Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://anichart.net/fall

Ψιλο αδιαφορα μου δειχνουν τα περισσοτερα απο τα νεα anime.

Κλασσικα απο τωρα θα δω One Punch Man,Shinmao και Owari αλλα μου φενεται σαν χειροτερα και απο την καλοκαιρινη περιοδο.

Δύσκολο το fall μιας και το μονο που ψήνω να δω ειναι: Κ, one punch man, the perfect inksider, well αυτα =]

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλο το Overlord ειδικα στο 8;20 και μετα βλεπω και το σχολιαζουν πολλοι(οσοι εχουν παιξει mmo θα καταλαβουν περι buffs :P)

Δημοσ.

Χλωρίνη

Σιγά που θα έμενε ο Hitsugaya zombie. :P

και τελειωσε και η αθλια ιστορια "hold my hand". Να προχωρησουμε επιτελους στα σημαντικα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

και τελειωσε και η αθλια ιστορια "hold my hand". Να προχωρησουμε επιτελους στα σημαντικα

Καλά ναι, να δούμε τι άλλο κουλό (pun intended) πράγμα θα δούμε. :P

Δημοσ.

Καλά ναι, να δούμε τι άλλο κουλό (pun intended) πράγμα θα δούμε. :P

Ειμαι περιεργος τι στο καλο ειναι το bankai του shunsui...

Δημοσ.

Εγώ του Kenpachi. Μάλλον θα τελειώσει το manga τότε. :P

τωρα εμαθε μετα απο 500 χρονια το shikai. Σε καμια χιλιετια που θα του ξαναμιλησει το σπαθι θα παει για bankai :P Αλλα με του shunsui κατι σημαντικο παιζει. Αλλιως δε θα εκαναν αυτο το παρταλι αρχηγο των 13 gotei

• Moderators
Δημοσ.

Κανένας δαιμονισμός μάλλον. Αυτό είναι το κλασσικό του "να μην δει κανείς" ή ξέρω 'γω να έχει κι αυτός quincy δυνάμεις, dunno. :P

Aπαγορευμένες ιστορίες.

Δημοσ.

Κανένας δαιμονισμός μάλλον. Αυτό είναι το κλασσικό του "να μην δει κανείς" ή ξέρω 'γω να έχει κι αυτός quincy δυνάμεις, dunno. :P

Aπαγορευμένες ιστορίες.

"αλλος για τη βαρκα μας?" :P ικανο τον εχω τον kubo. Αντε να τελιωσει μηπως και το ξανακανουν anime

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...