silmarien Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Βγηκαν αρκετα απο τα καινούργια anime. #τρεχατε Τα περισσότερα πεταμένα μου φάνηκαν. Κανα δυο ίσως να αξίζουν. Gakusen Toshi Asterisk και K Return of the Kings. Θα τα δω πιο μέτα και θα αποφασίσω αν είναι και αυτά πεταμένα. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν βγουν πρωτα 2-3 επεισοδια να δουμε τι ρολο βαρανε ακρη δεν βγαζουμε για τα νεα Anime
nickarmy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 ήρθε ο νεος σκληρός 5tb επιτέλους θα βάλλω τις συλλογές ανιμε που θέλωω
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 το πηρα αποφαση να ανεβασω τις φωτογραφιες απο το convention που ειχα παει το προηγουμενο σκ. απολαυστε 11
Tenshi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Insta-like χωρίς κάν να έχω ανοίξει τα spoilers ... 85 γιούρο για μια αποκεφαλισμένη Barbie... 2
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Insta-like χωρίς κάν να έχω ανοίξει τα spoilers ... 85 γιούρο για μια αποκεφαλισμένη Barbie... τεχνη.... τα παντα στα convetion ειναι πανακριβα. και γιατι insta-like? 1
silmarien Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πολλή σπλατεριά! Ευχαριστώ για τις φωτο. Πως πέρασες? 1
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τα περισσότερα πεταμένα μου φάνηκαν. Κανα δυο ίσως να αξίζουν. Gakusen Toshi Asterisk και K Return of the Kings. Θα τα δω πιο μέτα και θα αποφασίσω αν είναι και αυτά πεταμένα. harem? in other news πως τελιωσε ετσι το gangsta & durarara... 1
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πολλή σπλατεριά! Ευχαριστώ για τις φωτο. Πως πέρασες? μου αρεσε γιατι δεν ηταν convention για ανιμε και μανγκα αλλα γενικοτερα sci-fi οποτε ειδα και κατι καινουργιο. ειχα παει κυριως για το yu-gi-oh extravaganza (τον ιπια στο πρωτο ματς χαλαρα). και ειχε πλακα, παιζαμε και γιγαντιες καρτες. παιζει να μην πηγα σε ολα τα σημεια του convenion, σε γενικες γραμμες θες 2 μερες για να δεις καλα ενα convetion. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από evabb 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαίρομαι που έβγαλες και πάλι μερικές φωτογραφίες από Warhammer 40k, πολύ πιθανό χωρίς να το ξέρεις. Edit: Dragonball Super Και έλεγα ότι στην σειρά δεν θα είχε το time limit. 100% power Beerus...?Ακόμα δεν το νομίζω. Edit: Επίσης ξέχασα. Κουτουλίδι! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2015 από GhostRiderLSOV
Tenshi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σοβαρό Gundam anime μετά απο καιρό... Όνειρο ζώ μην με ξυπνάτε.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 για να καταλαβω το dbz super ειναι mini series της ταινιας Dragon Ball Z Battle of Gods Οχι είναι καινούργια σειρά συνέχεια της προηγουμενης, αλλά ο tory επέλεξε στην αρχή να συμπεριλάβει την ιστορία από το battle of gods με παραλλαγμένη μεγαλύτερη και καλύτερη πλοκή πιστεύω.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σοβαρό Gundam anime μετά απο καιρό... Όνειρο ζώ μην με ξυπνάτε. Μιλάμε για το Unicorn ( γιατί μόλις το κατέβασα αφού με φούσκωσαν τα μυαλά ότι πρόκειται για γαμάτο gundam. Δεδομένου ότι το 00 ήταν το τελευταίο Gundam που με άρεσε τι να περιμένω από αυτό; BTW τέλος το Hunter X hunter. Πραγματικά επικό και απίστευτο από τα λίγα. Ελάχιστα πράγματα που κάπως χάλασαν την τέλεια εικόνα που είχα. Ακόμα και αν δεν είναι καθαρό 10 είναι σίγουρα κατηγορίας 10. Κάνει μπαμ ότι είναι ιστορία που έχει λίγα arcs ακόμα μέχρι να φτάσει στο τέλος του και αυτό χαλάει αρκετά γιατί θα περιμένουμε μέχρι ο Θεός να βάλει το χέρι του για συνέχεια. Τεράστιο κατόρθωμα για εμένα που τελειώνω ένα anime 24-26 επεισοδίων σε ένα μήνα να τελειώσω HxH στο ίδιο χρονικό διάστημα περίπου. 1
Tenshi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μιλάμε για το Unicorn ( γιατί μόλις το κατέβασα αφού με φούσκωσαν τα μυαλά ότι πρόκειται για γαμάτο gundam. Δεδομένου ότι το 00 ήταν το τελευταίο Gundam που με άρεσε τι να περιμένω από αυτό; Μιλάω για το Iron Blooded Orphans.Επίπεδα 00 εκτιμώ οτι δέν θα φτάσει,άλλα σε καμία περίπτωση το ντεκαντάνς των AGE/Reconguista in G/Build fighters (αν και το τελευταίο ήταν Plawres Sanshiro φάση) To Unicorn έκανε κοιλιά στο 3ο επεισόδιο και ψιλοαπογοητεύτηκα.Μπορεί να φταίω καθαρά εγώ,έχοντας υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες βλέποντας τα πρώτα 2 επεισόδια. Δές και το OVA MSG The origin Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από Tenshi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα