Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε, αλλά ναι, δεν είναι κάνα τρελό σενάριο. :P

Dragon Ball Super

Ωραίο το animation σήμερα! Έλεγα πόσο ακόμα θα πάλευε ο Goku (μέχρι και ο Beerus :lol: ).

Πόσες φορές θα πέσει απ' οπουδήποτε στο διάστημα ο Goku και θα φτάσει δίπλα στο σκάφος; :P

Next episode preview: Εύκολα η Bulma θα έχει κανένα disguise μηχάνημα και θα κάνει τον Goku να μοιάζει με τον Mr. Satan. SSJ Satan πάντως... :lol:

Δημοσ.

Dragon ball Super

Επιτελους τελιωσε η μαχη Goku vs Beerus.Αρκετα καλο αυτο το επεισοδιο με πολυ δραση σε σχεση με τα προηγουμενα που πηγαιναν με ρυθμο χελωνας.Με βαση το preview του επομενου επ θα ειναι κωμικο πραγμα που δεν με πειραζει.

Onepunch Man

Απλα τρομερο δεν χρειαζονται λογια.

Owari no Seraph

Αρκετα γρηγορα μπηκε η σεζον και σε βαζει κατευθειαν στο θεμα,χωρις να γινει κατι το σπουδαιο.

Noragami Aragoto

Μου αρεσει ετσι οπως πηγαινει η σειρα αργα και σταθερα,περιμενω πολλα απο αυτη την σεζον.

Βλεπει κανεις Ushio to Tora που εχει μεινει απτην προηγουμενη σεζον η μονο εγω???

• Like 1
Δημοσ.

Dragon ball Super

Επιτελους τελιωσε η μαχη Goku vs Beerus.Αρκετα καλο αυτο το επεισοδιο με πολυ δραση σε σχεση με τα προηγουμενα που πηγαιναν με ρυθμο χελωνας.Με βαση το preview του επομενου επ θα ειναι κωμικο πραγμα που δεν με πειραζει.

Onepunch Man

Owari no Seraph

Αρκετα γρηγορα μπηκε η σεζον και σε βαζει κατευθειαν στο θεμα,χωρις να γινει κατι το σπουδαιο.

Noragami Aragoto

Μου αρεσει ετσι οπως πηγαινει η σειρα αργα και σταθερα,περιμενω πολλα απο αυτη την σεζον.

Βλεπει κανεις Ushio to Tora που εχει μεινει απτην προηγουμενη σεζον η μονο εγω???

Απο τα λιγα καλα που μεινανε  το Ushio :P

• Moderators
Δημοσ.

Onepunch Man

Noragami Aragoto

Πρέπει να δω το 2ο One Punch Man. :P

Noragami Aragoto ακολουθεί το manga (σε αντίθεση με τον filler-villain της πρώτης σαιζόν). Είναι καλό arc αυτό που έχει.

Δημοσ.

Παιδια ποσα επεισοδια εχουν βγει απο το νεο Dragon Ball?

Ελεγα να μαζευτουν μερικα να τα δω ολα μαζι.

Αξιζει?

Δημοσ.

Αξιζει?

Με βαση την λογικη παντα, αυτο θα το κρινεις εσυ ποσα επεισοδια θες να μαζευτουν για να δεις δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις κατι γιαυτο οπως καταλαβαινεις.

Dragon Ball Super εχει βγαλει ως τωρα 14 επεισοδια.

• Like 1
Δημοσ.

Αξιζει?

Θα σου ελεγα δοκιμασε να το δεις τωρα,γιατι ο ρυθμος που εχει η σειρα ειναι πιο αργος και απο γυμνοσαλιαγγα και υπαρχει περιπτωση να το βαρεθεις,αν μαζευτουν πολλα επεισοδια.Οποτε δες το,αν σ'αρεσει συνεχισε,αν οχι σταματα.

Δημοσ.

Εφοσον πανε αργα λεω να περιμενω λιγο ακομη να φτασουν εστω τα 20.ελπιζω να μην εινσι οπως το παλιο 30 επεισοδια fillers....

Δημοσ.

Το anime Neon Genesis Evangelion, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Έχω δει μέχρι το 5 επεισόδιο. Δεν λέω, πολύ ωραία vintage εικόνα και story... αλλά δεν τραβάει σχεδόν καθόλου. 

Έχω δει ότι γενικά είναι "γνωστό". Οπότε, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...