Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Άλλο ένα db πραγματικά super.

Λίγο σαν περίεργο fanfiction όμως. :P

Χτυπήματα που μπορούν να διαλύσουν το σύμπαν. Πιο μετά δηλαδή τι θα γίνει στο SSJGSSJ (λες και θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο ο τίτλος); :P

Και το σχέδιο ήταν λίγο περίεργο μερικές φορές, είχε φάση πάντως.

Όσο κι αν είναι η πιο κλασσική κίνηση του Goku, ποτέ δεν χορταίνω ΚΑΑ-ΜΕΕ-ΗΑΑ-ΜΕΕ-ΗΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

:D

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα δούμε, είναι απρόβλεπτη η σειρά. Πιστεύω μάλλον δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά ο goku το ssj god γιατί δεν θα βρεθεί ισχυρότερος αντίπαλος από τον beerus και θα πάμε σε στυλ μαχών όπως με τους cell / buu.

Δημοσ.

Gangsta τελευταιο επεισοδιο ψιλο απογοητευση ο τροπος που τελειωσε η σειρα και γενικα στα τελευταια επεισοδια επεσε αρκετα η σειρα. Αν δεν βγει αλλη season θα ειναι κριμα μιας και εχει αρκετες προοπτικες οι σειρα και στην ουσια σταματησε στην μεση.

Εμενα δεν με πείραξε το τέλος. Μου άρεσε αρκετά σαν σειρά αν και ψιλοχάθηκα σε σημεία με την υπόθεση. Ελπίζω να συνεχιστεί σε δεύτερη σεζόν.

On another note, ξεκινάει δεύτερη σεζόν Noragami αυτες τις μέρες είδα? Μετρούσε η πρώτη.

• Moderators
Δημοσ.

Κι άλλο chapter Berserk, whoah! :D

"Αν πιάσετε φωτιά, πάρτε ένα άλογο και κόψτε το στα 2, λουστείτε με το αίμα του"

Bye bye, Erica, αν και πιστεύω ότι θα σωθεί, αλλιώς θα μας έδειχνε απλά να την κόβει. Χαζή πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερό? Εμένα μου φάνηκε βαρετό, 12 επεισόδια και μόνο μια σκηνή άξιζε με τον death knight…

Άσχετο με το από πάνω ελπίζω κάποια στιγμή το Αgainst the gods να γίνει anime (που να ακολουθάει πιστά το web-novel εννοείτε) θα γίνει το επόμενο must see μετά το FMA και Βerserk.

Δημοσ.

Τα τελευταια επεισοδια του Overlord ειναι αντικειμενικα ο μονος λογος που θεωρειται mmo αυτο το Anime και εν μερη θα συμφωνησω με τον Havik. Mmo anime σαν το Log Horizon δεν ειναι(που ειναι ισως οτι πιο κοντα σε mmo anime,αυτο μαζι με τα πρωτα επεισοδια του Sword Art Online). Αν δε βγει 2ρη season δε,ετσι οπως εχει αφησει το story(αλλα και εχει αρχισει)θα ειναι απο τις μεγαλες απογοητευσεις για μενα μαζι με το Gangsta(αυτο και αν το καταστρεψανε τελειως στο τελος).

Εφτασα σε σημειο να μου αρεσει περισσοτερο το Jitsu Wa watashi απο το Gangsta,μονο και μονο λογω του πως επεσε το anime στα τελευταια επεισοδια,ειδικα μετα απο αυτο το wtf τελος...

Δημοσ.

Χλωρίνη

Πόσα κεφάλ(α)ια θα πάρει αυτή η μάχη; :P

αν το σιχαμα ο kurotsuchi και η sex doll του ηθελαν 7, εδω παμε για πασχα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...