Το hunter; Καλό όντως! Και το D επίσης! έλεγα μην είχες/θυμόσουν κανένα άλλο, όχι γνωστό. Thnx anyway πάντως!
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνω,και γω στα ιδια με σενα το αφησα.. σχεδον προσπαθησα για να το δω,αλλα δεν τραβουσε καθόλου. Θέλετε και οι δυο σας το ban για να μάθετε. Το NGE είναι έπος από τα ελάχιστα. Είναι αλήθεια βέβαια που αν θες να δεις ένα anime απλά για λόγους διασκέδασης τότε το NGE σίγουρα δεν είναι για εσένα καθώς έχει βαρύ ψυχολογικό και θεολογικό χαρακτήρα. Σε προσωπικό επίπεδο το NGE, Berserk και το Ghost in the shell κοντράρονται ως τα κορυφαία τρία anime που έχω δει ever και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να βάλω πρώτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα