KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Site: Why 'Akira' Could Be Christopher Nolan's Next Film - Forbes
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Naruto είναι στα fillers πάλι. Πάλι σπατάλησα τον χρόνο μου εχτές. Και θα έχει και rappuden 2.... έλεος ρε kishi. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Site: Why 'Akira' Could Be Christopher Nolan's Next Film - Forbes Χλωμό το κόβω. Επίσης δυο σελίδες άρθρο με την πρώτη σελίδα γεμάτη άχρηστη πληροφορία (σε σχέση με τον τίτλο).
SPANK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Στο άκυρο βρήκα καινούργια σειρά saint seyia ( Saint Seiya: Soul of Gold ) για οσους έχουν δει τα παλιότερα φοβερά επεισόδια και ξέρουν , μέχρι στιγμής έχουν βγει 12 episodes και φαίνεται πολύ καλή μπήκε στα on going μαζί με dragonball super. Και ενα opening https://youtu.be/5a3x1yzxMmM
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 To saint seyia έμοιαζε σαν τον τρίτωνα που βλέπαμε μικροί το 80-90. Εδώ ανέβασα και την τελική μάχη του jumaru. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκίνησε η μάχη στο DBS (έτσι θα λέμε το DB Super; ), αλλά στο επόμενο πρέπει να σοβαρεύει. Για να δούμε...
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 διαιτα με anime, γινεται και με games ισχυει, παιζω MGS5 και εχω χασει απειρα γευματα... 1
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Χλωμό το κόβω. Επίσης δυο σελίδες άρθρο με την πρώτη σελίδα γεμάτη άχρηστη πληροφορία (σε σχέση με τον τίτλο). υπαρχει μια πιθανοτητα. ο Νολαν ειναι ενα απο τα αγαπημενα παιδια της WB, η οποια εχει τα δικαιωματα της ταινιας και ηδη ετοιμαζει το σεναριο. ο αδερφος Νολαν ειναι απασχολημενος με τις δυο σειρες του, επομενως ο Κρις εχει την ευκαιρια να ασχοληθει με ενα λιγοτερο προσωπικο προτζεκτ. προσωπικα, αν και οχι η ιδανικη επιλογη, ελπιζω να ειναι πραγματικα το Ακιρα η επομενη ταινια του. καλυτερα αυτος παρα το υπολοιπο σκουπιδιαρο που συνηθως προσλαμβανει το HW για τα blockbusters του..
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκίνησε η μάχη στο DBS (έτσι θα λέμε το DB Super; ), αλλά στο επόμενο πρέπει να σοβαρεύει. Για να δούμε... Άρχισε να μου αρέσει η μάχη, φαίνεται καλύτερη από εκείνη την ψηλομούφα στο battle of gods. Εκείνο το kamehame με τον goku ως ssj god όλα τα λεφτά. Στα επόμενα επεισόδια στοιχηματίζω, θα πάει σε ssjgod ssj και ssjgod ssj2. Σε κάποια φάση προς το τέλος του anime μάλλον θα γίνει και ssjgod ssj3.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Άρχισε να μου αρέσει η μάχη, φαίνεται καλύτερη από εκείνη την ψηλομούφα στο battle of gods. Εκείνο το kamehame με τον goku ως ssj god όλα τα λεφτά. Στα επόμενα επεισόδια στοιχηματίζω, θα πάει σε ssjgod ssj και ssjgod ssj2. Σε κάποια φάση προς το τέλος του anime μάλλον θα γίνει και ssjgod ssj3. Καλά ναι, έχει και άλλα χρώματα ο Kishimoto να χρησιμοποιήσει μετά το κόκκινο και το θαλασσί. Στο τέλος δεν θα χρειάζονται τις Dragonballs, θα εκπληρώνει τις ευχές ο Goku.
Arikado Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια επειδη και εγω λιωνω MGSV. Παιζει κανενα καλο πολεμικο anime η ταινια anime?
omghi2u Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Aν δεν το εχεις δει ηδη , τσεκαρε το black lagoon. Also Jormungand & Senkou no night raid. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια επειδη και εγω λιωνω MGSV. Παιζει κανενα καλο πολεμικο anime η ταινια anime? Area 88. Το παλιό στην Eτ-3 που βλέπαμε (OVA) και το TV series. Kανένα δεν έχει την πλήρη ιστορία του manga δυστυχώς και το OVA είχε τελείως δικό του τέλος. Εdit: Τεταρτιάτικα τα Bleach και Toriko. Xλωρίνη: Creepy Mayuri is still creepy. Toriko: Stakes always rising. (too much DBZ ) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2015 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα