Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτές τέλειωσα το akame ga kill το οποίο ηταν πάρα πολύ καλό και το προτείνω, απο εκει και πέρα ψάχνω κατι αλλο τώρα και είμαι ανάμεσα στο art sword online , fate zero και death note , οποιαδήποτε αλλη πρόταση δεκτή

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτές τέλειωσα το akame ga kill το οποίο ηταν πάρα πολύ καλό και το προτείνω, απο εκει και πέρα ψάχνω κατι αλλο τώρα και είμαι ανάμεσα στο art sword online , fate zero και death note , οποιαδήποτε αλλη πρόταση δεκτή

Log Horizon αντι για το Sword art Online :P

• Like 1
Δημοσ.

sword art online μακρια deathnote mustsee fate zero δεν ξερω αν θες πιο extreme tokyo ghoul-hellsing-attack on titan

• Like 1
Δημοσ.

Death note σταθερή αξία και όπως και δήποτε καπάκι το Code Geas. Sword art online δεν έχω ιδέα αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Fate Zero είναι απλά γαμηστερό και πρέπει να το δει ο κάθε anime fan που σέβεται τον εαυτό του. 

• Like 1
Δημοσ.

γειααα χαρα! 

λοιπον αγαπημενα μου anime: death note, code geass, hunter x hunter, seven deadly sins (αυτα απο σειρες)

ταινιες anime: howl's moving castle, spirited away, when marnie was there, my neighbour totoro, princess mononoke, ponyo, wolf children, nausicaa of the valley of the wind, whisper of the heart

manga δεν εχω διαβασει ακομα, μονο λιγο one piece απο τη στιγμη που σταματησα να βλεπω το anime γιατι πιστευω πως το χαλασαν.. (μεχρι να το χαλασουν παρολαυτα το one piece ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου!)

οποιαδηποτε προταση για νεο anime δεκτη.  :wub:  :wub:  :wub:

• Like 1
Δημοσ.

death note η future diary (εχει αρκετα κοινα με το πρωτο αλλα εχει ανατροπες)

Δημοσ.

Βασικα πολλοι θεωρουν τα καλυτερα mmo anime τα Sword Art Online,Log Horizon και τελευταια το Overlord.

Για το πρωτο εχω να πω οτο ενω τα πρωτα επεισοδια ειναι οντως πολυ καλα και σου δινουν την αισθηση του mmo,μετα κανει τεραστια βουτια απο τα μισα επεισοδια της πρωτης season και μετα. Οσο για την δευτερη season μονο και μονο αν διαβασει καποιος την πλοκη θα τον πιασουν τα γελια.

Overlord σε γενικες γραμμες αρκετα καλη και φρεσκια σειρα αλλα δυστηχως και αυτη δεν εχει καμια σχεση με τα Mmo οπως τα ξερουμε(προσεγγιζει τελειως διαφορετικα).

Απο τα 3 παραπανω λοιπον το μονο πραγματικο anime που να σου δινει την αισθηση Mmo ειναι το Log Horizon αν και εχει και αυτο καποια βαρετα επεισοδια αλλα ειναι οτι πιο κοντα σε mmo εχει βγει.

Δημοσ.

attack on titan και hellsing τα εχω δει , τελικά έβαλα το sword art online το βραδάκι θα το αρχίσω

Δες το μέχρι την μέση. Όσο βλέπεις από την μέση και μετά τόσο θα το μετανιώνεις που το ξεκίνησες.

Καλύτερα να δεις death note. Δεν υπάρχουν πoλλα anime σαν κι αυτό.

Επίσης το Ergo Proxy είναι πολύ καλό.

γειααα χαρα! 

λοιπον αγαπημενα μου anime: death note, code geass, hunter x hunter, seven deadly sins (αυτα απο σειρες)

ταινιες anime: howl's moving castle, spirited away, when marnie was there, my neighbour totoro, princess mononoke, ponyo, wolf children, nausicaa of the valley of the wind, whisper of the heart

manga δεν εχω διαβασει ακομα, μονο λιγο one piece απο τη στιγμη που σταματησα να βλεπω το anime γιατι πιστευω πως το χαλασαν.. (μεχρι να το χαλασουν παρολαυτα το one piece ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου!)

οποιαδηποτε προταση για νεο anime δεκτη.  :wub:  :wub:  :wub:

Από ταινίες αξίζει να δεις το Angel's Egg.

Από σειρές είδα πρόσφατα το Kyoukai no Kanata και το βάζω χαλαρά στο Top 10 μου.

Δημοσ.

Βασικά να πω οτι το fist of the North Star βγάζει άπειρο γέλιο σε κάποιους διαλόγους.

Ποιο γέλιο από την φάση που ο rei κομματιάζει τα ρούχα της mamya δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Από ταινίες αξίζει να δεις το Angel's Egg.

Από σειρές είδα πρόσφατα το Kyoukai no Kanata και το βάζω χαλαρά στο Top 10 μου.

ωωω ευχαριστω πολυ! θα τσεκαρω!!!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό και underrated anime είναι και το Gungrave.

Έχω δει κάπου 14 επισόδεια μέχρι τώρα και το προτείνω.

Μπαααα. Παρολο που υπαρχει και γνωστο παιχνιδι πανω στο οποιο βασιζεται,δεν μπορω να πω οτι ειχε αναλογη δραση και ψιλο απογοητευτικα απο τον κεντρικο ηρωα και με το τελος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...