viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τελικά ηταν shit αλλα το συγχωρώ μιας και έζησε η izumi... =]
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Εμένα μου άρεσε, αλλά ναι, δεν είναι κάνα τρελό σενάριο. Dragon Ball Super Ωραίο το animation σήμερα! Έλεγα πόσο ακόμα θα πάλευε ο Goku (μέχρι και ο Beerus ). Πόσες φορές θα πέσει απ' οπουδήποτε στο διάστημα ο Goku και θα φτάσει δίπλα στο σκάφος; Next episode preview: Εύκολα η Bulma θα έχει κανένα disguise μηχάνημα και θα κάνει τον Goku να μοιάζει με τον Mr. Satan. SSJ Satan πάντως...
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 One Punch Man σταθερη αξια το 2ρο επεισοδιο και πολλα γελια
W0zzAp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Dragon ball Super Επιτελους τελιωσε η μαχη Goku vs Beerus.Αρκετα καλο αυτο το επεισοδιο με πολυ δραση σε σχεση με τα προηγουμενα που πηγαιναν με ρυθμο χελωνας.Με βαση το preview του επομενου επ θα ειναι κωμικο πραγμα που δεν με πειραζει. Onepunch Man Απλα τρομερο δεν χρειαζονται λογια. Owari no Seraph Αρκετα γρηγορα μπηκε η σεζον και σε βαζει κατευθειαν στο θεμα,χωρις να γινει κατι το σπουδαιο. Noragami Aragoto Μου αρεσει ετσι οπως πηγαινει η σειρα αργα και σταθερα,περιμενω πολλα απο αυτη την σεζον. Βλεπει κανεις Ushio to Tora που εχει μεινει απτην προηγουμενη σεζον η μονο εγω??? 1
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Dragon ball Super Επιτελους τελιωσε η μαχη Goku vs Beerus.Αρκετα καλο αυτο το επεισοδιο με πολυ δραση σε σχεση με τα προηγουμενα που πηγαιναν με ρυθμο χελωνας.Με βαση το preview του επομενου επ θα ειναι κωμικο πραγμα που δεν με πειραζει. Onepunch Man Απλα τρομερο δεν χρειαζονται λογια. Owari no Seraph Αρκετα γρηγορα μπηκε η σεζον και σε βαζει κατευθειαν στο θεμα,χωρις να γινει κατι το σπουδαιο. Noragami Aragoto Μου αρεσει ετσι οπως πηγαινει η σειρα αργα και σταθερα,περιμενω πολλα απο αυτη την σεζον. Βλεπει κανεις Ushio to Tora που εχει μεινει απτην προηγουμενη σεζον η μονο εγω??? Απο τα λιγα καλα που μεινανε το Ushio
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Στο επόμενο επεισόδιο του dbsuper δεν κατάλαβα τι θα δείξει, έναν τύπο που μοιάζει σαν τον beerus και τον mr satan να γίνεται super saiyan ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Onepunch Man Απλα τρομερο δεν χρειαζονται λογια. Noragami Aragoto Μου αρεσει ετσι οπως πηγαινει η σειρα αργα και σταθερα,περιμενω πολλα απο αυτη την σεζον. Πρέπει να δω το 2ο One Punch Man. Noragami Aragoto ακολουθεί το manga (σε αντίθεση με τον filler-villain της πρώτης σαιζόν). Είναι καλό arc αυτό που έχει.
viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ισχύει οτι η δεύτερη σεζόν του noragami ειναι καλύτερη απο την πρώτη (μέχρι στιγμής)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ναι, μιας και το arc αυτό εισάγει διάφορα καλά πράγματα για μετά. One Punch Man Episode 2, απλά :lol: Saitama is so epic in motion.
Arikado Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδια ποσα επεισοδια εχουν βγει απο το νεο Dragon Ball? Ελεγα να μαζευτουν μερικα να τα δω ολα μαζι. Αξιζει?
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδια ποσα επεισοδια εχουν βγει απο το νεο Dragon Ball? Ελεγα να μαζευτουν μερικα να τα δω ολα μαζι. Αξιζει? Με βαση την λογικη παντα, αυτο θα το κρινεις εσυ ποσα επεισοδια θες να μαζευτουν για να δεις δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις κατι γιαυτο οπως καταλαβαινεις. Dragon Ball Super εχει βγαλει ως τωρα 14 επεισοδια. 1
W0zzAp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παιδια ποσα επεισοδια εχουν βγει απο το νεο Dragon Ball? Ελεγα να μαζευτουν μερικα να τα δω ολα μαζι. Αξιζει? Θα σου ελεγα δοκιμασε να το δεις τωρα,γιατι ο ρυθμος που εχει η σειρα ειναι πιο αργος και απο γυμνοσαλιαγγα και υπαρχει περιπτωση να το βαρεθεις,αν μαζευτουν πολλα επεισοδια.Οποτε δες το,αν σ'αρεσει συνεχισε,αν οχι σταματα.
Arikado Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εφοσον πανε αργα λεω να περιμενω λιγο ακομη να φτασουν εστω τα 20.ελπιζω να μην εινσι οπως το παλιο 30 επεισοδια fillers....
groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το anime Neon Genesis Evangelion, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; Έχω δει μέχρι το 5 επεισόδιο. Δεν λέω, πολύ ωραία vintage εικόνα και story... αλλά δεν τραβάει σχεδόν καθόλου. Έχω δει ότι γενικά είναι "γνωστό". Οπότε, γίνεται καλύτερο κάποια στιγμή; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα