Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγηκαν αρκετα απο τα καινούργια anime.

#τρεχατε

Τα περισσότερα πεταμένα μου φάνηκαν. Κανα δυο ίσως να αξίζουν. Gakusen Toshi Asterisk και K Return of the Kings. Θα τα δω πιο μέτα και θα αποφασίσω αν είναι και αυτά πεταμένα.

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πηρα αποφαση να ανεβασω τις φωτογραφιες απο το convention που ειχα παει το προηγουμενο σκ. απολαυστε

nRtMej.jpg

b4dRPT.jpg

kQm0Gv.jpg

TxxPSY.jpg

pBB7Xs.jpg

wvpFyn.jpg

chuzYP.jpg

BIX83x.jpg

KiOPne.jpg

2UKDVb.jpg

5pftUW.jpg

lCmvdK.jpg

EwLRj4.jpg

WQvK1j.jpg

2vK0Ul.jpg

ylIVRU.jpg

wHpW0b.jpg

yFWRl0.jpg

Hlyp3K.jpg

WMHwlG.jpg

kdoZm0.jpg

EJUI3Z.jpg

NyaoHO.jpg

ElsL6O.jpg

pPX1as.jpg

G8IZFF.jpg

Kyb1to.jpg

fVz4F9.jpg

pJ5l4K.jpg

JBYuTk.jpg

a8UUxA.jpg

WrxlUZ.jpg

HCNDZe.jpg

VuNNxo.jpg

Y4sXdQ.jpg

P3W1mj.jpg

RnyYZE.jpg

S3uA0Q.jpg

yqYsC1.jpg

D6yoqS.jpg

RUqE2U.jpg

gPKBpC.jpg

SmmLoW.jpg

JKrI56.jpg

Qv68b4.jpg

Z3gZ0Y.jpg

vaplw4.jpg

8CySDX.jpg

1EiRvy.jpg

xWWphi.jpg

vs1IkL.jpg

Cq26zA.jpg

AOrhkM.jpg

bfSpAH.jpg

j1mD8S.jpg

IRqJvr.jpg

oE4As7.jpg

vJbOu9.jpg

fgsHuT.jpg

NyjNu2.jpg

qQBC2x.jpg

ZHeWJ9.jpg

JgNASx.jpg

seYQws.jpg

8rToGk.jpg

• Like 11
Δημοσ.

Insta-like χωρίς κάν να έχω ανοίξει τα spoilers

...

85 γιούρο για μια αποκεφαλισμένη Barbie... :mellow:

τεχνη.... τα παντα στα convetion ειναι πανακριβα. και γιατι insta-like?

• Like 1
Δημοσ.

Τα περισσότερα πεταμένα μου φάνηκαν. Κανα δυο ίσως να αξίζουν. Gakusen Toshi Asterisk και K Return of the Kings. Θα τα δω πιο μέτα και θα αποφασίσω αν είναι και αυτά πεταμένα.

harem? 

62c.gif

in other news

πως τελιωσε ετσι το gangsta & durarara...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλή σπλατεριά! Ευχαριστώ για τις φωτο. Πως πέρασες?

μου αρεσε γιατι δεν ηταν convention για ανιμε και μανγκα αλλα γενικοτερα sci-fi οποτε ειδα και κατι καινουργιο.  ειχα παει κυριως για το yu-gi-oh extravaganza (τον ιπια στο πρωτο ματς χαλαρα). και ειχε πλακα, παιζαμε και γιγαντιες καρτες. παιζει να μην πηγα σε ολα τα σημεια του convenion, σε γενικες γραμμες θες 2 μερες για να δεις καλα ενα convetion.

Επεξ/σία από evabb
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρομαι που έβγαλες και πάλι μερικές φωτογραφίες από Warhammer 40k, πολύ πιθανό χωρίς να το ξέρεις. :P :lol:

Edit: Dragonball Super

Και έλεγα ότι στην σειρά δεν θα είχε το time limit. 100% power Beerus...?
Ακόμα δεν το νομίζω. :P

Edit: Επίσης ξέχασα.

Κουτουλίδι! ;)

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

για να καταλαβω το dbz super ειναι mini series της ταινιας Dragon Ball Z Battle of Gods

Οχι είναι καινούργια σειρά συνέχεια της προηγουμενης, αλλά ο tory επέλεξε στην αρχή να συμπεριλάβει την ιστορία από το battle of gods με παραλλαγμένη μεγαλύτερη και καλύτερη πλοκή πιστεύω.

Δημοσ.

Σοβαρό Gundam anime μετά απο καιρό...

Όνειρο ζώ μην με ξυπνάτε.

Μιλάμε για το Unicorn (;) γιατί μόλις το κατέβασα αφού με φούσκωσαν τα μυαλά ότι πρόκειται για γαμάτο gundam. Δεδομένου ότι το 00 ήταν το τελευταίο Gundam που με άρεσε τι να περιμένω από αυτό; 

BTW τέλος το Hunter X hunter. Πραγματικά επικό και απίστευτο από τα λίγα. Ελάχιστα πράγματα που κάπως χάλασαν την τέλεια εικόνα που είχα. Ακόμα και αν δεν είναι καθαρό 10 είναι σίγουρα κατηγορίας 10. Κάνει μπαμ ότι είναι ιστορία που έχει λίγα arcs ακόμα μέχρι να φτάσει στο τέλος του και αυτό χαλάει αρκετά γιατί θα περιμένουμε μέχρι ο Θεός να βάλει το χέρι του για συνέχεια. Τεράστιο κατόρθωμα για εμένα που τελειώνω ένα anime 24-26 επεισοδίων σε ένα μήνα να τελειώσω HxH στο ίδιο χρονικό διάστημα περίπου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε για το Unicorn ( ;) γιατί μόλις το κατέβασα αφού με φούσκωσαν τα μυαλά ότι πρόκειται για γαμάτο gundam. Δεδομένου ότι το 00 ήταν το τελευταίο Gundam που με άρεσε τι να περιμένω από αυτό; 

Μιλάω για το Iron Blooded Orphans.Επίπεδα 00 εκτιμώ οτι δέν θα φτάσει,άλλα σε καμία περίπτωση το ντεκαντάνς των AGE/Reconguista in G/Build fighters (αν και το τελευταίο ήταν Plawres Sanshiro φάση)

To Unicorn έκανε κοιλιά στο 3ο επεισόδιο και ψιλοαπογοητεύτηκα.Μπορεί να φταίω καθαρά εγώ,έχοντας υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες βλέποντας τα πρώτα 2 επεισόδια.

Δές και το OVA MSG The origin

Επεξ/σία από Tenshi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...