suffocater Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 το πηρα αποφαση να ανεβασω τις φωτογραφιες απο το convention που ειχα παει το προηγουμενο σκ. απολαυστε Ποσο αντιπρακτικά όλα αυτά που εχει ανάμεσα στα 2 καθισματα το de lorean... Να θες να πιάσεις λίγο μπούτι την ώρα που χρονοταξιδεύεις και να μην μπορείς. Insta dislike : P Τον kitt τον είχε ρεπλικάρει και απο μέσα? 1
silmarien Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Συνειδητοποιώ ότι κανένας δεν έχει πει κάτι για το Gatcaman Crowds Insight. Γενικά είναι ευχάριστη σειρά αν και η πλοκή ήταν λίγο ό,τι να 'ναι. Νομίζω μου άρεσε περισσότερο η πρώτη σεζόν αλλά και αυτή βλεπόταν.
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Συνειδητοποιώ ότι κανένας δεν έχει πει κάτι για το Gatcaman Crowds Insight. Γενικά είναι ευχάριστη σειρά αν και η πλοκή ήταν λίγο ό,τι να 'ναι. Νομίζω μου άρεσε περισσότερο η πρώτη σεζόν αλλά και αυτή βλεπόταν. Προσπάθησα να δω την πρωτη σεζόν αλλά δεν τα κατάφερα...
silmarien Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από σένα!btw νομίζω ψιλοαπογοήτευση μου φαίνονται τα πράγματα της χειμερινής σεζόν 1
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Βρε ΑΕΙ χες In other news Μια χαρα ξεκίνησε το fafner.
silmarien Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Προσπάθησα να δω το Κ Return of the kings. Λέω προσπάθησα γιατί μετά τα πρώτα 5 λεπτά που άλλαζαν οι σκηνές ανα δευτερόλεπτο, ζαλίστηκα, ήθελα να ξεράσω σαν γατί και το έκλεισα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ξεκίνησε και η 2η σαιζόν του Noragami. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ξεκίνησε και η 2η σαιζόν του Noragami. Τι εννοεις ξεκινησε τωρα βγαινει ηδη το 2ρο επεισοδιο 1
viper2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Προσπάθησα να δω το Κ Return of the kings. Λέω προσπάθησα γιατί μετά τα πρώτα 5 λεπτά που άλλαζαν οι σκηνές ανα δευτερόλεπτο, ζαλίστηκα, ήθελα να ξεράσω σαν γατί και το έκλεισα. Το είδα και εγω. Μου φαίνεται οτι χάλασαν το animation (σε σχέση με το πρωτο)...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Χλωρίνη σήμερα, πάλι με ρυθμούς χελώνας...
nickarmy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Evangelion : Another Impact https://vimeo.com/121573863 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Είναι κάτι μηνών (ή παραπάνω από χρόνου; ) αυτό το βίντεο απ' όσο θυμάμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα