Pankar95 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 λοιπον πουτανακια, αυριο παω σε sci-fi convention (λογικα οχι και τοσο japan/anime φαση) να σας βαλω φωτογραφιες εδω; Δηλαδή με Battlestar Trek Wars και τέτοια;
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή με Battlestar Trek Wars και τέτοια; ξερω γω.... θα δειξει. δεν εχω ξαναπαει, αλλα στους επισκεπτες ειναι ο alfie alen και ο christopher lloyd
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το Naruto anime θα μας τα πρήξει με 1-2 επεισόδια για τον καθέναν μέσα στο IT. Filler for the sake of filling. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ασχολήθηκα την Πέμπτη να δω επεισόδιο του Naruto. Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα μπας και γυρίσει σε κανονικά eps. Πλέον έχω το db super. 1
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Βγήκαν τα παληκαρια μας απο την φυλακή. Επίσης ο chairman δεν υπαρχει. =]
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Βγήκαν τα παληκαρια μας απο την φυλακή. Επίσης ο chairman δεν υπαρχει. =] Πες ομως οτι αναφερεσαι στο Prison SChool για οσους δεν το παρακολουθουν
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πες ομως οτι αναφερεσαι στο Prison SChool για οσους δεν το παρακολουθουν δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν παρακολουθει το prison school (anime fan or whathaveyou) =]
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ όχι Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι, στην πυρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Kangoku Gakuen?
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε εγώ!! ΕΣΥ να μην μιλάς. Επίσης, που χάθηκες ρε θηρίο; Kangoku Gakuen? Το αυτο.
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Gangsta τελευταιο επεισοδιο ψιλο απογοητευση ο τροπος που τελειωσε η σειρα και γενικα στα τελευταια επεισοδια επεσε αρκετα η σειρα. Αν δεν βγει αλλη season θα ειναι κριμα μιας και εχει αρκετες προοπτικες οι σειρα και στην ουσια σταματησε στην μεση. God Eater για καποιο λογο τη σταματησανε και αυτη και τα τελευταια επεισοδια το Χειμωνα. Ξεκιναω λοιπον το Hitman Reborn αφου δεν υπαρχει και τιποτα αξιολογο να δω και μετα θα δω και το Ippo. Να πω μονο οτι η καλυτερη σειρα για μενα για το καλοκαιρι ειναι μακραν το CHarlotte. Ξεκινησε και τελειωσε παρα πολυ ωραια και δεν το περιμενα.
silmarien Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΣΥ να μην μιλάς. Επίσης, που χάθηκες ρε θηρίο; Παρακολουθώ απ' τα σκοτάδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα