W0zzAp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Να προτείνω και το hajime no ippo. Πολύ ξύλο... Ο 1ος κύκλος κορυφαίος, ο 2ος αρκετά καλός αν εξαιρέσεις την πέραν του δεόντως χρήση στατικών καρέ ενώ θα μπορούσαν να βάλουν περισσότερο animation. Ο 3ος κύκλος κατά την άποψη μου κυμαίνεται σε χαμηλότερα επίπεδα από τους δύο πρώτους και ελπίζω να ανακάμψει στον 4ο. Το ova καλούτσικο. Η αγαπημενη μου σειρα και για μενα η καλητερη shounen σειρα μαζι με Fullmetal Alchemist Brotherhood και Hunter x Hunter. Η πρωτη σεζον ειναι η καλυτερη,η 2η επισης πολυ καλη απλως σε καπια σημεια γινεται καπως ψευτικο(εμενα βεβαια δεν με πειραξε) οπως η μαχη Takamura vs Hawk.Η τριτη στο μονο που με χαλασε ηταν πως περασαν πολλα σημεια απτο manga,επρεπε να ειχε περισσοτερα επεισοδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 New chapter Shingeki no Kyojin... 1
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 New chapter Shingeki no Kyojin... Στο manga; Εκεί το προχωράνε καλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ε που αλλού λέμε chapter?
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ε που αλλού λέμε chapter? Ναι, έχεις δίκιο! EDIT: και το before the fall μου άρεσε.
W0zzAp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Attack on Titan πολυ καλο chapter,αλλα πιστευω στο επομενο θα γινει πραγματικος χαμος(επιτελους μετα απο καιρο).
pitogiro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Βγήκε και το Attack on Titan: Junior High σε anime. Μάλλον προκειται για καποιου ειδους τρολλάρισμα ...parody. Εχουν κρατησει τους ιδιους voice actors και τη μουσικη απο το original.
viper2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 To kagewani δείχνει αρκετα καλο μέχρι στιγμής. Ελπιζω να υπαρχει κάποιου είδους εξέλιξη και να μην αςχολειται απλώς με μια paranormal ιστορια την εβδομαδα. Επίσης Το garo ειναι ψιλομετριο
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 To kagewani δείχνει αρκετα καλο μέχρι στιγμής. Ελπιζω να υπαρχει κάποιου είδους εξέλιξη και να μην αςχολειται απλώς με μια paranormal ιστορια την εβδομαδα. Ενδιαφέρων φαίνεται. 1
nickarmy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 μου ήρθε σήμερα και έπιασα το R2 για τρίτη φορά 1
viper2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 μου ήρθε σήμερα και έπιασα το R2 για τρίτη φορά "εκει μας καταντησαν οι αλητες" 1
nickarmy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ε εντάξει δεν γίνετε συνέχεια να εχουμε τοσο epic anime 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Βγήκε subbed η 2η ταινία (η πρώτη ήταν resume της σειράς) του Kyoukai No Kanata.
viper2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Βγήκε subbed η 2η ταινία (η πρώτη ήταν resume της σειράς) του Kyoukai No Kanata. και να φανταστω οτι η δευτερη ειναι η συνεχεια της σειρας? ακυρο http://myanimelist.net/anime/28675/Kyoukai_no_Kanata_Movie:_Ill_Be_Here_-_Mirai-hen κατεβαζω 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 και να φανταστω οτι η δευτερη ειναι η συνεχεια της σειρας? ακυρο http://myanimelist.net/anime/28675/Kyoukai_no_Kanata_Movie:_Ill_Be_Here_-_Mirai-hen κατεβαζω Η γνώμη μου (spoilers) Moυ άρεσε που μας εξήγησε τι έπαιζε με Izumi και Fujima, τι είναι το δαχτυλίδι και περίπου τι παίζει με την μάνα του Akihio. Kαλή φάση η Dark Mirai. Λίγο τράβηγμα το όλο θέμα με τις αναμνήσεις στην αρχή που δεν ήθελε ο Αkihitο να θυμηθεί η Mirai. Πολύ κλαμα από τους χαρακτήρες. Συνέχεια δάκρυα. Love conquers all in the end πάντως, οπότε, all's well. Κρίμα που δεν παίζει πουθενά καμιά καλή μετάφραση του Light Novel version.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα