Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Fairy Tail το καλυτερο Hahah--- μπα, ούτε να γελάσω μπορώ. Άσχετο, αλλά ξεκίνησε η τρίτη σεζόν του Yuhioh The abridged/canceled series.
Cyber_Spartacus Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Hahah--- μπα, ούτε να γελάσω μπορώ. ????? αν έχεις να πρωτινής κάτι είμαι ανοιχτός στης πρότασης
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ????? αν έχεις να πρωτινής κάτι είμαι ανοιχτός στης πρότασης Ο καθένας βλέπει αυτά που του αρέσουν. Εμένα το Fairy Tail μου άφησε τη χειρότερη εντύπωση πάντως.
Voodooman Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 διάβασε το manga, θα αλλάξεις γνώμη μιας και είναι ακόμα ongoing... Αυτό έκανα, έψαξα και είδα ότι τα γεγονότα του anime είναι απλά μια εισαγωγή στην πραγματική ιστορία. Μια τέτοια ιστορία θα μπορούσαν να την τραβάνε για πολλά χρόνια. Μάλλον θα στρωθώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Θέλεις debate για το DC; Growing up in the late 16th century Sengoku era Japan, Shinmen Takezo is shunned by the local villagers as a devil child due to his wild and violent nature. Running away from home [...]ighters.[/QUOTE] Ενδιαφέρον. ακόμα και αν μέσα στο manga είχε το μυστικό της ζωής πάλι δεν πρόκειται να μου άρεσε, σε καλύπτω? ---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:45 ---------- Ο καθένας βλέπει αυτά που του αρέσουν. Εμένα το Fairy Tail μου άφησε τη χειρότερη εντύπωση πάντως. το anime του Fairy Tail ούτε εμένα μου αρέσει, τo manga δεν είναι και άσχημο
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τώρα που το σκέφτομαι, δεν κάνω ντιμπέιτ για το DC με κανέναν που δεν έχει δει το επεισόδιο 129/κεφάλαιο 176.
seishirosakura Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 και σε τραβά το Detective Conan? ffs Vagabond? τα σπάει άσχημα... Λίγα λόγια για τον Kudo μη γίνουμε μπίλιες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τώρα που το σκέφτομαι, δεν κάνω ντιμπέιτ για το DC με κανέναν που δεν έχει δει το επεισόδιο 129/κεφάλαιο 176. καλύτερα, τσάμπα posts ρίξε μια ματιά στο Vagabond πάντως
seishirosakura Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Alele? Α fellow tantei? Graduate Ελληνικοί χαρακτήρες.
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Graduate Ελληνικοί χαρακτήρες. seishirosakura-sempai τότε. καλύτερα, τσάμπα posts
tofi13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 εεε δε πάει πολύς καιρός που είδα ανίμε! σόου νίντ χέλπ γκάις είδα Hellsing και Death Note και λίγο από Twelve Kingdoms! και είναι γαμάτα και τα 3! so θέλω κάτι στο ίδιο ύφος! και γενικά σε πιο παραδοσιακό γιαπονέζικο ύφος! παραδόσεις, μυθικά πλάσματα, σπαθιά, παραδοσιακές στολές-εμφανίσεις, κτλ προτάσεις???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Otogi Zoshi, Seirei No Moribito, Shigurui, Souten Kouro (αν το βρεις ολόκληρο), Samurai Champloo, Sengoku Basara, Shura No Toki, Tenpou Ibun Ayakashi δεν θυμάμαι άλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα